web hit counter

Ulovio sam dvije mlade radnice kako se ližu u uredu

Radio sam već dugi niz godina u jednoj firmi i sa svojih četrdesetak godina bio jedan od starijih, ako ne računam gazdu. Sve žene koje su bile u firmi su bile udate, a onda nam je jedna iz mog odjela prošla na porodiljni, a također iz mog odjela je prošao u drugu firmu pošto se baš nije slagao sa gazdom. 

Gazda je raspisao natječaj, pa se javilo nekoliko njih, ali bi im gazda uvijek našao neku zamjerku, na kraju sam mu rekao da se više odluči, jer nećemo nikoga pronaći tako skoro. Na kraju je zaposlio dvije cure od 23 godine, za koje sam poslije saznao da je jedna njegova nečakinja, a druga njena najbolja sa faksa. Nisam imao ništa protiv dok su cure radile svoj posao. 

Prošlo je već par mjeseci i došlo je ljetno vrijeme, a to je podrazumijevalo i lagano odijevanje. Tako su se Žana i Daria počele odijevati jako lagano, mada je Žanu odmah stric upozorio da se ne mogu tako oblačiti za posao. Ja nisam imao ništa protiv, jer je to bila dobrodošla promjena.

Taj tjedan nas je čekala radna subota, tj nas troje u uredu i ekipe u prodavaonici. Ja sam morao otići i do carine radi preuzimanja nekih djelova koji su došli za prodavaonicu, a kad sam se vratio prije nego sam ušao u ured čuo sam neke uzdahe koji su dopirali iznutra. Zastao sam i lagano pritisnuo kvaku. Bilo je otključano, pa sam tiho odškrinuo vrata i imao šta vidjeti. Gledao sam kako Žana liže picu od Darie, dok je ova sjedila na Žaninom stolu raširenih nogu i zadignute minice, a gaćice su bile odmaknute u stranu. Darijine bradavice su probijale tanku majicu koju je imala na sebi, bez grudnjaka naravno. mi se odmah digao iako sam bio dvadeset godina stariji od njih. Tren ili dva sam razmišljao šta da napravim, a onda sam otvorio vrata lagano i ušao u ured. Nisu me niti vidjele, niti čule, a ja sam zaključao vrata za sobom, pa im polako prišao. 

Prva me primjetila Žana i podigavši glavu sa Darijine pice samo se široko nasmješila i pokazala na Darijinu picu:

– Da me zamijeniš malo? -bio sam iznenađen malo time, ali sad je o tome razmišljala moja glava u hlačama, pa sam brzo sjeo na njenu stolicu i pogledao šta se nudi. 

Darija me pogledala i nasmješila se, pa se poljubila sa Žanom koja je stala kraj nje i tiho rekla:

– Konačno jezik dolje.. -gledala me poluzatvorenih očiju sa smješkom na licu, a ja sam joj skupio noge i povukao gaćice niz njih, te ih ponovo raširio. 

Zagnjurio sam jezikom između njenih nogu i zabio jezik u njenu pičkicu. Imala je divan okus, a tako mladu picu odavno nisam lizao. Moj hrapavi jezik joj je izgleda pasao jer se uskoro počela trzati i cviliti, pa je svršila obilno zalivši stol i moju košulju. Meni nije smetalo, a izgleda ni žani jer je brzo odmakla Dariju i zauzela njeno mjesto na stolu i odmah raširila noge, te sam vidio da je ona već skinula gaćice. Imala je veće usmine od Darije, ali mi nije smetalo. I ona je već bila mokra kad sam ju počeo zdušno lizati i grickati joj . Stenjala je dok sam joj lizao picu, a i njene bradavice su probijale kroz majicu. Imala je malo veće sise od Darije, ali su obje imale lijepa vitka tijela.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx