Stara školska kolegica

Znao sam je iz osnovne škole. Nismo bili u istom odeljenju, čak ni u istoj smeni, ali smo se često sretali u gradu. Sa njom sam izgubio nevinost, u osmom razredu. Među prvima se „pustila u promet“ i bila jako popularna u školskom WC-u. Onda je upisala srednju medicinsku u drugom gradu, pa se zaposlila kao medicinska sestra u tamošnjoj bolnici. Dugo je nisam video. Do tog dana.

Vraćao sam se od zubara, kad sam je sreo u lokalnoj bolnici. Niskog rasta i sitnog stasa, malih grudi i plave kratke kose, lepršala je hodnikom.

„Hej, školski! Koju muku mučiš?“, rekla je, ljubeći me u obraz.

„Išao sam kod zubara. Nisam znao da si ovde.“

„Pa, eto… svuda pođi, svojoj kući dođi. Baš mi je milo što te vidim. Nego, ne mogu sada da pričam. Da izađemo večeras, da popijemo nešto za stara vremena?“.

„Naravno. Može oko 21h?“

Dala mi je broj mobilnog, poljubila u obraz i odlepršala niz hodnik, još jednom se okrenuvši, smeškajući se. Naravno, izlazak joj nije bio ni na kraj pameti. Taj poziv je značio samo jedno – seks.

Otišao sam kući i istuširao se. U 20.30 sam je nazvao.

„Opet pada sneg. Aj’, bolje dođi kod mene. Sama sam.“

Porukom mi je javila adresu.

Otvorila mi je u trenerkama i papučama, iako sam očekivao nešto izazovnije. Ipak, kad smo seli na trosed, a ona prekrstila noge, mrežaste najlonke su zasijale na njenom malom stopalu.

Razgovor smo počeli uz čašu vina. Pričali smo o sasvim običnim temama. Ipak, alkohol je ubrzao stvari. Nakon druge čaše, raskopčala je gornji deo trenerke, opkoračila me i odmah mi nabila jezik. Uzvratio sam istom žestinom i skinuo joj trenerku, a zatim i divni crni grudnjak. Ona je meni raskopčala košulju, prešla prstima po mojim grudima, pa vratila dlanove na moje obraze i nastavila da me ljubi.

Par puta sam probao da joj usisam jezik. Kad je shvatila šta hoću, ispružila ga je koliko je mogla i praktično počela da me jebe u usta. Sisao sam njen slatki, vinom umiveni jezik, gutajući njenu pljuvačku.

Grlio sam je i mazio joj leđa i guzu. Koža joj je bila tako meka i glatka. Ipak, previše se trljala pičkom o moj kurac da bih mogao dugo da izdržim u tom položaju. Prevrnuo sam je na leđa, ali me je presekla:

„Čekaj. Idemo u spavaću sobu. Uzmi vino i čaše“.

Krenuo sam za njom.

Crvene lampe su osvetljavale veliki krevet. Pustila je „Šade“. Atmosfera me je opila više nego vino. Stavio sam vino i čaše na noćni stočić, i privukao je sebi. Plesali smo i ljubili se. Njene ruke su bile oko mog vrata, a moje na njenoj guzi. Ljubio sam je po vratu, grudima i stomaku, a onda joj svukao trenerke. Crne čipkaste gaćice i crne mrežaste čarape sa halterima su me dokrajčile.

Kroz tanku čipku nazirala se obrijana pička. Svukao sam joj i gaćice, i krenuo da je poližem. Odmakla se, legla na krevet i raširila noge, sve vreme me gledajući pravo u oči.

Skinuo sam ostatak svoje odeće i kleknuo na krevet. Spustila je pete na moja ramena, gornjim delom stopala mazeći me po potiljku. Nežno sam mazio njene tanke noge. Dodir najlonki me je uvek posebno palio.

Jednim stopalom je počela da me mazi po licu, sve više ga privlačeći mojim ustima. Otvorio sam usta, a ona mi je gurnula palac. Sisao sam ga u slast, povremeno sišući i ostale prstiće, koliko su najlonke dozvoljavale. Obraz sam mazio o njenu drugu nogu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx