Tamarin mali braco – III dio *INCEST*

Sve mačke opet su bile okupljene oko bazena. Tina i Lana kupale su se, dok su Petra i Tamara razgovarale o nečemu na rubu bazena. Mogao ih je čuti kako se smiju.

Tamarin mali braco – II dio

Dan se već pretvarao u noć kada su ušle. Sve je opet bilo normalno, presvukle su se iz bikinija i počele spremati večeru, dok je dječak gledao televiziju, no misli su mu bile negdje posve drugdje i opet je postajao tvrd…

Baš kada se spremao otići drkati, ušla je Lana, «Evo ti večera, Igore», rekla je s osmijehom i namignula mu. Jasno se čulo kako šapuću u drugoj sobi, pitao se o čemu se radi. Spustio je prazan tanjur pored fotelje i čekao da jedna od «konobarica» uðe, no djevojkama nije bilo ni traga ni glasa. Vrijeme je prolazilo, postalo mu je jasno da će se morat zadovoljiti drkicom.

«Laku noć, cure», doviknuo im je iz hodnika.

Bacio se na krevet, skinuo gaće i počeo drkati na omiljene fotke iz nekog starog Penthousea. Bila je to seksi crnka u bijelom čipkastom rublju s ogromnom staklenom kurčinom zabijenom duboko u pički. Sječanja na današnju i jučerašnju ševu puno su ga više palila, i zapravo je više mislio na droljice koje je tucao nego na anonimnu ljepoticu.

«Vidi, vidi… moj mali braco. čini se da se dobro provodiš», Tamara je stajala na otvorenim vratima

Igor je brzo magazinom prekrio kurčinu. «Ok je, Igore», nasmijala se. «Ispričale su mi sve detalje vaših igrica. Nekako mi se čini nepravedno da se samo one tako zabavljaju, a ti si ipak moj brat. Zar ne?» S tim riječima ruke je podvukla pod dugu crnu kosu i odvezala top. Smjesta je pao otkrivši savršeno okrugle sise. Kada se približila još jedan korak, Igor je izgledao prestravljeno kao da prema njemu nezaustavljivo ide jureći vlak. Penthouse je pao na pod, a kita mu je ostala stršati u zraku.

«Ali… Tamara,….mislim…ne možemo…. ja sam ti brat!», zamuckivao je dok se njegova nevjerojatno lijepa sestra približavala drugoj strani kreveta.

«Neću nikome reći, ako te to brine. Samo želim svoj dio kolača», rekla je i primila ga za kurac.

«Oh», nije imao priliku ništa drugo reči dok ga je njena ruka sigurno stiskala po batini. Nagnula se da ga poljubi u usta. Bio je to dug i strastven poljubac. Sisama ga je trljala po golim prsima, gnječila svoje bradavice uz njegove, i nije ga prestajala natezati.

Ohrabrio se i primio je za sisu, prvo lagano, tek toliko da osjeti mekoću kože, a zatim ju je jaće stisnuo. Tamara je podigla nogu i prebacila se na njegovo tijelo. Povukla je suknjicu tako da se nabrala oko struka, a čipkaste gaćice pomaknula u stranu. Polako, uživajući u svakoj sekundi spuštala je vruću pičku na bratov tvrdi kurac. Bilo je to previše za Igora; kada se nasadila počeo je nekontrolirano jecati.

Usne su im se odvojile. Sjedila je na njemu zatvorenih očiju koncentrirana samo na osjećaj u uskoj pizdi. Polako ze klizala po kari gore dolje pazeći da svaki puta kada ga primi do jaja protrlja i klit po još mekanim dlakama dječaka koga je tucala. Bio mu je toliko velik i tvrd da je stvarno morala pažljivo jahati, barem dok se ne ufuraju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj