Utješio sam udovicu Draganu

Ziveo sam u malom prigradskom Beogradskom naselju. Kuca mi je bila poslednja u slepoj ulici, 150 metara udaljenom od glavne. Ziveo sam u cetvoroclanoj porodici(roditelji, sestara i ja). Do nase kuce bila je ogromna kuca, takodje cetvoroclane porodice (bracni par sa dva sina). Muz je imao 55 godina, bio je jako ugojen i jako radan.

Bio je prevoznik. Zena mu je bila 36-ogodisnja lepotica duge, kestenjaste kose, koja je dosezala do polovime ledja. Kestenjaste oci, prelepo, aristokratski belo lice, pune, senzualne usne

. Dovoljno je bilo da je covek pogleda u lice i da ostane zadivljen, neznajuci u sta pre da pogleda. Telo je tek bilo prica za sebe. Bujne grudi, puna guza, sa nogama dugim odavde do vecnosti.

Jos kao klinac pitao sam se kako je ova prelepa zena zavrsila sa debelim covekom, koji nije bio ruzan, ali ni lep. Odgovor sam nasao u blagom karakteru, radinosti i imucnosti naseg komsije. Uz cinjenicu da je do udaje zivela u unutrasnjosti Srbije, doveli su odgovor do logicnog. Kada sam bio devetogodisnjak voleo sam da zavirujem zenama pod suknju, pa sam jednom prilikom dok je komsinca razgovarala sa mojom majkom zavirio pod suknju i ostao fasciniran prizorom – duzinom i lepotom nogu i zbunom u medjunozju koji je uveliko prelazio obode gacica.

Kako sam godinama rastao i sazrevao, ta slika me je pratila kao opsesija, i cesto sam dugo drkao i svršavao i po pet puta zamisljajuci kako ulazeci u carstvo cula probijam prelepi i prebogati cuperak. Seksati sam se poceo jos u medicinskoj skoli sa 16 godina. Voleo sam i volim seks. Imam i cim – 22cm dug, ko strela prav penis, zavidne debljine.

Vesele sam prirode, i volim zene. Jedanaest godina kasnije, kada je komsinica imala 36, komsija naprasno umire od srcanog udara. Ja sam tada bio na moru i za nesrecnu vest sam saznao kada sam se vratio kuci, 10 dana kasnije. Komsinicu sam sreo sutradan.

Isla je niz ulicu prateci svoje dve rodjake kuci. Ja sam isao uz ulicu ka kuci, kad mi je komsinica potrcala u zagrljaj. Zagrlio sam je, krenula je usnama prema meni, ali ja sam prvi put izbegao poljubac, poljubivsi je u obraz, jednom, pa drugi put u drugi i na kraju trecim sam dotakao trecinu njenih usana. Zmarci su nam prostrujili po telu.

To vece sam je cekao tri sata (vec je bilo 9 uvece), da se vrati kuci. Kada sam je ugledao, na dnu ulice znao sam da mi je sumrak super saveznik. Posao sam ka njoj i nazvao je imenom – Dragana

. Telo joj je zadrhtalo. Uhvatio sam je za ruku i odveo u podrum moje kuce, koji je bio skladno i funkcionalno opremljen za studenta, sto sam ja tad bio. Prisao sam joj i nezno je poljubio.

Bila je kao omamljena. Saputao sam joj na uvo lepe reci kojima sam hvalio njenu lepotu, ljubeci je i milujuci svuda po telu. Drhtala je omamljena neznoscu u sladostrascu kojim sam je zapljusnuo. Bila je jako senzualna i svaki moj nezni dodir preko usne skoljke, nabreklih dojki i napucenih bradavica izazivali su drhtaj njenog lepog tela, koje sem muza, niko do tada nije ni takao.

Pogotovo ne mladi pastuv, kakav sam ja tada bio. Milujuci joj dojke i nezno stiskajuci bradavice, polako sam rukom skliznuo ka stomaku, skidajuci joj suknju i gacice. Ktajickom oka sam je pogledao u oci – pogled joj je bio staklast i otupeo od lepote, kojej se ocito kao u magnovanju prepustila. Bila je kao opcinjena.

Polozio sam je na krevet, golu, kao od majke rodjenu

. Skinuo sam se, a moj penis – Njegovo velicanstvo Tucko Busic, razigrao se u svoj svojoj velicini. Nezno sam polozio njenu vlaznjikavu saku na svoj kurac. Uhvatila se za njega sa radoscu.

Ucinilo mi se da u njenom oku nazirem strah. Kasnije mi je pricala da joj je muz imao mnogo manji kurac i da se uplasila da li ce moja alatka imati gde da joj stane. Kasnije sam se smejao toj njenoj prici, znajuci da picki dno jos niko nije nasao, a pogotovu sto ima kurcina mnogo vecih i od moje. U trenutku sam krenuo ulevo, ali ona nije ispustala kurcinu iz ruke.

Drzala se za njega ko davljenik za slamku. Pustio sam je nekoliko trenutaka da uziva, sve milujuci nabrekle grudi i bradvice koje su strcale uvis, osluskujuci brze i jasne otkucaje srca, koje doduje u ritmu tam-tama kroz noc. Iz daljine se cula pesma “mala soba tri sa tri, a u sobi ja i ti, srca vrela glave lude sta ce biti neka bude

. ” I bilo je .

, spustio sam se do komsinicinog medjunozja. Predmet dugogodisnje zudnje odslikavao se u mojim ocima .

Ovoga puta picku sam joj gledao u punoj lepoti . , kosmatu, nabreklu i vlaznu.

Sokovi su joj curili niz nogu . Zamalo se od lepote prizora nisam onesvestio.

Nezno sam je poljubio, i poceo jezikom da milujem to lepo Gagino medjunozje. Radio sam to iskusno i dugo, manirom medicinara koji poznaje odlicno zensko telo, pogotovu predmet svoje zelje, i iskusno manirom coveka koji iza sebe ima desetak zena i nebrojano tucanje sa njima. Uzivao sam

. Zestoko sam je pripremio i “nabrijao” da mi se sva preda. Ucinilo mi se u jednom trenutku da se sva pretvorila u picku

. Prineo sam svoj nabrekli i vec bolni kurac njenoj picki. Prodirao sam u nju suptilno, zeleci da oseti svaki centimentar mog kurca. Stenjali smo i nasladjivali se lepotom poroka.

Kada sam potpuno usao u nju, prolazeci kroz njenu vaginu, osetio sam sladostrasce, a ulazeci delom i u matericu, njen bol i stenjanje. Izvukao sam ga, pa sam joj ga potom ostro zaprndecio do jaja .

Zacvilela je . Onda smo poceli ples od mraka do svitanja.

Ni sam neznam koliko smo puta svrsili, sve pustajuci telu na volju, u kovitlacu poljubaca, uzdisaja, menjanja poza, zarobljeni svojom pohotom i okupani u znoju tela svog. Uzivali smo .

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj

New Report

Close