web hit counter

Nakon poroda izgledala je fenomenalno i ponovno sam ju punio

Prošlo je skoro godinu dana od kako je Janja rodila moju curicu (prvi dio priče Varali smo bračne partnere i ostala u drugom stanju), tad sam ju ponovo vidio. Došao sam ovaj put u sjedište firme za koju sam radio u Hrvatskoj. Tad sam prvi put pobliže upoznao i Janjinog muža, Mathiassa, koji je bio sin od gazde, te zadužen za financije firme. Bio je naoko simpatičan, ali sam vidio i da je proračunat tip, koji zna što želi, a to je bio novac. Mislim da je svršavao kad je dolazio priliv novca u firmu, takva je barem moja procjena bila. 

Uglavnom, sjedio sam to poslijepodne u jednom baru u centru Munchena kad mi je stigla od Janje na mobitel. Pitala je gdje sam, te da li bi se mogli naći. Odgovorio sam joj, pa se stvorila u baru za pola sata. Došla je nasmijana i crvena u licu, te sada sa smeđom i kraćom kosom. Poljubili smo se kao stari , a to smo u stvari i bili. Pitao sam ju za malu, a ona je rekla da je kod sitterice, a da ona sad ima fitness čemu može zahvaliti i na svojoj liniji nakon poroda. Doduše moram priznati da je izgledala fenomenalno. 

Sjedili smo još nekih pola sata u baru, a onda je rekla da idemo do mene u hotel. Pošto je bio u blizini, odšetali smo do hotela i popeli se do sobe.

Dok smo hodali uz stepenice držao sam joj guzu koja je bila zategnuta u nekim šarenim tajicama. Bila je čvrsta, čvršća nego prije poroda, ali svejedno sam joj ga htio staviti, pa sam čak razmišljao da joj predložim . Nije joj bilo to strano, jer smo se na faksu tako seksali, čak i u sendviču sa našim zajedničkim frendom, ali sad je bilo drugo vrijeme. Od tih misli mi je kurac napeo bokserice i hlače, pa sam jedva čekao da ga izvadim van. 

Čim smo ušli u sobu privukao sam ju k sebi i zagrlio, te strasno poljubio podižući ju k sebi držeći ju za guzu. Zatim sam joj tiho rekao:

– Želim ti ga staviti u guzu.. 

– Zbilja? Nisi odavno.. -rekla je zadihano i nastavila me ljubiti dok je jednu ruku zavlačila u moje hlače i primila me za kurac. 

Poveo sam ju do kreveta, a ona mi je brzo skinula hlače i gaće sa njima, dok sam ja otkopčavao košulju. Ubrzo sam bio gol, a ona je već skinula svoju majicu i sportski grudnjak, te su njene ispale van, a ja sam ju gurnuo na leđa, pa joj primio tajice i povukao ih skupa sa gaćicama niz noge. Ostala je ležati blago raširenih nogu, a ja sam gledao kako joj iz pice lagano cure sokovi. Odmah sam ju okrenuo na trbuh, te sam joj blago raširio noge. Ona se malo uspravila i stavila jastuk ispod svojih kukova, pa je zadigla guzu u zrak.

Kleknuo sam iza nje i zabio glavu između njenih guzova, te joj počeo lizati . Stenjala je dok sam joj ga lizao i gurao jezik u njega, te joj širio guzove kako bih mogao dublje ga staviti. moja dvodnevna brada joj je grebla osjetljivu kožu guze, ali joj nije spetalo.

Zatim sam joj dao da naslini moj kažiprst i onda joj ga počeo uguravati u guzu. Zastenjala je, a ja sam već bolno tvrdi kurac ugurao u njenu picu i odmah ju počeo divljački , kao da ju silujem. Glasno je stenjala dok sam joj uguravao kurac do jaja i par puta je pljesnuo po stražnjici, tako da se sad crvenila. Zatim sam izvukao kurac iz njene pice, te ga onako sluzavog stavio na ulaz u njen šupak. Janja se umirila i opustila, a ja sam počeo lagano uguravati kurac u njenu guzu. Zastenjala je kad joj je ušao glavić, a onda sam ga izvukao, stavio u picu, pa opet odmah vratio u guzu i gurnuo ga do pola u njen šupak. Janja je zabila glavu u jastuk i čuo sam ju kako je vrisnula, ali sam ja nastavio sa jebanjem, pa sam nakon par minuta obilno svršio u njen šupak. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx