Ja,muž i susjeda Danijela

Zovem se Dragana i imam 33 godine, a muž Filip 36. Živimo u jednom malom gradu u Austriji. Pre nekoliko godina tu se doselila još jedna naša žena udata za Austrijanca i malo po malo ona i ja smo postale najbolje prijateljice. I deca su nam se lepo slagala iako je naš sin bio 3 godine stariji od njenih ćerki.

Moj muž i ja smo, za razliku od Danijele, imali super brak; ona se nakon 4 godine braka rastala od muža koji se preselio u drugi grad. Kao posledica toga Danijela je sad najviše vremena provodila sa nama. Tako nije ni bilo čudo da smo nakon nekog vremena počeli otvoreno pričati i o sexu, pa se i moj muž nakon nekog vremena opustio i počeo da učestvuje u razgovorima. Tako je bilo i jedne subote uveče.

Deca su joj bila kod bivšeg muža a naš sin je spavao kod prijatelja. Nakon dve flaše vina počeli smo da se opuštamo. Tako je počela priča o seksu. Nakon nekog vremena ona nam je ispričala kako se kod kuće sama zadovoljava sa porno-filmovima i vibratorom od kojih ima čitavu kolekciju.

To nas je već malo uzbudilo tako da je moj muž predložio da zajedno gledamo naše porniće i nas dve smo pristale. Filip je doneo nekoliko filmova i još dve flaše vina. Legao je na kauč između nas i počeli smo sa gledanjem. Nas dve smo odmah počele da komentarišemo kako koji kurac izgleda, kako su lepo debeli i veliki.

Filip nam je govorio da ako ne prestanemo sa tim pričama, njegov kurac će toliko narasti da će mu pući farmerke. Mene je ta pomisao toliko uzbudila da sam mu rekla da je najbolje da ih odmah skine. Nije mu trebalo dva puta reći. Nakon par minuta je na TV-u jedan tip sa lepim debelim kurcem jebao dve ženske na šta sam ja komentarisala da je to u redu ako može da zadovolji obe pičke podjednako.

Na to je Danijela sa smehom upitala moga muža da li bi on mogao jebati dve istovremeno, na šta je on odgovorio da je najbolje da to isprobamo. Videla sam po izrazu njenog lica da ju je to napalilo i prihvatila sam tu igru. Počela sam maziti Filipa rukom preko šortsa a kurac mu je u sekundi narastao. Danijela je počela rukom preko moje da ga miluje a on je počeo stenjati.

Nisam više mogla izdržati i oslobodila sam ga od šortsa. U rukama sam sad držala kurčinu moga muža koja nije bila posebno dugačka ali zato je bila debela onako kako ja to volim, a kako se odmah ispostavilo bila je i po Danijelinom ukusu. Sagnula sam glavu u njegovo krilo i počela lagano da pušim. Danijela je počela da stenje, pa sam joj ga ubrzo prepustila.

Filip je uhvatio mene za sise i počeo ih stiskati a Danijela je počela da se svlači ali ne ispuštajući kurac iz usta. Filip je meni naredio da stanem na kauč u da mu pičku stavim nad usta. Počeo me je lizati. To me je dovelo do ludila i nakon par minuta ja sam počela svršavati.

Videvši to, Danijela je ustala i zauzela moje mesto i pre nego što joj je Filip rekao. Njoj je trebalo još manje vremena da svrši, što nije ni čudo, jer osim njenih vibratora nije se već mesecima pojebala. Ja sam pušila kurac a Danijela je legla pored Filipa i pružila mu svoje male sise da ih liže i grize. Zatim je počela tako jako stenjati i moliti ga da joj zabije kurac u pičku.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
ikarus22
ikarus22
11. ožujka 2020. 12:38

Divna priča. I divno napisana.

dalmatino
dalmatino
15. ožujka 2020. 20:49

srica je imat ovakvu susidu

daci
daci
Guest
21. studenoga 2021. 14:30

uzivao sam dok sam ovo citao jajo jakou uzbudljivo

3
0
Ostavi svoj komentarx