Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. “Ovo je definitivno moj poziv”, pomislio sam.

Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

I tako, prošlo je nekoliko dana, i zove me na telefonom jedna Marija fotomodel. Kaže, pronašla je moj oglas na Jooble sajtu. Imala je baš seksi glas. Dogovorili smo se oko njenog honorara, a na Viber mi je poslala 10-ak njenih fotografija sa prethodnih foto seansi.

Imala je 28 godina, i izgledala strava. A ono što je meni bio cilj sa erotskom fotografojom, je da posle prodajem slike na stranim stock photo sajtovima. Jedva sam čekao da dođe, da se upoznamo i da uradimo jedan foto sešn.

Došao je i taj dan. Pošla je iz Beograda sa svojim dečkom i sa drugom. Lako su me našli, jer sam im sve lepo objasnio telefonom gde sam. Lepo sam ih ugostio, popili smo kafu, jeli neke zdravije grickalice i tako. Odmah smo regulisali plaćanje. Njoj sam platio određenu sumu za slikanje, a njenom dečku za put.

Otišla je u toalet da se presvuče. Bila je jako zgodna ženska, vrlo lepa i seksi. Pustila je neku opuštajuću muziku na mobilnom i iznenada krenula da pozira. Bio sam pomalo zbunjen, jer mi je to bilo prvi put da fotografišem foto model. Ali, ona je bila iskusna u poziranju, pa mi je dosta pomogla time. Na svakih nekoliko sekundi je menjala pozu, a moj zadatak je maltene bio samo da je fotografišem. Nisam morao da joj mnogo govorim gde i kako da pozira, ona se sama savršeno snalazila u svemu. Prava profesionalka.

Uradili smo tako fotografije u mojoj spavaćoj sobi, dnevnoj sobi, kuhinji i trpezariji, na terasi, u predsoblju.

Ona je bila zaista jako dobro sređena i našminkana, i za svaki set fotografija je promenila odeću. Bila je u miniću, seksi suknji, štiklama, donjem vešu. Meni se najviše dopao deo snimanja kada je bila u donjem čipka vešu. Tada je pozirala pred spuštenim roletnama. Baš je lepa bila atmosfera, prigušena, romantična, seksi.

U jednom momentu smo se i ja i ona umorili, i ja sam rekao da možemo da prestanemo, da je to to.

Otišao sam na kratko do toaleta i kada sam se vratio, imao sam šta da vidim: ona je bila skroz gola! Pored nje su bili njen momak i drug. Ja sam stojao sa iznenađenim očima, i upitao otkud sad to, nismo o tome pričali.

Njen dečko mi je odgovorio kako oni kao par traže pojedinca, i smatraju da sam okej lik. Želeli bi da se seksaju sa mnom. Ja sam, naravno, pristao. I ranije sam razmišljao o tome kako bih voleo neki grupnjak da mi se desi. I eto sad mi se to ostvaruje. I to u mom stanu gde sam živeo sam!

Pitao sam: “Mogu li…?, pokazujući na nju.

Njih dovojica su odgovorili: Naravno, samo navali, druže!”.

Ona se osmehivala jebozovno izazovno, i ja sam joj prišao i zagrlio, počeo da je ljubim u usta, i da je milujem po bokovima, dupetu, butinama i pičkici. Zatim sam je ljubio po licu, vratu, ramenima, milovao joj divna leđa. Ona me je svo vreme milovala po kurcu preko trenerke. Digao se već jako. Zatim me je polako skinula. Njih dvojica su već odavno bili goli.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj