Kumstvo sa Romima 5 i 6 deo

Ležala sam u svom krevetu, mokra od toplote letnje sparine, i od sokova koje je puštala moja maca. Misli su mi stalno bile na onom dogadjaju sa Bekimom. Osećala sam se kao blagoslovena njegovim semenom koje je bilo u mojoj utrobi, a koje mi je on u naletu užitka ušpricao kroz usta.

Kumstvo sa Romima 3 i 4 deo

U tišini duboke letnje noći kada se od napolje ne čuje više ikakav zvuk, ja ležim u laganoj spavaćici, sa sisama koje sam izvadila napolje, mazeći svoje bradavice, Povremeno bih sebi stisla jednu sisu, oponažajući ljubavničku grubost koju mi je Bekim pružao dok sam klečala na prljavom madracu u dnu dvorišta u Cigan maloj i sisala njegov veliki, crni obrezani kurac.

Moje umeće u sisanju pružalo je Bekimu zadovoljstvo i to mi je pričinjavalo tako romatnično i preverzno uzbudjenje. Druga ruka mi je bila na pici i samo par poteza dovela bih sebe do vrhunca. I to onda kada bih sebe mentalno podsetila kako je Bekim počeo da stenje, njegov kurac u mojim ustima se ukrutio i njegove reči koje sam čula “Bacam dva metra spermu”…. Tu počinjem da svršavam i sebi pojačavam orgazam stiskajući svoju sisu onako kako ju je stiskao Bekim…..i orgazam tutnji mojom telom dok se prisećam kako mi je ušpricao muški, i nezadrživo prvi mlaz ciganske sperme u grlo, kada sam pokušala da instinktivno povučem glavu unazad iznenadjena njegovom muškom snagom, i osetila njegovu šaku kako mi pridržava teme da ne ispustim njegovu kurčinu dok nisam popila svaku kap koju sam mogla….

Kada se samo prisetim i sada drhtim….dobar orgazam ostavlja drhtavicu….

Dok sam se vraćala tog dana kući sa sisanja moje prve ciganske kite, Bekimova sperma polako se spuštala mojim telom ka mom želudcu. Znam, možda sam to umislila, ali osećala sam se predivno znajući da je to sperma koju sam u slast primila… samo primanje sperme od tog momenta postaće mi dodatni užitak.

Mama me je malo grdila pto sam okasnila, ali sam u njenom glasu osetila neko odobravanje. Kao da me je na sili grdila, što je tako red. Sedela sam za stolom i večerala dok je Bekimova sperma već – mislila sam – carevala u mom želucu.

Mislila sam, sada sam primila cigansku spermu. Hoće li mi se rastvoriti u telu?…. Hoće li mi ući u krv? Nisam znala…ali sam jako zavolela da je u meni.

Sada padam u san i mislim na to kako ću ponovo videti Bekima…

Sutradan kada sam išla po gradu pogled mi se zadržavao na svakom tamnoputom muškarcu, na svakom ciganinu kojeg sam srela. Da li i oni vole bele žene? Da li su imali šanse da dožive tu slast?.
Počela sam da kaa prolazim kraj njih, čak i onih prljavih, i zapuštenih oko kontejenra, da izazovno vrckam mojom loptastom guzom. Želela sam da im pružim makar malo užitka. Da, tada bih se ispravila, izbacila svoje sise napred i guzom mešala, sa osmehom na svojem belom, pegavom licu dok bi mi letnji vetar mazio crvenu kosu.

Okretali bi se zamnom, i svaki njihov uzdah shvatila bih kao divan kompliment. Bez osuda, bez nipodištavanja.

Prolazili su dani a ja nisam videla Bekima. Jesam svaki dan mislila o njemu. Mislila sam i o malim kumovima, i starom kum Irfanu. Prisećala bih se Bekimovih reči, da svaka devojak mora da legne prvo sa ocem pa onda sa sinom. Mama je tako radila, i to mi je ulivalo pouzdanje da su moje strasti ispravne.

Sada sasvim drugačije shvatam pohvale kuma Irfana, kada mi je govorio kako sam izrasla u lepu devojku, sada se drugačiej sećam njegovih pogelda ka mom telu i njegovih osmeha….

Tih nekoliko dana, stajala bih ispred velikog ogledala u svojoj sobi, posmatrajući se u njemu, sa jednom rukom zavučenom u šorc a drugom stiskajući svoju sisu isped majice. Pričinjavala sam sebi neugodnosz stiskanjem koej se pretvaralo u slast, u ljubavnu grubost koja pojačava moje maštanje o Bekimovom kurcu.

Otišla sam sa bratom kod njih. Pod izgovorom da ga vodim da se družimo sa kumovima. Dočekali su nas kao i obično. Samo bekim i ja smo se geldali kao ljubavnici. Ne znam, možda su nas pogledi odavali.

Bekim je bio do pojasa go, što je često radio. Sada sam gledala njegovo izdefinisano preplanulo telo sasvim drugačije. Brat i deca otišli su da se igraju, a čika Irfan nije bio kući, samo kuma i njena deca.
Iskoristili smo prvu priliku da budemo sami. Svi su bili napolje, sem njegove majke koja je spremala po kuhinji. Ušunjali smo se kod nejga u sobu, pazeći da nes niko ne vidi. Dok se iz kuhinje čula lupa posudja, bili smo sigurni. Mrak i blagi miris memle u sobi bez prozora i miris mog ciganskog ljubavnika činili su da moja čula budu maksimalno napeta. Zagrlili smo se i odmah poljubili. Čini mi se da su mi i oči blago ovlažile od suza radosnica kada su moja usta primila nejgov vreli jezik.

-”Jeli ti bilo lepo?” upitao me je dok sam ja samo glupasto klimnula glavom.
-”I meni je. Niakda nisam tako jako svršio. Gotovo me je bolelo od orgazma. I ni jedna mi nije tako lepo progutala kao ti”

Ovo je bila pohvala, majlepša pohvala za mene.
Pohvala kako sam lepo priuštila ušitak Ciganinu i progutala njegovu spermu. Moej telo bilo je gnezdo za tečnost koju daruje njegov obrezani kurac.

Prosto sam klekla na ćilim koji su imali mesto tepiha.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
11. siječnja 2020. 08:09

Odlicna prica. Imas li jos nastavaka? 🙂

ikarus22
ikarus22
27. veljače 2020. 10:26

Pročitao na dah!