Kumstvo sa Romima 5 i 6 deo

Ležala sam u svom krevetu, mokra od toplote letnje sparine, i od sokova koje je puštala moja maca. Misli su mi stalno bile na onom dogadjaju sa Bekimom. Osećala sam se kao blagoslovena njegovim semenom koje je bilo u mojoj utrobi, a koje mi je on u naletu užitka ušpricao kroz usta.

Kumstvo sa Romima 3 i 4 deo

U tišini duboke letnje noći kada se od napolje ne čuje više ikakav zvuk, ja ležim u laganoj spavaćici, sa sisama koje sam izvadila napolje, mazeći svoje bradavice, Povremeno bih sebi stisla jednu sisu, oponažajući ljubavničku grubost koju mi je Bekim pružao dok sam klečala na prljavom madracu u dnu dvorišta u Cigan maloj i sisala njegov veliki, crni obrezani kurac.

Moje umeće u sisanju pružalo je Bekimu zadovoljstvo i to mi je pričinjavalo tako romatnično i preverzno uzbudjenje. Druga ruka mi je bila na pici i samo par poteza dovela bih sebe do vrhunca. I to onda kada bih sebe mentalno podsetila kako je Bekim počeo da stenje, njegov kurac u mojim ustima se ukrutio i njegove reči koje sam čula “Bacam dva metra spermu”…. Tu počinjem da svršavam i sebi pojačavam orgazam stiskajući svoju sisu onako kako ju je stiskao Bekim…..i orgazam tutnji mojom telom dok se prisećam kako mi je ušpricao muški, i nezadrživo prvi mlaz ciganske sperme u grlo, kada sam pokušala da instinktivno povučem glavu unazad iznenadjena njegovom muškom snagom, i osetila njegovu šaku kako mi pridržava teme da ne ispustim njegovu kurčinu dok nisam popila svaku kap koju sam mogla….

Kada se samo prisetim i sada drhtim….dobar orgazam ostavlja drhtavicu….

Dok sam se vraćala tog dana kući sa sisanja moje prve ciganske kite, Bekimova sperma polako se spuštala mojim telom ka mom želudcu. Znam, možda sam to umislila, ali osećala sam se predivno znajući da je to sperma koju sam u slast primila… samo primanje sperme od tog momenta postaće mi dodatni užitak.

Mama me je malo grdila pto sam okasnila, ali sam u njenom glasu osetila neko odobravanje. Kao da me je na sili grdila, što je tako red. Sedela sam za stolom i večerala dok je Bekimova sperma već – mislila sam – carevala u mom želucu.

Mislila sam, sada sam primila cigansku spermu. Hoće li mi se rastvoriti u telu?…. Hoće li mi ući u krv? Nisam znala…ali sam jako zavolela da je u meni.

Sada padam u san i mislim na to kako ću ponovo videti Bekima…

Sutradan kada sam išla po gradu pogled mi se zadržavao na svakom tamnoputom muškarcu, na svakom ciganinu kojeg sam srela. Da li i oni vole bele žene? Da li su imali šanse da dožive tu slast?.
Počela sam da kaa prolazim kraj njih, čak i onih prljavih, i zapuštenih oko kontejenra, da izazovno vrckam mojom loptastom guzom. Želela sam da im pružim makar malo užitka. Da, tada bih se ispravila, izbacila svoje sise napred i guzom mešala, sa osmehom na svojem belom, pegavom licu dok bi mi letnji vetar mazio crvenu kosu.

Okretali bi se zamnom, i svaki njihov uzdah shvatila bih kao divan kompliment. Bez osuda, bez nipodištavanja.

Prolazili su dani a ja nisam videla Bekima. Jesam svaki dan mislila o njemu. Mislila sam i o malim kumovima, i starom kum Irfanu. Prisećala bih se Bekimovih reči, da svaka devojak mora da legne prvo sa ocem pa onda sa sinom. Mama je tako radila, i to mi je ulivalo pouzdanje da su moje strasti ispravne.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
11. siječnja 2020. 08:09

Odlicna prica. Imas li jos nastavaka? 🙂

ikarus22
ikarus22
27. veljače 2020. 10:26

Pročitao na dah!

2
0
Ostavi svoj komentarx