Stariji iskusan na letovanju

Ovo je priča sa letovanja 2019 u Grčkoj i ta priča mi je još sveža. I zbog strasnog sexa a i zbog promene misljenja o sebi.

U srednjoj sam bila predmet zezanja zbog ogromnog dupeta i grudi, u šestom sam već imala velike sise. Nisam bila debeljuca sa koje vise naslage sala samo malo “jača” i krupnija al nista manje zenstvena. samo to ja nisam imala na umu. Moje misljenje je bilo misljenje mojih vršnjaka. U sexu skoro neiskusna. Dva dečka sa kojima sam imala nešto nalik na sex. Na letovanje sam otisla iznenada sa komšinicim koja je bial u 40 tima i njenom koleginicom. Žene su neprestano pričale o svemu, zezale se i govorile kako će da nešto navataju na moru. Bile smo zajedno u apartmanu i letovanje je išlo kao i svako. plaža, šetnje, restorani. Moja komšinica je stvarno uspela da “savata” jednog lika slučajno, pored tuša su se upoznali i izašli su to veče.Ostale smo nas dve da bazamo po gradu. Došla je ujutro puna utisaka ali ne baš oduševljena onim sto je dotični imao da ponudi.

Tog smo dana predveče se čvarile na ležaljkama kad je došao njen “prijatelj” sa još dva svoja druga ili poznanika i seli su na prazne ležaljke. Obične priče, gde ćemo večeras itd..Jedan od ovih likova je otišao , bio je tu sa porodicom, Novopridošli je bio “meta” komšikine koleginice, koja je bila ni upola njoj, Žena je izgledala starije negošto je imala. oko 45. Ipoak oni su izašli to veče a Komšika je onako nabacila “Mala idi i ti nadji nekog dečkića nemoj tu da veneš” Smorila sam se ko zmaj priznajem. Došle su uutro , Komšika je bila zadovoljna kao sinoća a Koleginica je bila puna utisaka jer se njen novopoznanik pokazao kao sjajan ljubavnik. Kao fina žena nije baš išla u detalje kad sam je pitala, samo je rekla da je sve boli i da će da prespava dan, Prvo vrućina pa burna noć. Da je premorena i onako uz put mi je rekla : “mala što me pitaš za detalje, taj da te dovati pička bi ti bila na ledjima”.

Popodne opet sastanak na plaži ovaj put kao uz put da ne bude nismo se javili. Drugi lik je seo na leželjku do moje i videla sam kako krajičkom oka putujje po meni. Od vrata do stopala i nazad. Dopalo mi se to pasam se malo protegla. Pogledala sam ga u oči i setila se reči Koleginice od jutros.Napalila sam se. Ne sumnjam da je njegovo Iskustvo to osetilo. Bio je tu oko 50, ali sjajno gradjen. Visok i širok što bi se reklo. malo malo pa je njegov pogled lutao po meni a da niko od ostalih to ne vidi. Mmmmm..morala sam nešto uraditi! Ustala sam i sela na ležaljku i kao slučajno sam ga zgazila. (sedeo je na ležaljci ledjima okrenuz uzglavlju kao da mu je donji deo bio uzmedju nogu i poluokrenut ka svom prijatelju i njima dvema). Nisam sklonila odmah nogu.Iskustvo je ostalo naizgled hladno, ali je njegovo stopalo nakratko bilo na momUh!!

Uzela sam telefon i na ekranu za poziv ispisalamoj broj. Stavila sam ga na koleno i gledala u ekran da ne posumnjaju ostali. Nek misle da nešto gledam. On se okrenuo i pogledao mene patelefon pa okolo, pa opet telefon. Njegov prijatelj koji nije zatvarao usta je bio sjajan zaklon. videlaa sam da “uči” broj, Uzeo je torbicu kao nezainteresovano izvukao telefon i ukucao broj, sa komentarom “ni na odmoru me ne ostavljaju na miru”. Skapirala sam. Posle plaze sam se sredjivala. Stigla je poruka i na VIBER i sms”budi večeras kod Filoxenia bara 10.00…. “. Odgovor je bio “OK”

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx