Iva – poslušna robinja

Mjesec dana od događaja koje je Iva prošla (Moja Iva 6 ) kućna atmosfera nije bila bajna . Nezadovoljna,razdražljiva u najkraču ruku bio bi opis Ive. Puno pričanja,razumjevanja i priznanje. Znaš da te volim,znaš da sam odrastala u strogoj obitelji. Neznam jesam li normalna,no jednostavno mi fali. Dominacija,pokoravanje,.. i brizne u plać.

Tješio sam je kako sam najbolje znao ali,… Koje je rješenje? Hočeš da ti ja naređujem i da te pokoravam. Samo je spustila glavu i ramena. Dobro ,ali bit češ potpuno poslušna. Samo tiho da. Dobro.

Očito počinje novo poglavlje u životu. Bližio se vikend i svadba neke daljnje rodbine. Subota popodne,spremanje i izađe sređena moja draga,te upita jeli dobro? Ne,natrag u sobu da ti odaberem garderobu.

Znači krača suknja,bijela skoro prozirna košulja,tanki prozirni grudnjak,crne samostojače čarape i naravno štikle. nije ništa rekla ,te sam iizašao iz sobe.

Kad se pojavila, bila je ko seks bomba. E sad možemo ići. Stigavši u salu smjestili smo se na svoja mjesta i uživali u muzici,jelu ,piču. Ubrzo mi Iva šapne,ovaj do mene stalno me pase. Šutio sam i razmišljao ,a kako i nebi prozirna košulja nije mogla sakriti grudi.

Ubrzo opet šapče,dotiče mi noge ,kao nehajno. Samo sam rekao,pa šta. Sad mi več mazi nogu,opet mi reče. Pa dobro,šta sad neka uživa čovjek, ohrabri ga ha ha. Kako,upita Iva. Pa podigni malo suknju a možeš i raskopčat dugmič na košulji. Posluša je i sad se lijepo nazirao rub čerapa a i još bolji pogled,na dojku. Nakon pet,deset minuta ,sad ja upitam nju,u kojoj ste fazi, ha ha. Mazi mi mačkicu mmmm. Super ,idem van zapaliti,. Nakon desetak minuta i povratka na svoje mjesto,primjetim meškoljenje. Što sam propustio.upitam je? Ševi mi prstom picu mmmm. Aaaa sad mu ljepo reci da ti je vruče i moraš se malo raskomotiti,idi do auta i skini grudnjak. Obrati se neznancu,uzme ključ od auta i digne se od stola. Nečeš samnom,upita me? Ma sad sam bio. Evo ja ču, ,ako smijem ,ponudi se neznanac.

Nakon petnaest minuta,vrati se Iva te sjedne. Nisam je ništa pitao,več samo hočemo li plesati. Noč se pretvarala u zoru i krenuli smo kuči. U automobilu,samo sam joj rekao,slušam. Shvatila je i počela.Kad sam izašla i stigla do auta,skinula sam grudnjak. Ispale su mu oči,ha ha. Kad sam se okrenula da pođem natrag,doslovno me obgrlio i počeo ljubiti. Ruku je naravno odmah stavio na dojku,te ju mazio. Malo smo se mazili i vratili,eto. Ništa više,upitam? Ne,osim kad smo plesali isto mi je diskretno mazio dojku. Uskoro smo stigli doma,te po ulasku zaustavio sam je nasred sobe. Sad na koljena kurvice. Spustila se na koljena i dobila uzdignuti kurac u usta.Ajde puši,napaljena kurvice. Jesi li napaljena,da čujem? Da, dobio sam odgovor.Ubrzo sam joj se praznio u usta,uz komentar.

Za večeras dosta kurvice,no nastavak sljedi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kurac
Kurac
Guest
16. siječnja 2021. 13:33

Kad sledi nastavak iva je prejaka

Kurac
Kurac
Guest
16. siječnja 2021. 13:35

?

Last edited 2 years ago by Kurac
ico
ico
Guest
Reply to  Kurac
17. siječnja 2021. 22:43

uskoro

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx