Moj prvi put je bilo sa vozačem Familly frosta

Znam da će vam ovo zvučati kao da lažem, ali prvi put sam se pojebala s tipom koji vozi Fammily Frost kamiončić. Od kada su mi počele rasti cice piljio je u mene drukčije nego u ostale susjede iz ulice, a to me smetalo sve do 18-og rođendana, kad sam i sama počela brijati na seks.

Odlučila sam baš na  ročkas kupit i prvu kutiju cigareta, tako da, da počnem po svemu živjeti kao odrasla žena.

Tip u dučančiću počeo se prenavljati, tek toliko da me zajebava, kako ne smije prodavati cigarete na što sam se užasno razbijesnila pa sam na kraju kupila šteku Marlbora i pornić! Takve video kazete stajale su na polici iznad njega. Drsko sam mu prstom pokazala koju hoću, a on me pogledao tako prljavo da sam osjetila žmarke u gaćama. Kada se okrenuo natrag prema meni, s pornićem u ruci, već je teško disao a meni se od cijele te spike skroz smočila pičkica. Bilo mi je super ali sam se i zbunila tako da sam mu samo pružila lovu i izletila van.

Stara mi je bila na poslu pa sam se na brzinu skinula, izvadila kazetu i stavila je u video. Sad imam DVD :). Dakle, srolala sam traperice, bacila se na krevet i odmah se počela pipkati dolje, stiskati sisice, štipati bradavice. Cice su mi prilično velike za ovako mršavu curu, i – da, imam onak dugu smeđu kosu i velike smeđe oči, i stvarno lijepe usne (svi misle da su silikonske!) i super bijele zube. Trbuh mi uopče nije zasaljen a mislim da svi misle da sam mlađa jer imam male ruke, kao curica. Uglavnom, cijelo lice mi je mladoliko.

Uskoro su se na ekranu počeli jebati svi oni ljudi iz filma, a žene su imale zbilja čudne…. pičke. Pizde su im izgledale  smeđe, s puno nekakve naborane kože. Moja izgleda sto puta bolje od njihovih. Toliko sam se napalila da mi je pičkica počela proizvoditi nekakve vlažne zvukove svaki put kada bi je protrljala, kao kad neko žvače otvorenih usta ali puno tiše. Neko vrijeme sam gledala jebanje na televizoru, a onda sam zaustavila video i počela razmišljati o muškarcu iz dučana.

Imao je možda oko 40 godina, i nekako je jadno smrdio, a bio je i čelav po glavi kao moj tata. Ipak, kad sam ga se sjetila pičkica mi se sva zagrijala. Nastavila sam je trljati i zamišljati ga kako mi radi stvari koje sam vidjela u porniću, tipa… stavlja mi ga u usta, licka mačkicu, prči me na autu i zalijeva spermom. Pička mi je kipila. Divljački sam je trljala, pa su sada oni mokri zvukovi postali glasniji. Skroz sam natopila i plahtu dok mi se tijelo nije počelo tresti a pičkica napokon osjećati dobro. Kao da sam imala nekakav napadaj. Ono, u stilu, «dakle, to je orgazam.» Bilo je tako cool! Obožavam svršavati!

Ipak, tako jako me to iscrpilo da sam zaspala. Kada sam se probudila htjela sam svršiti još jednom, pa sam se opet počela dodirivati, ali nisam htjela upaliti video. Mislila sam samo na onog starog prodavača koji mi gura kurac u usta.

Prekinuo me poznati zvuk, ona neka muzikica koja se jednom tjedno čuje iz kamiončića koji po kvartu raznosi smrznutu hranu. Sigurno bi poludila da to slušam cijeli dan, a vjerojatno sam i ja poblesavila jer sam odlučila napraviti nešto fakat bolesno i uvalit se tom tipusu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
22. kolovoza 2021. 02:52

Nisam iz Zagreba, ali ne bih ga vadio iz tvoje pičke. Ako želiš, slobodno mi se javi.

Mihael
Mihael
Guest
23. kolovoza 2021. 15:15

Ja ga isto ne bih vadio iz tvojih usta ili iz tvoje pičke

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx