Please wait...

PODSTANARKA: Znam da živiš sam, ali kako zadovoljavaš svoje potrebe

 

Već godinama iznajmljujem stan u gradu, uglavnom studentima, ali bi nakon njihova odlaska morao dosta uložiti u ponovno uređenje pošto baš i nisu pazili da li će šta potrgati ili razbiti. Zato sam sad odlučio iznajmiti stan nekom odraslom, bračni par ili kakav samac, bilo mi je svejedno. Objavio sam oglas i već isti dan po objavi javilo mi se nekoliko ljudi. 

Svi su se lomili oko cijene, ali s obzirom kakve su bile cijene drugdje u gradu, nisam se baš obazirao. Na kraju se javila jedna ženska osoba, a po naglasku sam shvatio da nije odavde. Njoj cijena nije bila problem, samo je željela pogledati stan čim prije. Dogovorili smo da se nađemo za pola sata pred zgradom. Objasnio sam joj kako da dođe, te smo se našli nakon četrdesetak minuta, pošto je promašila ulicu. Nisam mogao ništa proturječiti toj ljepotici koja se pojavila. Nije bila visoka, oko 165 cm, ali je zato bila božanstveno građena. Imala je predivno tijelo, koliko se moglo vidjeti od odjeće, sa povečim grudima i izraženom guzom. Zvala se Alma, bila je iz Sarajeva, a tu je našla posao. Malo smo neobavezno razgovarali i dogovorili sve oko stanarine, te sam joj dao neke brojeve telefona u slučaju da dođe do nekog kvara, te moj broj mobitela. A ona je meni dala svoj, mislim, nazvala me sa svoga mobitela koji je tek kupila, pa nije znala broj napamet. Malo mi je bilo čudno, ali ono, tek je došla pa se još snalazi i nisam ništa više pitao. Odmah mi je platila predujam za naredna dva tjedna, a ostalo će uplaćivati na tekući račun. 

 

Nisam Almu čuo ni vidio nekih tri tjedna dok me nije nazvala sva uplakana, pa sam rekao da ću brzo doći iako nisam ništa razumio preko telefona.

Kad sam stigao bilo je zaključano, pa sam sa svojim ključem otključao. Ušao sam unutra i čuo prigušene jecaje iz pravca sobe, pa sam lagano pokucao na vrata i polako ušao. Alma je sjedila stisnutih nogu uz svoje grudi na krevetu i tiho plakala. 

 

– Šta se desilo? -upitao sam zabrinuto, jer je sve sa stanom bilo naočigled u redu. 

 

 

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare