U diskoteci moju suprugu su jebali dva tipa

Moja zena, Marija, je zgodna crnka koja jos nema 30 godina. Posle nekoliko godina braka počeo sam da maštam kako je jebe drugi muskarac i to me veoma palilo. Na samu pomisao da je probala drugi kurac zestoko sam drkao.

Često sam joj pominjao te svoje maštarije i predlagao joj da jednom proba drugi kurac ali ona nije htjela ni da cuje i uvijek bi se posvađali nakon takvih razgovora.

Posle određenog vremena, u toku sexa, priznala mi je kako mašta da je jebe nepoznati muskarac ali da je to samo mašta i da ne zna da li bi to ikad probala u stvarnosti. Kako je vrijeme prolazilo više joj nisam ni pominjao svoje maštarije i rijetko smo kad razgovarali o sexu a i sve rijeđe smo ga upražnjavali. Mislio sam da i ne voli mnogo sex pa stoga nisam ni insistirao da ga često imamo.

Rijetko kad smo izlazili pa nam je bilo veoma dosadno. Jedno veče odlučili smo malo da izađemo u diskoteku koja se nalazi u obližnjem gradiću. Primjetio sam da je puno vremena provela u sređivanju za izlazak. Obukla je kratki minic i visoke štikle, izgledala je veoma sexy tako da bi svaki muskarac poželio da je nabije na kurac.

U diskoteku smo stigli oko 11 časova, bila je gužva. Kako su u diskoteku samo visoki stolovi za stajanje jedva smo našli mjesto pored stola. Za našim stolom su, pored nas, bila još dva muškarca koji su ispijali neko žestoko piće djuskali gledajući oskudno odjevene cure. Naručili smo piće, odlučili smo se za alkohol iako nikad ne pijemo. Ona je naručila pelinkovac a ja špricer. Popila ga je skoro na ex i naručila drugi. Primjetio sam da se polako opušta, đuskala je i zanosno uvijala kukovima. Ja nisam volio da igram, što je njoj jako smetalo, tako da su za našim stolom djuskali jedan od momaka i ona. Oba momka bili su jako zgodni, koliko to ja mogu da ocjenim, visoki i jako razvijeni, crnog tena.

Kako je vrijeme odmicalo primjetio sam da Marija flertuje sa momcima za našim stolom što me je u tom trenu iznerviralo. Oni su se sve više približivali njoj tako da su se u djuskanju dodirivali. Vidjeo sam pozudu u Marijinim ocima i znao sam da je napaljena. Počela je razgovor sa jednim od njih ali od preglasne muzike nisam čuo o čemu su razgovarali. Posle par minuta rekla mi je da mora do toaleta. Primjetio sam da je momak sa kojim je razgovarala nestao pa mi je proletjela misao kroz glavu da nisu negdje zajedno ali sam mislio da umišljam i da nema šanse znajući njene stavove. Prošlo je par minuta i nije se vraćala, u tom trenu je zazvonio telefon drugom momku koji je bio sa nama za stolom pa je i on otišao. Pomislio sam da su napustili klub i otišli.

Odlučio sam da i ja pođem do toaleta dok se Marija ne vrati. Ušao sam u muški toalet, u jednu od četiri kabine koje nisu bile međusobno pregrađene do plafona. Odmah sam začuo muški glas iz susjedne kabine. Pročitaj cjelu priču ovdje

Rating: 3.6/5. From 97 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
sasa
sasa
Guest
27. kolovoza 2021. 20:37

predobro napaljivo bravo

milan
milan
Guest
2. rujna 2021. 20:46

interesuje me zasto ne mogu sve price da se otvore i citaju u cemu je fora

milan
milan
Guest
Reply to  pusica
4. rujna 2021. 21:08

ok a kako da dobijem PRO članstvo

Milorad
Milorad
Guest
Reply to  milan
26. rujna 2021. 23:20

Kako da dobijempro clanstvo

5
0
Ostavi svoj komentarx
()
x