U rodnom selu mog muža ima napaljenih

Matorke priče – Imam 47 godina, zato što ovisim o imućnom mužu mogu i moram održavati svoj i ovako dobar izgled. Imam čedno lice, velike sise, za svoje godine prilično tanak struk te duge malo jače butine. Spremala sam se da sa mužem idem na zaruke kod njegovog rođaka kojeg baš i nisam najbolje poznavala ali obzirom da su nas pozvali muž je odlučio da idemo.

Meni se uopće nije išlo. Naime, to je rodno selo moga muža i ta njegova selendra me nikada nije privlačila. On je rođen na selu ali je uspio u životu a ja sam rođena i odrasla u gradu. On je povremeno posjećivao svoje selo i rodbinu dok mene to uopće nije zanimalo. Nisam voljela selo i sve mi je tamo izgledalo previše prljavo. Blatnjave ceste, ružna dvorišta, kokoši, guske, svinje…

Grozila sam se toga. Osim toga bilo mi je glupo da u tom selu još drže do proslava zaruka pa od toga rade narodnu feštu. No došao je dan i trebalo je krenuti. U zadnjem trenutku shvatila sam da su mi sve čarape u drugom stanu i da ću morati obući kčerkine svjetlucave samostojeće čarape a stavila sam i haltere za svaki slučaj a zbog tih haltera sam kćerku svojevremeno kritizirala. Naime imam dvije kćeri. Starija ima 23 godine a mlađu smo dobili dosta godina kasnije pa je razlika među njima 13 godina.

Došli smo na te zaruke, kako se to već zove, i svo vrijeme sam se osjećala kao kurva, što mi je, moram iskreno priznati, pomalo čak i godilo. Na zarukama sam sjedila do jedne sirovine koji je od kad sam sjela do njega nepristojno blenuo u moje butine koje su sijale zbog čarapa a kako mi je suknja bila prilično kratka u jednom momentu i ne htijući otkrila sam kopče haltera. Kada sam shvatila da sam otkrila više nego sam htjela i da mi te kurvanjske čarape i halteri daju jebozovan štih, bilo mi je malo neugodno. Sirovina do mene je pokušavao uspostaviti razgovor sa mnom ali  bila sam neljubazna prema njemu. U jednom trenutku je kao slučajno dok je jeo lakat počeo gurati u moje sise. Zbog muža koji je sjdio pored nisam se usudila buniti. Kada je vidio da šutim ohrabrio se i ispod stola me je počeo grubo stiskati za butine. Nisam znala što da radim jer nisam imala namjeru napraviti scenu a vjerojatno bi i moj muž reagirao burno pa bi moglo biti sranja. Zato sam ustala i otišla do WC-a.

 

Kad sam se vratila i sjela pitala sam muža kada ćemo krenuti kući. Osjetila sam ruku na svojim leđima. Okrenula sam se prema seljačini pored mene i vidjela da je dosta pijan i da mi se smješka. Mahinalno sam spustila pogled i šokirala sam se jer on je iz šlica izvadio ogromnu kurčinu koja je i tako poludignuta bila ogromna. Nikada u životu nisam vidjela tako veliku i debelu kurčinu. Brzo sam mu okrenula leđa i počela pričati s mužem. Seljačina je ustao i otišao plesati, a meni nije izlazio iz glave njegov veliki i debeli kurac. Nisam mogla vjerovati da na to mislim, a onda sam sebe uhvatila da trljam butine i shvatila da mi pička vlaži a bradavice na sisama bubre. Grozila sam se sama sebe i zamolila muža da idemo ali on je sreo neke znance iz mladih dana i nije mu se išlo, a osim toga već je malo i popio. Dao mi je ključeve od našeg auta pa ako mi se ide neka idem a on će kao taksijem. Dok sam razmišljala da li krenuti ili ne prišao mi je onaj debeli seljačina s velikim kurcem i zamolio me za ples. Trenutak sam oklijevala i željela sam ga odbiti ali mislila sam da bi to izgledalo glupo i nepristojno pa sam ipak prihvatila njegov poziv. Muž je bio zabavljen razgovorom sa svojim starim prijateljima i uopće nije obraćao pažnju na mene. Debeli me bezobrazno privio uza sebe i trljao svoju nabreklu batinu. Bilo mi je neugodno ali osjećala sam trnce koji su mi prolazili tijelom pa sam se još više posramila. Napokon sam mu zahvalila na plesu i odlučila krenuti. Prišla sam mužu rekavši mu da ja idem. Inzistirao je da još malo ostanemo pa idemo zajedno. No rekla sam kako više neću čekati jer se ne osjećam najbolje.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj