web hit counter

Što znače vaši seksi snovi

Ako u svojim snovima često varate svojeg partnera, nimalo vas ne mora peći savjest. Snovi u većini slučajeva ne znače da želite ono što sanjate, iako se vi možda bojite da znače upravo to. No nekakvo značenje ipak imaju, a oni su uglavnom pokazatelj što vam u životu fali.

sa šefom ili kolegom

Možda ste sanjali najstrastveniji seks života koji se dogodio na stolu konferencijske sale firme u kojoj radite, s vašim šefom, no to ne znači da to uistinu želite ili da to doista trebate napraviti. Ovakvim snom vaša vam podsvijest želi reći da biste trebali biti autoritativniji i imati smjeliji pristup stvarima s kojima se svakodnevno susrećete.

Sanjate li pak seks s kolegom, to vjerojatno znači da vam se nešto kod te osobe sviđa i da joj se divite. Možda biste iz nekog razloga htjeli biti poput vašeg kolege.

Seks s bivšim

Ovaj san ćete vjerojatno sanjati kada vam veza zapadne u rutinu i postane dosadnija nego zabavnija. Ovakvim snovima vaš mozak samo želi rasplamsati iskre u sadašnjoj vezi.

U ovakvim snovima stranac ne predstavlja nikog drugog nego – vas. Razmislite jeste li u posljednje vrijeme učinili nešto istinski vrijedno truda ili hrabrosti. Ako je vaš odgovor da, onda ste samo, kao što smo i pretpostavili, iznimno ponosni na vlastite uspjehe i postignuća.

Seks s partnerom vaše prijateljice

Sigurni smo da tako nešto ne biste nikada napravili pa nemojte brinuti niti zbog takvih snova. Razlog zašto ste to sanjali vjerojatno se skriva u činjenici da partner vaše prijateljice posjeduje određene kvalitete za koje priželjkujete da ih ima i vaš partner.

Homoseksualno iskustvo

Iako može, najčešće ne znači da imate homoseksualne sklonosti. Ovakav biste san mogli sanjati ako ste zadovoljni vlastitim tijelom te ako imate visoko mišljenje o svojoj ženstvenosti. Također, moguće je da ste trudni jer trudnice često sanjaju ovakve snove.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx