Tetka me podučila

Bilo je to ljeto kada je još korona bila u điru. Nije se smijelo van, a ja sam svoj završni za srednju pisao kući i imao online nastavu. Imao sam tada 18 godina i bio sam naravno napaljen kao zvijer na sve što imalo dobro izgleda i ima pičku.

Kako sam živo sam sa mamom, jer je stari pobjegao glavom bez obzira kad sam se rodio kada je mama bila na poslovnom putovanju njezina sestra, a moja tetka bi me obilazila.

Tako je bilo i ovaj put mama je išla u Njemačku na 7 dana pa se dogovorila sa Tamarom (tetkom) da me obiđe dva puta u to vrijeme. Znao sam da će doći i nekako kako da to kažem palilo me to, jer ona je stvano vrhunska pička onako plavokosa sa velikim sisetinama i dobrom buljom. Od kad je znam promijenila je više dečkiju nego ja čarapa.

Dogovor je bio da dođe treći dan od kad sam sam. Prva dva dana čista uživancija… pornjava na tv-u i non-stop pražnjenje kite na milfare.

Svanuo je taj dan i ona mi se javila de će doći oko 12 da mi donese nešto kuhano i da me malo obiđe.

Otuširao sam se i malo pospremio stan, a ubrzo je i ona stigla. Ušla je i odmah me zagrlila a kad sam osjetio njene 36-to godišnje sise na meni napalio sam se kao zvijer.

Otišla je u kuhinju j ja za njom pokazivala mi je neku hranu koju je skuhala za iduće dane da imam. Rekla je da će ostati poručati samnom pa će onda otići. Bila je jebeno obućena imala je neke tajice koje su joj još više isticale istreniranu guzu. Poručali smo i taman kad je htjela da nam skuha kavu zazvonio joj je mobitel. Bio je to njezin trenutni dečko koji joj je baš sad odlučio reći da prekidaju i to ovako preko telefona.

Počela je plakati i ja sam je zagrlio i tješio je. Zamolila me može li prespavati kod mene dan, dva dok malo dođe sebi. Naravno meni se to činilo kao odlična prilika da je malo utješim jednom dobrom jebačinom. Kad je pao mrak predložio sam joj da popijemo malo, jer kao to će joj pomoći. Popilo smo tri boce vina i bila je vidno pijana, a mene je samo malo ošamutila. Pričali smo o tom njenom prekidu itd. , a onda je pustila neku muziku i počela plesati. Pomahala mi je prstom da dođem i ja sa njom plesati. Plesali smo tako i odjedanput se poljubili.

Woww na sekunud smo stali i rekli kao ne ne ovo je pogreška(više ona nego ja), ali sam je onda ponovno zažvalio. Digao sam je i odnio prema sobi od mame ona je tamo imala bračni krevet. Bacio sam je na krevet i legao na nju i počeo je ljubiti. Ima samo jedna stvar koju prije nisam rekao-nisam do sad jebao(ups).

Prestao sam je ljubiti i rekao:”Ja baš nemam iskustva sa ovim”.

Nasmiješila se pa mi je rekla:”Naučit ću te ja sve nebrini”.

Skinuo sam je i onda mi je pokazala da se ja skinem. Svukao sam sve sa sebe a ona se spustila kod moje kite i počela je lagano pušiti. Ljubila mi je glavić pa ga malo sisala, udarala se po jeziku sa mojom kitom pa si je onda nabijala u grlo. Uživao sam toliko da sam počeo lagano svršavati, a onda je stala i rekla:

” A ne ne nečeš još nisi mi ga ni stavio u nju”.

Legla je i rekla:” Ajde dođi na mene pa ćemo ga uvući u rupicu”.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
9. veljače 2024. 17:08

Super majstore samo tako nastavi povečaj stopu nataliteta.

Eldin
Eldin
Guest
9. veljače 2024. 18:43

Svaka čast samo jebi tetku.

2
0
Ostavi svoj komentarx