Susret nakon dugo vremena

Već jako dugo nisam vidjela svog dragog, i fali mi to. Nedostaju mi njegovi dodiri, poljupci, njegov miris….nedostaje mi onaj osjećaj koji imam kad sam pored njega, kao da sam najpoželjnija žena na svijetu, čak i pomalo razvratna.

Konačno smo dogovorili sastanak, i rekao je da želi da se obučem seksi za njega.

Uzbuđivalo me i samo oblačenje, željela sam mu biti lijepa, da se upita kako je mogao tako dugo izdržati bez mene. Prvo sam obukla crne čipkaste tange, picka mi je bila izbrijana s malim čuperkom na vrhu, a traka tangi je upala između mojih guzova ističući njihovu oblinu. Zatim sam obukla jednodijelni mrežasti komplet, crne čarape s halterima i crni čipkasti korzet koji se veže oko vrata a koji na poprsju ima izvezene bijele bisere. Grudnjak nisam imala.

Jedva sam se uvukla u crnu usku minicu koja je isticala moju guzu i bokove. Gore sam obukla usku dekoltiranu crnu majicu. Crne štikle su upotpunile dojam. Nanijela sam par kapi omiljenog parfema i bila sam spremna za mog dragog.
Dogovor je bio da se nađemo na jednom parkiralištu izvan grada, i da tamo prijeđem u njegov auto.
Sva sam drhtala od uzbuđenja dok sam zaključavala auto. Sjela sam na stražnje sjedalo u sredinu i raširila noge koliko mi je dopuštala uska mini suknja. Uzbuđivao me i sam pogled na njega.

Vozili smo se par minuta do obližnje šumice, koja je bila prekrasno prolistala i pusta.

Kad smo se zaustavili, na skrivenom puteljku zaštićeni gustim grmljem, prešao je do mene na stražnje sjedalo. Konačno sam ga mogla dodirnuti i poljubiti. Bili smo oboje ludi od želje jedno za drugim. Divlje me ljubio istovremeno mi mazeći pičku. Skinula sam suknju i majicu i ostala samo u mrežastom seksi kompletu. Prstima mi je mazio pičku i ulazio u nju, bila sam vlažna kao nikada do tada. Luđački mi je falio njegov kurac. Rekao mi je da mu sjednem u krilo i da se lagano nabijem na kurac, ali ne do kraja. Poslušala sam iako mi se bilo teško suzdržavati da se ne nabijem do dna. Znao je koliko se mučim i uživao je u tome. Kad mi je konačno dopustio da ga osjetim cijelog, progutala sam ga cijelog u sebe. Osjećaj je bio fenomenalan i svršila sam istog trena. Jahala sam ga divlje i žestoko, željela sam ga cijelog u sebi, i da taj osjećaj nikada ne prestane. Ljubili smo se divlje, on mi je ljubio grudi i sisao bradavice a meni su od tog osjećaja tekli sokovi iz pičke u potocima.

Odjednom mi je rekao da stanem, i da si ga stavim u guzu. Nisam ga željela izvaditi iz pičke, ali njegov pogled mi je govorio da nema rasprave. Pokušala sam ga staviti u guzu ali položaj mi nije bio baš najudobniji pa sam ga zamolila da mi pomogne. Namjestio ga je, i ja sam se polako nabijala na njega. Boljelo me, ali znala sam da će to proći čim mi cijeli uđe.

Kad ga je gurnuo do kraja, prožela me ekstaza. Tad su mi popustile sve granice i divlje sam se nabijala na njega, moleći ga da me jebe, jako, da ne prestaje. To je njegova pička i guza i želim da me rasturi. Dok me jebao u guzu, stavio mi je prst u pičku i tako su mi obje rupice bile ispunjene i dovedene do ludila od strasti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx