Ne žali me, jebi me jako, najače što možeš

Tog ugodnog junskog dana ja i supruga brali smo šljive džanarike. Pozvonio mi je mobitel u slijedio poziv da dođem u obližnji rezultat. Čekala su me jedna pjevačica i njen muž. Željeli su me počastiti, jer sam im napisao nekoliko dobrih stihova, koje su upravo snimili u Njemačkoj. Otišao sam i ostao bez daha kada sam u njihovom društvu ugledao atraktivnu plavušu, velikih grudi, nasmijanu i okićenu zlatom. Imala je preko četrdeset godina. Upitao sam je da li i ona pjeva, a ona se samo zagonetno nasmijala i rekla ko zna. Tom prilikom svojim novim digitalcem napravio sam tridesetak snimaka. Ona, Mirela, inače junakinja ove priče, upitala me kad može dobiti slike. Rekao sam joj dođi sutra oko 19 časova u moju kancelariju. Tako je i bilo.

Ušla je, nasmijana i vedra. Imala je svilenu oskudnu haljinu sa još većim dekolteom. Čim je sjela blago je raširila noge i haljinu strpala između njih. Otkrile su se prelijepe, malo punije noge. Znao sam da naša priča tu počinje.
Prišao sam joj, stavio joj ruke na koljena i rekao,ovako nešto lijepo nisam mogao ni sanjati. Samo se smijala i rekla , baš si hrabar i odlučan.
Poljubio sam je, provukao ruke od koljena do gaćica i pozvao je da ustane. Ljubili smo se, pridržao sam je za guzu i porivlačio jako uz sebe. Osjetila je mog jako dignutog macana, krupnije disala, gledala me u oči i smijala se po malo čudno. U narednih pet sekundi oslobodiosam joj velike, ali veoma lijepe i čvrste sise. Potom sam joj odrozao haljinu, koja se za tili čas našla na podu. Sjeli smo na trosjed u kancelariji i započeli igru.

-Majko moja, kako ti je velik i debeo, pa ti si sav nabijen i mišićav. Zreo muškarac hvalisala je neprestano.

Divno je mirisala. Ljubio sam joj grudi, a čim sam joj jezikom doditnuo rascvjetale usmine lijepo obijane pičke počela je da ječi. Morao sam ustati, zatvoriti prozor, da nas neko dole u bašti kafića ne bi čuo.
Lizao sam je dugo i raznovrsno, nabijao jezik u rascvjetalu pičku. Uhvatila me za glavić i držala ga kao mjenjač od auta. Potom ga je počela lizati i istovremeno vrtjeti guzom. Najdenom ustade i dohvati nešto iz torbe. Bila je tuba, poput paste za zube. Namazala ga je i počelaa divljački sisati, a potom je i sebi iscurila sadržaj tube među noge. Osjetio sam slast, pomiješanu sa klizavom pičkom, ječala je i povremneno puštala krikove. Došao je i trenutak za ubod.
Položio sam je na leđa i glavićem je počeo udarati po usminama i klitorisu. Vrckala se i ječala glasno. Odlučio sam da budem malo žešći. Sjurio sam ga brzo i jako, za čas sam bio u njoj do jaja. Zamiješala je divlje i počela mi čupati dlake po grudima.

-Ne žali me, jebi me jako, najače što možeš. Sa mužem odavno nemam ništa, željna sam kurca.

Nabijao sam ga sa ciljem da je jako zadovoljim, da ga osjeti u punoj debljini i dužini.
Onda je Mirela sjela na mene, nabijala se pohotno i jako, uživao sam igrajući se njenim ogromnim sisama.Svršavala je ludo i jako, dugo i žestoko.
Uslijedilo je nabijanje otpozadi. Klekla je, izbacila jako guzu, a ja sam ga sjurio do jaja. Tako sam ga žestoko nabijao i vadio, da se čuo vazduh koji joj je punio otvorenu pičku.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx