Sex sa slavljenicom rođendana i frendicama

Erotska priča, grupni seks, seks sa slavljenicom i njezinim frendicama

Bio sam vani i kao što obično biva zabavljao sam se i uživao. Vidio sam grupu cura i koliko sam skužio jedna od njih je slavila rođendan. Smišljao sam dobar ulet, ali sam na kraju odlučio samo kupiti bocu skupog pića i čestitati rođendan slavljenici.

Kad sam prišao stolu odmah sam se predstavio tko sam te dao slavljenici piće i čestitao joj rođendan.

Počeli smo zajedno plesati i uživati. Prošlo je već 4 ujutro i bile su spremne za promjenu mjesta, predložio sam da dođu sve skupa kod mene jer imam praznu kuću. Prvo su se premišljale hoće neće, ali kad smo izašli van i kad su vidjele mercedes parkiran pristale su. 

Odvezao sam ih svojoj kući i odmah ponudio pićem. Pitale su me da li mogu dobiti i nešto za jest na što sam im odmah odgovorio:

– “Dakako, samo recite što”.

Odlučile su se za pizzu, pošto pizzerije više nisu radile izvadio sam iz zamrzivača smrznutu pizzu i ispekao im.

Kad sam došao iz kuhinje one su bile vidno pripite, ali su i dalje htjele pizzu. Pojele su pizzu i ubrzo zaspale. Donio sam im pokrivače i ostavio ih da spavaju tako. 

Sutradan ujutro sam ih probudio s kavom i doručkom na stolu. Nisu mogle vjerovati. Kad su pojele pitale su me da li mogu otići pod tuš što sam im normalno i dozvolio.

Dok su se tuširale jedna od njih je došla po mene i uhvatila me za ruku te dovukla u kupatilo. Počele su me skidati i zatim uvukle u tuš kadu. Međusobno se prali i trljali. Počeo sam se ljubiti sa slavljenicom i trljati joj picu dok mi je jedna drkala kurac, a druga se ljubila s njom i trljala njoj picu. Slavljenica mi je rekla da me želi i okrenula mi guzu. Stavio sam kurac u nju i počeo ju jebati. Stenjala je, a njene bradavice su se ukrutile jer su bile na hladnim pločicama. Njezine prijateljice su izašle iz tuša i otišle u spavaću sobu. Ja sam nastavio jebati slavljenicu laganim tempom. Drhtala je od užitaka. Pitao sam ju hoćemo se pridružiti njezinim prijateljicama u spavaćoj sobi na to je rekla hoćemo. 

Otišli smo u spavaću sobu a njezine prijateljice su si međusobno lizale pice i stenjale.

Rekao sam: “Očito njima ne treba naša pomoć” i odveo slavljenicu u dnevni.

Polegao sam ju na kauč i počeo ju ljubiti, gladio sam joj grudi dok sam ju ljubio po vratu. Počeo sam joj mijesiti i ljubiti grudi istovremeno. Imala je lijepe grudi, ne prevelike, a opet ne ni premale, nego savršene. Ljubio sam joj bradavice i lizao joj areolu.

Zatim sam se počeo spuštati niže do njezine pice. Već je bila vlažna od našeg jebanja i njezin nektar je bio ukusan. Lizao sam joj vanjske usne, pa unutarnje, a zatim i klitoris. Dok sam joj lizao klitoris gurnuo sam u nju dva prsta te ju počeo prstenjačiti. Gurao sam prste u nju i gledao kako se savija po kauču od užitka. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a ja nisam imao namjeru prestati. Odjednom je počela stiskati jastuke svom snagom i počela se grčiti, njezina pica je počela još jače lučiti sočni nektar. Kad je prošao orgazam ostala je na krevetu upuhana od toga. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx