Swingerske igrice u našem braku

Moja supruga Tanja i ja, često smo u našim intimnim igricama razmišljali da probamo nešto novo, nešto više, uzbudljivije. U početku bila je to samo priča kao dobra uzbudljiva predigra u ljubavi ali vremenom došlo se do onoga a zašto ne probati.

Imali smo sreću i ubrzo smo uspostavili, kontakt sa bračnim parom Laurom i Markom iz Samobora. Uslijedila su dopisivanja, izmjena razmišljanja, razmjena fotografija te nakon toga telefonski kontakti i na kraju dogovoren je kod njih susret.

Zimsko vrijeme nije bilo prepreka za put i u rano subotnje poslijepodne našli smo se u Samoboru. Našli smo se na parkingu ispred gradske kavane. Prepoznali smo po opisu pristigli auto iz kojega su izašli Laura i Marko. Poljupci sa ženama i srdačno rukovanje kao kod starih poznanika. Odmah smo zaključili da su opisi bili temeljiti i da nebi bilo greške da se ne prepoznamo i u većoj gužvi.Bili su odmah vrlo dragi, neposredni tako da smo u par minuta imali osjećaj da je to susret starih prijatelja koji se dugo nisu vidjeli.

Odmah su predložili da krenemo do njihove kuće. Onako usput nabacili su da očekuju i prijatelja Tonija koji je česti gost u njihovim druženjima ali naravno uz naše odobrenje. Pogledali smo se ja i Tanja te potvrdili da se slažemo, iako nismo još znali čemu sve to vodi. U kolima, pošto smo vozili za njima, podsjetili smo se da je Toni bio česti član njhovog trija. Osjetio sam da je već nešto u zraku ali Tanja je negirala iako ne baš uvjerljivo.
Vožnja je bila kratka i stigavši do kuće bili smo oduševljeni onim šta smo na prvi pogled vidjeli. Požurili smo unutra jer je postojalo sve hladnije ali odmah po ulasku osjetili smo ugodnu toplinu centralnog grijanja koje je prijalo
Dok smo se raskomodili začuli smo zvono na vratima i uskoro je Marko uveo Tonija u dnevni boravak.

Ponovo srdaćan pozdrav kao starih znanaca uz rukovanje i poljubac Tanji. Za dobrodošlicu i prvi susret nazdravili smo finim konjakom koji je podgrijao i onako toplu atmosferu. Razmjestili smo se po udobnom trosjedu i foteljama. Čavrljanje je bilo tečno i bez ukočenosti. Naravno teme su bile raznolike ali sex se nije spominjao. Ipak neočekivano za mene Tanja je prva započela pitanjem o njihovim iskustvima i započele su uzbudljive priče. Njih troje češće su se sastajali ali povremeno su proširivali društvo. Temperatura je rasla a razgovori su postajali sve konkretniji a u ćemu je prednjačio Toni. Kako je Tanja sjedila preko puta mene u fotelji i značajno me pogledavala a po pogledu znao sam da je uzbuđena ovom situacijom i da joj paše ova već napeta atmosfera. Klimnuo sam joj glavom za ohrabrenje.

Primjetio sam da se kroz ugodan razgovor ipak ispitivački mjerkamo. Razmišljao sam da je najbolje da se ponašam tako kao da je sve to što će se dogoditi savršeno normalno. Zaćudo nisam osjećao ni trunke zbunjenosti. Naprotiv bili smo svi nekako spokojni i ugodno smo se osjećali. Možda je tome pridonio fini konjak koji je svima prijao. Međutim takovo ponašenje sasvim je prirodno kada u čovjeku nestanu predrasude. Znao sam da je ova grupna scena nov doživljaj za nju ali i za mene i išlo se dalje bez dogovora i režije. Odjednom zavladala je tišina, vrijeme je prolazilo. Izgleda da smo svi došli do zaključka da nema smisla dalje se pretvarati i produžavati ovu neizvjesnost. Trebalo je smoći snage i otvoreno bez okolišanja prijeći na stvar. Međutim kada sam se okrenuo video sam da nema Laure, nekamo je nestala, možda u kupatilo. Toni i Marko sjedili su na trosjedu, Tanja u fotelji a ja na stolici uz priručni bar. Toni je prekinuo tišinu i promuklim glasom, u kome se osječalo uzbuđenje, pozvao je Tanju da dođe sjesti između njega i Marka. Ona se samo nasmijala i kao da nije čula, došla je do mene sjedajući mi na koljena kao da traži zaštitu. Svi smo se tome nasmijali a tada je ušla Laura noseći u naručju posteljinu.
Tada je krenulo. Mi smo ostali sjediti na stolici a Marko je pomagao supruzi i za čas je trosjed uz fotelje pretvoren u ležaj prekriven plahtama. Netko je prigušio veliko svijetlo i upalile su se zidne lampice te je zavladao ugodan uzbuđujući i napeti polumrak.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx