U diskoteci moju suprugu su jebali dva tipa

Moja zena, Marija, je zgodna crnka koja jos nema 30 godina. Posle nekoliko godina braka počeo sam da maštam kako je jebe drugi muskarac i to me veoma palilo. Na samu pomisao da je probala drugi kurac zestoko sam drkao.

Često sam joj pominjao te svoje maštarije i predlagao joj da jednom proba drugi kurac ali ona nije htjela ni da cuje i uvijek bi se posvađali nakon takvih razgovora.

Posle određenog vremena, u toku sexa, priznala mi je kako mašta da je jebe nepoznati muskarac ali da je to samo mašta i da ne zna da li bi to ikad probala u stvarnosti. Kako je vrijeme prolazilo više joj nisam ni pominjao svoje maštarije i rijetko smo kad razgovarali o sexu a i sve rijeđe smo ga upražnjavali. Mislio sam da i ne voli mnogo sex pa stoga nisam ni insistirao da ga često imamo.

 PRETPLATA

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
sasa
sasa
Guest
27. kolovoza 2021. 20:37

predobro napaljivo bravo

milan
milan
Guest
2. rujna 2021. 20:46

interesuje me zasto ne mogu sve price da se otvore i citaju u cemu je fora

milan
milan
Guest
Reply to  pusica
4. rujna 2021. 21:08

ok a kako da dobijem PRO članstvo

Milorad
Milorad
Guest
Reply to  milan
26. rujna 2021. 23:20

Kako da dobijempro clanstvo

jebi_mi_zeniu
jebi_mi_zeniu
Guest
18. veljače 2022. 07:52

Neka su je, nije to ništa loše. Svakoj ženici treba malo slobode. Sex s ženom nakon što malo prošvrlja okolo je sasvim nova razina sexa. Sex nakon njezinog izleta je puno bolji nego prije, malo je raširenija, malo je mekanija, malo je divljija, malo je opuštenija, a puno je droljastija. Muškarci – nebi trebali imati ništa protiv da vam se ženica povremeno potroši sa strane. Bit će vam ju bolje ševit nakon nekog tipa. Vjerujte

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
6
0
Ostavi svoj komentarx