Please wait...

Profesorica me rušila iz matematike kako bi me poševila

Svi su moji frendovi imali svoje male tajne koje su onda povremeno dozirali u društvu da bi bili zanimljivi jedino ja nisam imao ništa za otkriti. Ponekad sam se strašno ljutio na sebe, bio silno frustriran zbog toga što samo slušam a ne mogu ravnopravno sudjelovati. A onda se dogodilo. Dogodilo se iznenada i tako ludo neočekivano da mi kurac još i sada podivlja kad se sjetim.

Vraćao sam se sa faksa prilično frustriran jer po drug put nisam prošao matematiku, a samo zato što ta jebena kučka, pijana pizda, nije okrenula i drugu stranicu. Znao sam da moram biti tiho jer ako joj pokažem da je zajebala srušit će me sasvim. Razmišljao sam kako da odjebem i nju i matematiku i faks i sve pošaljem u kurac. Svijet je stvarno bio jebeno selo. Kao slijep od razmišljanja gotovo sam se zabio svom snagom u matematičarku. Letjeli smo oboje na pločnik, kuja je pala a ja svom snagom na nju. Nisam znao što da radim nekoliko sam sekundi ležao tako na njoj dok me nije gurnula i uz salvu psovki počela sjedeći još uvijek skupljati papire. Skupljao sam i ja, ispričavao se do bez svijesti, kučka nije uopće ništa čula. Pomogao sam joj da se digne. Zaljuljala se, primila za glavu.

Pomislio sam, jebem ti, sad stvarno možeš faks zaboraviti.

Onda sam joj ponudio da ju otpratim do auta. Prihvatila se moje ruke ko utopljenik slamke. Nisam znao da li je bila pijana ili zato što je opizdila pločnik. Dah joj nije odavao alkohol. I onda je konačno progovorila da ju boi glava i neka ju odvezem doma. Dakle moja prva vožnja BMW-a. Sportski, što da kažem. Kožna sjedala, mjuza. Koka zna kak se živi. Vozio sam krajnje oprezno da što ne zajebem, ipak mi je bila profa.

Pred kućom koja se i nije vidjela od zelenila uključila je automatsko otvaranje vrata i uvezli smo se do garaže. Pomogao sam joj da izađe i spremao se pozdraviti kad me primila za ruku i povela u kuću. Profa je živjela sama. Rastala sam se prije osam godina, sada sam sama ne moraš brinuti. Odjednom je počela govoriti kao da se ništa nije dogodilo. Ostavila je stvari na stolu u ogromnom boravku i nestala u nekoj od soba. Zapravo samo je otišla po sok i dvije čaše, bila je bosa, cipele je negdje uz put izula. Pratio sam to kretanje njenih bokova kao da ju prvi put vidim. Još nikad na faksu nisam primijetio da tako zanosno hoda. Kurac mi se počeo buditi. Što ću ako to ona vidi. A onda sasvim iznenada skinula je bluzu i ostala samo u grudnjaku. Nije nosila potkošulju. Nastradao sam, gotovo, nisam ga više mogao kontrolirati. Tako bih joj ga ugurao među ta dva brežuljka što su se kurčila tu pred mojim nosom. A znala je kučka jedna, znala je što radi i ja sam znao da zna, a nisam si ništa mogao. Igrala se sasvim svjesno.

Pozvala me na trosjed kraj nje da mi objasni zašto sam pao ispit. Za malo sam iskočio iz kože, ona na trosjedu u suknji i grudnjaku, meni kurac tako tvrd da mi puca glava od bolova. Došlo mi je da joj ga zabijem u svaku rupu zato što me srušila, zato što me zajebava, zato što mi se digo, zato što mi se jebe. Govorila je kako je nakon prvog rušenja očekivala moj dolazak na konzultacije, a kako nisam došao morala me ponovo srušiti da me primora doći. Ovo što se dogodilo bila je čista sreća. Promatra me od prvog dana i ne može prestati misliti na sve što moje prepone nose. Pa dobro ona zna što nose. Želi me osjetiti u punoj snazi muškarca. Igrala se.

– Želiš li me mali pitala je sasvim ozbiljno.

– Ne želim te ali sada ću sve napraviti jer želi te moj kurac ovako uzdignut do bola.

 

 PRETPLATA

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare