web hit counter

Tamarin mali braco – II dio

Kada se Igor sljedečeg jutra probudio i dalje je nosio tijesne ženske gaćice na kojima je zapazio fleke osušene sperme.

Tamarin mali braco – I dio

Lane više nije bilo, ali crvene gaćice na podu bile su dokaz da sinočnje događaje nije sanjao. Stavio je ruku iza glave i zadovoljno se smješkao. Kada se nakon dugog tuširanja i oblačenja spustio dolje sve su cure bile vani. Bilo je tek 10 ujutro, no činilo se da ih već dugo nema, pa je odlučio gledati televiziju. Vratile su se kako je Tamara rekla, poslije ručka. Igor je pokušao uhvatiti Lanin pogled no činilo se da ona ne reagira na sitne znakove koje joj je slao.
Djevojke su se uskoro preobukle u bikinije i otišle se sunčati u vrt, a on se smjestio kraj velikog prozora u dnevnom boravku s kojeg ih je dobro mogao vidjeti. Nije morao dugo čekati. Prvo se pojavila njegova sestra odjevena u jednostavan crveni bikini koji je dobro poznavao. Tina i Lana skupa su izašle na terasu, a ni njihovi kostimi nisu ostavljali puno toga mašti. Ponovno je osjetio dobro poznato grčenje u gaćama. I konačno, pridružila im se i Petra u mikro tangici s uzorkom leoparda.

Prizor mu se činio kao prospekt nekog mondenog ljetovališta; četiri ljepotice sunčaju se oko bazena u badićima, zaklonjene skupim sunčanim naočalama. Možda nevine turistkinje, no Igor ih je od danas gledao kao svoje droljice. Nakon sinočnjeg događaja odlučio je da će ovaj vikend iskoristiti do maksimuma. Zatvorio je oči i zamišljao kako zove jednu po jednu da mu udovolje naj perverznijim željama. Osim sanjarenja razvijalao mu se nešto i u gaćama. Puno sigurniji nego sinoć, odmah je otkopčao šlic i počeo ga nadrkavati, ali nije kanio . Time bi samo uprskao priliku koja ga možda poslije čeka. Lana će sigurno opet htjet biti jebena pa će mu trebati snage.

«Hej, Igi, kaj ima?», bio je to Petrin glasić.

Izvukao je ruku iz gaća nadajući se da seksi plavuša nije primijetila što je radio. Obzirom na položaj vrata iz kojih se stvorila zaključio je da praktički nije postojala šansa da ga je snimila.

«Ma niš, zurim kroz prozor», rekao je s lažnom opuštenošću. «Danas je zbilja lijep dan.»

«Da, zakaj ne dođeš s nama na bazen?» Imala je onaj izgled, ne jasno, ali on je u njoj vidio droljicu. Obje blizanke bile su jebačice. Vidio je to po načinu kako su se češljale, crno namazanim očima, sjajnim usnama… kombinaciji svega toga.

«Neda mi se sad», rekao je dok mu se skoro golo tijelo približavalo. Stavio je neki magazin preko kare da ne primijeti kako mu je raskopčan šlic. «Danas mi se ništa neda.»

«Da? Nikda nebi rekla da ću to čuti od frajera kao što si ti», namignula mu je. «Mislila sam da bi se malo igrao u bazenu.»

«…Pa…ne znam… Nebi vama ženskama htio smetati», Zamucao je gutajući joj očima sise sapete pod leopard krpicama. «Čini se da se svima danas spava», pokazala je kroz proor. Igor se okrenuo prema bazenu. Tamara i Lana ležale su na ležaljkama okrenute na boku, zatvorenih očiju. Tinu nije vidio al vjerojatno je i ona spavala na jednoj od ležaljki u vrtu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx