Please wait...

SUPRUGA MOG PRIJATELJA: Ne vadi ga van, želim osjetiti tvoju spermu u sebi

Žena mog dobrog prijatelja je bila komad. I to kakav…duga smeđa kosa, zelene oči, tijelo kao isklesano sa oblinama na pravim mjestima, a uz to i jako pametna i inteligentna. 

Kad god sam ju vidio imao sam osjećaj da će mi se kurac isti tren ukrutiti i odati me. O razgovoru preko telefona da ni ne pričam. Uglavnom, koji put sam morao ga izdrkati kad bi ju vidio ili ćuo, ali to je bilo sve. Nikad nisam bio napravio ništa više. Ustalom njen muž i ja smo bili jako dobri prijatelji još od srednje škole, a i ja sam bio oženjen i moja supruga i Silvija su se znale, tako da nisam ništa ni pokušavao.

 

Nismo se bili vidjeli i čuli skoro pet mjeseci, kad me je Silvija nazvala na mob. Bio sam se malo iznenadio, ali kad je rekla šta me treba nije bilo problema. Ona i Edi su tražili nekakav teren da bi pokrenula nekakvo malo poljoprivredno imanje, ono održivi rast i slično, a onda sam se sjetio da mi je Edi pričao o tome, pa smo razvezli priču. Uskoro smo sa poljoprivredno tehničkih tema skrenuli na osobne teme, a pošto sam bio kod kuće i još k tome sam, lagano sam ga izvukao iz gaća i počeo ga lagano drkati zamišljajući njene usne oko njega. Glas joj je bio tako ugodan preko telefona da sam se potpuno opustio. Kao što već rekoh, jako je inteligentna, te me njeno pitanje zamalo nije ni iznenadilo…

 

– Šta ti radiš tamo???

– Maa…ništa, ništa.. -brzo sam promucao i zacrvenio se kao rajčica.

– Hmmm…učinilo mi se da ga drkaš dok razgovaramo, jel? -to nije bilo pitanje već konstatacija činjeničnih stvari.

– Paaa..nee…nisam… Od kuda ti to??? -sad sam ja malo krenuo u obranu.

– Paa…ubrzano disanje, isprekidan govor, a kao da je nešto strugalo i malo šljapkalo… I? Jesam li u pravu? -upitala je tako jebozovnim glasom da sam mislio da ću odmah svršiti, a što nije bilo daleko od ostvarenja.

– Khmmm..jel… -zamuckivao sam- aa…mislim…šta ako si u pravu?

– Hahahahahahahahahha -njen smijeh je odjekivao kroz slušalicu

– Vidim da ti je to smiješno… -rekoh pokunjeno.

– Oprosti, ali nisam se mogla suzdržat.. -i dalje se osjećao smijeh u glasu- ali to je tako slatko i….sexy. -sad se osjetila mala promuklost u glasu.

– Misliš? -upitao sam pomalo nesigurno.

– Daaaa…prvi put imam telefonski sex…ili tako nešto. -rekla je i nastavila pitanjem- A koliki ti je? Ako nije tajna…

– Hmmm…ima ga dosta -rekoh sa ponosom- mogu ti poslat sliku ako želiš?

– Stvarno???? Hajde…

 

 

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare