Sve je počelo slikanjem za erotski portal

Ona se zove Dijana, ćerka je moje rođake. Srednjoškolka je, punačka, lijepa, crnka povećih grudi. Baš kao i njena mama , koja u četrdesetim izgleda veoma bujno i zanosno. Dijana  važi za nestašnu djevojku još iz osnovne škole. Oduvijek je isticala svoje bujne grudi, ispod tijesnih helanki uvujek su joj se nazirale tangice. Obožavala je da satima stoji pred ogledalom i šminka se. Jedne prilike zatekao sam je samo u gaćicama ispred ogledala u njihovom stanu. U ogledalu sam vidio velike čvrste grudi, sa tamnim izraženim bradavicama. Nije se zbunila, nasmijala se i samo rekla:izvini.

Ta slika mi je stalno pred očima. Dijana me par puta pozvala mobilnim da joj pokušam srediti slabe ocjene u školi i opravdam po koji čas. Dva puta sam za nju išao na informacije i izgladio probleme, ali joj i dao uslov, da mora više učiti i  znanjem poprvaiti ocjene ili ću je reći roditeljima. Pristala je i zaista se prihvatila knjige. Već slijedeći put njen razrednik mi je rekao da se Dijana znatno popravila. Ali…

Jedno popodne sjedio sam sam u kancelariji i nešto kuckao. Nazvala me Dijana i pitala gdje sam, da li može doći nakratko do mene.

Da, rekao sam. U kancelariji sam. Kraj je radnog vremena, ali ostaću , nije nikakav problem. Pitao sam se šta želi, zbog čega dolazi, kad mi je u školi rečeno da se popravila i da više nema problema.

Ušla je, nasmijana i diskretno našminkana. Grudi su joj, kad je skinula jaknu bile gotovo polugole. Imala je kao i obično tijesne helanke i tangice ispod. Poljubila me u obraz i rekla zadihano tu sam. U ruci je imala stik za kompjuter. A onda je započela svoju priču.

-Znaš, nekoliko mojih drugarica se registrovalo na jednom portalu. Slično je to fejsbuku, ali malo drugačije, nasmijala se.

Jasno mi je bilo da je u pitanju erotski portal.

-Pa dobro, šta ja imam sa tim.

-Znaš, to joj je bila uzrečica,na tom portalu sam krišom kod kuće kad moji odu na spavanje. Sve drugarice koje su se registrovale imaju fotke na tom portalu, pa bih i ja. Znam da imaš dobar digitalac, znam da si čuvar mojih tajni i nekako sam najslobodnija da ti se obratim, rekla je.

-U redu, ali pod uslovom da ne popustiš u školi i da budeš dobra djevojka.

-To se podrazumijeva, reče mi Dijana, smijući se poput golupčića.

-Šta treba da uradim, reci mi, zapitao sam je.

-Da me fotografišeš, hoću sijelu galeriju slika.

-Dobro, rekao sam joj i latio se fotoaparata. Slikao sam je iz profila, portret, samo glavu, cijelo tijelo i još mnogo detalja. A onda je Dijana još više smakla majicu i gotovo obnažila grudi. Sjela je na stolicu i prekrstila noge. Škljocao sam i pravio nove snimke.

-A sada želim da mi slikaš grudi, baš onako kako si ih vidio u ogledalu, rekla je i svukla majicu i oslobodila grudi.

Uživao sam i slikao. Cijelo tijelo, pa do pojasa, pa samo grudi, pa zumao bradavice. Osjetio sam da su se ukrutile, baš kao i moj stari debelei pedesetogodišnji kurac.

-Je li to dovoljno, upitao sAm.

-Nije, nasmijala se i povukla helanke preko guze pa sam joj slikao i tangice. Imala je veličanstvenu guzu, lijepe noge,obrijanu pičkicu, čije se crvenilo naziralo pored tangica. Poto  je odbacila helanke , sjela na stolicu, raširila noge, uhvatila se za grudi i rekla slikaj.

Slikao sam kao sumanut i odjednom stao.

-Ne mogu više, rekao sam?

-Zašto, upitala me je začuđeno.

-Previše sam se uzbudio, moram se malo ohladiti i pokazao joj očima na svoju izbočinu u hlačama.

Dijana se nasmijala i rekla, ooooooooo zaista.

Uhvatio sam ga rukom preko hlača i jako stisnuo, kao da ću ga na taj način malo smekšati.

-Vi muškarci ste čudni, obična situacija vas uzbudi. Mislila sam da ćeš biti hladnokrvniji i zato sam od tebe tražila da me slikaš,a ti gori od mojih drugara iz razreda, kazala mi je Dijana, ne skidajući oči sa mog nabreklog macana.

-Lutko, tako si jedra i sočna, imaš bolje grudi od tvoje mame, guza ti je za desetku, imaš izazovne oči i usne, nevjerovatno je koliko si izazovna.

Dijana je ustala, prišla dva koraka ka meni i rukom me uhvatila preko hlača za kurac.

-Joj kako je debeo i velik, rekla je čudeći se, a potom mi otkopčala šlic. Izvadila ga je spretno i blago počela drkati. Kleknula je i počela mi jezikom palacati po glaviću. Ječao sam, držeći je rukama za glavu, nabijajući joj sve žešće kurac u usta. Rekao sam joj da ustane, a onda sam joj počeo milovati guzu idući prstima sve niže prema mladoj sočnoj pičkici. Bila je jako sluzava, napaljena, krupno je disala i geladala me u oči.

-Šta namjeravaš da uradiš, upitala me je.

-Da te jebem lutko, onako kao što te niko do sada nije jebao, rekao sam sasvim siguran u sebe.

-Malo se bojim, rođaci smo, jeste da sam jako uzbuđena, a i svi do sada bili su manji i tanji.

-Ne brini lutko, neću te jebati, samo ću se igrati glavićom sa tvojom vrelom mladom pičkicom.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare