Smirenje seksom prije ispita na fakultetu

Marija je bila student na privatnom univerzitetu za menadzment, imala je jos jedan ispit I diplomski koji je delio od diplome. Bila je veoma pametna devojka a pritom veoma privlacna. Krupne crne oci i stepenasto osisana tamna kosa u kombinaciji sa prelepim telom i dugim nogama su zaista mamili dah, jos kada bi Marija utegla svoju guzu i podigla i izbacila grudi i takva podje u grad zaista bi postajalo vruce, bila je svesna svoje lepote i to je vesto koristila. Ali po prirodi je bila tremaros pa kao i ovaj put cim je bitna neka stvar odmah se unervozi i onda u pomoc mora da uskace Andrej, njen nerazdvojni prijatelj i podrska. Njih dvoje se znaju odavno, zive u ustom kraju, kao mladji stalno su se igrali zajedno, kasnije visili po gradu a kako su godine tekle zajedno isli u provod, bili uteha i kriticari jednom drugom, zaista su se slagali.

Zaculo se zvono na vratima, Marija je otvorila: „Stigao si.

– A jesam, ovo je haos koja je guzva u gradu.“

Andrej je usao, bacio torbu na dvosed i  upitao „Nemas nista protiv samo da se istusiram, umreh od vrucine?

– Ne ne, naprotiv, znas put, samo izvoli., a ja cu skuvati kafu dok ti zavrsis.“

Dok je cekala da kafa bude gotova ni sama ne zna zasto Marija je pozelela da virne u kupatilo, nesto u njoj joj nije dalo mira, ali bio je potreban izgovor, da setila se peskir. Pokucala je sa namerom da pita da donese peskir ali Andrej nije cuo od vode, resila je da se usunja i baci pogled. Iako je vec milion puta videla ga samo u boksericama i skoro bez icega sada je u tuskabini stajao Andrej skroz bez odece, kakav je to prizor bio, Marija je dobila napad pozude momentalno. Brzo je izasla da ne bude vidjena, popila nesto hladno da se smiri. Andrej nije bio niti bas posebno gradjen niti nesto preterano lep ali tog popodneva je rasplamsao sve u Mariji. Nije joj to prvi put da masta o njemu iako je Andrej nije nikada gledao takvim ocima bilo je situacija kada ga je izazivala ali ipak nista.

„O vec si zavrsio, aha, bas je prijalo.“ Marija nije mogla da se zaustavi, razne pomisli su joj se motale po glavi. Mastala je kako vode ljubav strasno, kako je nevidjene stvari radi, jednostavno postao joj je fantazija.Ni jednog trenutka nije mogla da odoli a da ne baci pogled na „zabranjeno“ mesto, prosto nije znala sta ce sa sobom. Svaka njegova recenica je palila sve vise, imala je osecaj medju nogama kao da ce ekslodirati i svakog casa ga strasno poljubiti. „Hajde da vidimo sta si naucila i ima li u toj tvojoj glavi nesto“ zezao se Andrej.

Nekako je uspeo da joj skrene misli i da pocnu da rade, ali Marija je bila stegnuta, pogubljena, sta god je pitao iako je znala zbunila bi se.

– „Sta je to s tobom?

– Pa znas da se unervozim, ne mogu da se koncentrisem.

– Heheh sad cemo to da sredimo.“

Otisao je i doneo flasu piva, sad ces da se opustis

Popili su malo i zaista posle nekog vremena je delovalo, Marija je pocela da odgovara na pitanja, uspeli su da predju celo gradivo, i konacno da zavrse.

– Hvala ti, uspeo si da me smiris i pomognes.

– Nema na cemu, u svako doba. A sad lepo se odmori i naspavaj pa mi javi sta si uradila sutra, begam ja polako kuci.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38