Šta je jebaču, nije ti dosta jedna

Spremili smo se komša i ja i otišli do kafića koji je zakupila radi proslave sa još jednom drugaricom koja je takodje slavila svoj 18-ti. Tu je bilo kako je bilo, nebitno je za celu priču, nakon što se sve završilo oko 01h nas nekolicina smo otišli kod nje kući da nastavimo sa pijančenjem. Bilo nas je 8, 5 muškaraca i tri devojke, naravno njih 3 sa svojim momcima i ja i komša single. Vesna sestra od komše sa Ivanom, Nataša i Vlada i Jelena sa Draganom. Za Vladu i Natašu smo svi znali da vole da švrljaju sa strane i to im medjusobno nije predstavljao nikakav problem. Ja inače nisam nešto poznavao to društvo osim Vesne jer smo često isli na kafu kod nje i ona dolazila kod komše i nešto malo Natašu jer je bila nekoliko puta tamo kod Vesne kad smo i mi bili i tu se saznalo da voli da se jebava na sve strane, jer je svaki put pričala o nekom drugom i to bez problema i bez obzira što smo nas dvojica prisutni. Nataša je bila ružna ko akrep bez tone šminke koje je stavljala ali je zato imala telo sitnije gradje ali za poželeti, tj da ti pamet stane.

Sve u svemu, došli smo do nje, matorci su otišli kod njene babe da spavaju da bi imali slobodnu kuću i da nam ne smetaju za ceo vikend, posedali smo u dnevnu sobu, Vesna je pitala ko će šta da pije svi u glas muški smo viknuli pivo a žene votku. Cirkali smo tu mi do jedno 3 ujutru i svi smo bili već pred totalesom, ja ustadoh i otišao do kupatila da se umijem jer mi već ovo zadnje pivo uopšte nije prijalo i da pobegnem od gomile dima od cigareta koja je ispunjavala sobu.

Ušao sam u kupatilo i umio se, nije prošlo ni 10 sekundi posle mene vrata su se otvorila i Nataša proviruje i pita me da li može da piša, bešika će joj pući, naravno mala, tako su je svi zvali u društvu jer je bila sitnog rasta, i čekala je kod vrata da ja završim. Slobodno ti pišaj, ja ne planiram da izadjem još neko vreme ako te nije sramota. Zacrvenela se i pognula glavu ali je ipak obavila nuždu. Krajičkom oka sam preko ogledala virio koliko sam mogao da vidim pod tim uglom a da ne primeti da je gledam, spustila je suknju i čipkane bokserice i otkrila obrijanu pičkicu samo sa linijicom dlačica iznad, mislio sam da ću se tog trena srušiti kako je srce počelo da mi lupa a kroz glavu mi prolazilo kako voli da se jebe i da bi verovatno pristala ali mi je druga strana u glavi govorila da se smirim.

Kurac mi se pretvorio u banderu, bolelo me je kako je vršio pritisak u pantalone, ali nisam mogao da prestanem da virim, završila je sa pišanjem i počela da traži toalet papir okolo, pa je i ustala, opet sam mogao da vidim tu obrijanu pičkicu, obratila mi se,

– Vladane da nisi slučajno video negde papir, čuo sam šta je rekla ali sam samo stojao kao ukopan i posmatrao je kroz ogledalo i ćutao kao hipnotisan, onda je viknula

– Vladane,

tu sam se trgao i okrenuo, molim,

– wc papir jel si ga video,

samo sam promrmljo, ček, tu je negde, ja sam ga uzeo da se obrišem posle umivanja jer nisam nigde video peškir,

Uzeo sam papir sa veš mašine i odneo joj. Moje oči se nisu dizale sa njenog medjunožja. Uzela je papir ja sam se okrenuo, obrisala se i obukla i prišla mi sa ledja i uvatila za kurac i stegla ga, u tom momentu sam počeo svršavati koliko sam bio napaljen.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx