Nakon poroda izgledala je fenomenalno i ponovno sam ju punio

Prošlo je skoro godinu dana od kako je Janja rodila moju curicu (prvi dio priče Varali smo bračne partnere i ostala u drugom stanju), tad sam ju ponovo vidio. Došao sam ovaj put u sjedište firme za koju sam radio u Hrvatskoj. Tad sam prvi put pobliže upoznao i Janjinog muža, Mathiassa, koji je bio sin od gazde, te zadužen za financije firme. Bio je naoko simpatičan, ali sam vidio i da je proračunat tip, koji zna što želi, a to je bio novac. Mislim da je svršavao kad je dolazio priliv novca u firmu, takva je barem moja procjena bila. 

Uglavnom, sjedio sam to poslijepodne u jednom baru u centru Munchena kad mi je stigla poruka od Janje na mobitel. Pitala je gdje sam, te da li bi se mogli naći. Odgovorio sam joj, pa se stvorila u baru za pola sata. Došla je nasmijana i crvena u licu, te sada sa smeđom i kraćom kosom. Poljubili smo se kao stari ljubavnici, a to smo u stvari i bili. Pitao sam ju za malu, a ona je rekla da je kod sitterice, a da ona sad ima fitness čemu može zahvaliti i na svojoj liniji nakon poroda. Doduše moram priznati da je izgledala fenomenalno. 

Sjedili smo još nekih pola sata u baru, a onda je rekla da idemo do mene u hotel. Pošto je bio u blizini, odšetali smo do hotela i popeli se do sobe.

Dok smo hodali uz stepenice držao sam joj guzu koja je bila zategnuta u nekim šarenim tajicama. Bila je čvrsta, čvršća nego prije poroda, ali svejedno sam joj ga htio staviti, pa sam čak razmišljao da joj predložim analni seks. Nije joj bilo to strano, jer smo se na faksu tako seksali, čak i u sendviču sa našim zajedničkim frendom, ali sad je bilo drugo vrijeme. Od tih misli mi je kurac napeo bokserice i hlače, pa sam jedva čekao da ga izvadim van. 

Čim smo ušli u sobu privukao sam ju k sebi i zagrlio, te strasno poljubio podižući ju k sebi držeći ju za guzu. Zatim sam joj tiho rekao:

– Želim ti ga staviti u guzu.. 

– Zbilja? Nisi odavno.. -rekla je zadihano i nastavila me ljubiti dok je jednu ruku zavlačila u moje hlače i primila me za kurac. 

Poveo sam ju do kreveta, a ona mi je brzo skinula hlače i gaće sa njima, dok sam ja otkopčavao košulju. Ubrzo sam bio gol, a ona je već skinula svoju majicu i sportski grudnjak, te su njene velike sise ispale van, a ja sam ju gurnuo na leđa, pa joj primio tajice i povukao ih skupa sa gaćicama niz noge. Ostala je ležati blago raširenih nogu, a ja sam gledao kako joj iz pice lagano cure sokovi. Odmah sam ju okrenuo na trbuh, te sam joj blago raširio noge. Ona se malo uspravila i stavila jastuk ispod svojih kukova, pa je zadigla guzu u zrak.

Kleknuo sam iza nje i zabio glavu između njenih guzova, te joj počeo lizati šupak. Stenjala je dok sam joj ga lizao i gurao jezik u njega, te joj širio guzove kako bih mogao dublje ga staviti. moja dvodnevna brada joj je grebla osjetljivu kožu guze, ali joj nije spetalo.

Zatim sam joj dao da naslini moj kažiprst i onda joj ga počeo uguravati u guzu. Zastenjala je, a ja sam već bolno tvrdi kurac ugurao u njenu picu i odmah ju počeo divljački jebati, kao da ju silujem. Glasno je stenjala dok sam joj uguravao kurac do jaja i par puta je pljesnuo po stražnjici, tako da se sad crvenila. Zatim sam izvukao kurac iz njene pice, te ga onako sluzavog stavio na ulaz u njen šupak. Janja se umirila i opustila, a ja sam počeo lagano uguravati kurac u njenu guzu. Zastenjala je kad joj je ušao glavić, a onda sam ga izvukao, stavio u picu, pa opet odmah vratio u guzu i gurnuo ga do pola u njen šupak. Janja je zabila glavu u jastuk i čuo sam ju kako je vrisnula, ali sam ja nastavio sa jebanjem, pa sam nakon par minuta obilno svršio u njen šupak. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx