web hit counter

Udata prijateljica mi je pružila nezaboravan i savršen seks na noćnom kupanju

Jedne ljetne večeri me pozvala da izađemo vani. Nevoljko sam pristao jer sam drugi dan radio, ali nagovorila me jer se dugo nismo vidjeli. Našli smo se u našem omiljenom baru gdje poslužuju i hranu i tako je krenula već poznata naša zezancija. Nakon par tura pića pridružio se zajednički prijatelj i ostali do kraja radnog vremena.

Noć je bila vrlo topla i sparna pa nas je cuga pripila više nego obično, ali nismo previše brinuli jer nam je bilo odlično. Odlučili smo krenuti na jer je more bilo vrlo blizu i nije nas bilo briga što nemamo opremu za more.

Čim smo stigli na plažu skinuli smo sve sa sebe i ušli goli u more i uživali na praznoj i tihoj plaži. Zajednički prijatelj je ubrzo morao otići pa smo nas dvoje ostali sami. Sjeli smo u pličaku i nastavili se zezati. 

Bila je to savršena prilika da prijateljicu napokon vidim potpuno golu i proždirem je pogledom pošto mi je uvijek bila tiha patnja, a donedavno i pa sam morao biti na distanci. Iako je imala dvoje djece, na njoj se nije vidjelo. Visoka, vitka, poluduge smeđe kose, savršene atletske građe, grudi trojka i potpuno obrijanog tijela.

Pravila se da ne kuži moj pogled, ali ju je lagani smješak otkrivao da joj paše kako je odmjeravam.

Krenulo je zadirkivanje i priča o sexu, propitivali se i pričali o našim iskustvima i snovima što sve nismo isprobali do tada. Tada sam napokon saznao da me često imala u maštanjima dok se seksala s mužem što me i iznenadilo i napalilo. Sav već napet od napaljenosti uhvatio sam je u klinč iz kojeg se nije mogla izvuči pa smo se počeli divljački ljubiti, grliti i valjati po kamenčićima kao da sutra ne postoji. Srećom da smo već bili goli pa nismo imali posla oko skidanja. Samo je raširila noge i odmah mi dopustila da kurac stavim u njenu pičku. Kako je već bila mokra do bola kliznuo sam u nju bez problema. Nisam ni slutio kako je bila savršeno uska, ali dovoljno gipka da primi moj kurac do kraja. Ležala je na leđima i samo podigla noge tako da je tabane stavila na moje grudi. Nabijao sam je na kurčinu kao da mi je to zadnji sex u životu, a ona je stenjala i vrištala od užitka:

– Jače, daj mi ga uvali jače. Ubij me od sexa.

Nakon toga me samo grebala i molila da je grubo jebem iako se vidjelo da je nakon 15 minuta jedva izdržavala moje kurčine u sebi. Pred izvadio sam kurac iz nje i stavio joj dva prsta u pičku dok smo se ljubili. Htio sam joj priuštii fisting pa sam joj malo pomalo uspio staviti cijelu ruku u pičku na što je samo stenjala i svršavala u užitku.

Na kraju se okrenula leđima prema meni i dopustila mi da kurac stavim u guzu, pa sam nakon svega par minuta guženja u velikoj količini i dugo počeo svršavati. 

Onako goli i znojni nakon savršenog seksa samo smo u tišini legli u pličak da nas more preplavljuje i uživali u tišini. Nije dugo prošlo i zajahala me i strpala kurac u sebe dok me pohotno gledala. S onako jebežljivim pogledom i kosom koja joj je padala preko očiju izgledala mi je još napetije nego prije. Sada je krenula laganim ritmom gore dole po kurcu dok je lagano grebla ruke, a ja se igrao njenim sisama.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx