Svastika

Ovako, sestra od moje zene je jako lepa i generalno dobro izgleda, ne sad da puca kao one starlete nego je jednostavno lepa, zgodna, grudi ima onako mozda i manje ali uz njenu gradju idu top dok dupe ima predobro.

Naravno da sam ja to sve snimio, ne kao manijak nego jednostavno imam oci, ako me pitate dal bi je povalio odgovor je naravno da bi i to tako slatko. Odmah da znate seksa nije bilo.E sad ja pocinjem izgleda da tripujem da bi i ona nesto sa mnom, kad god blejimo zajedno mi se kao prozivamo, pa cackamo, al sve mi to deluje da bi i ona nesto vise ali ne sme.

Na primer mi na bazenu ona mi zagleda grudi, pa stomak i to onako bas joj uhvatim pogled, pa par puta kad sam bio u bosksericama uhvatim je kako mi gleda dole 🙂 Mislim odmeravam i ja nju (samo ja mislim da ona ne vidi ?)

U jednoj situaciji meni se digao al ja onako zablentavio a stajao sam i kad sam se trgao vidim nju kako stoji i gleda me u kurac otvorenih usta i kako sam pogledao u nju brzo skrenula pogled.

Jednom prilikom me masirala dok sam lezao i cim smo ostali samo pocela kao po dupetu da me masira al kao onako da pretrcava. Isto tako stalno komentarise sta da obucem, kao sta mi dobro stoji, jednom sam ke cuo da prica da sam ja bas pravi muskarac.

Bukvalno ne znam sta da mislim, ako ima neko savet, ili slicnu sutuaciju nek kaze, iskreno cimam se da je spopadnem da ne ispadne sranje al tako je zeliim..

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Ivan
Ivan
Guest
4. svibnja 2022. 18:32

Na nekoj zabavi kad se malo popije pokušaš neće ti uzet za zlo mene krenilo na takav način da smo ona ja ižena završili na spavanju u istom krevetu kad je žena zaspalasema joj ga je primila zguza napaljen i ja bio na nju imala je punu pičku sperme nika nisam siguran dali je žena to primjetila pa se pravi kao da nije ili je stvarno čvrsto spavala

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx