Ljetovanje u Novalji,mamu sam ulovio sa gazdom apartmana

Naime ja sam Igor imam 23 godine. Ovo što ću ispričati je istina i desilo se prošlo leto na moru.
Na more smo išli ja mama i tata u Hrvatsku u Novalju. Tri dana pred put tata je morao zbog bolesti kolege sa posla da otkaže i na more smo otišli ja i mama.
Moja mama se zove Radmila i svi je zovu Rada. Klasična je žena ima 46 godina i zna da se utegne nekad, ništa posebno ali sve ženeu sexy kada se utegnu, to znate. Smjestili smo se u samom centru u finom apartmanu, gazda apartmana je bio u stanu blizu nas. Rada je žena finih oblina i očuvanog tela, farba se u crveno. Mama je došla u suknjici laganoj iznad kolena tigraste boje i štiklama. Odmah sam primetio da gazda apartmana je odmerava ispod oka. Da ne dužim sa pričom sve se desilo jednog popodneva, treći dan našeg letovanja. Ja sam išao na plažu a mama je rekla da nije dobro i da će da se sunča na balkonu. Obukla je kupaći kostim plave boje iz dva dela i mazala se uljem kad sam izlazio.
Nakon sat vremena na plaži setio sam se da nisam poneo telefon i vratio sam se u apartman da bi se javo curi. Vrata apartmana su bila zaključana. Pomislio sam da moja mama Rada spava jel je bila loše pa nisam hteo da je budim i odlučio sam da se popnem do balkona koji je bio na drugom spratu i bilo je lako doći do njega. Popeo sam se do balkona i ušao. Ali na moje iznenađenje i vrata balkona su bila zatvorena i ako su uvek otvorena zbog vrućine.
Tada sam zavirio u apartman i na prvi pogled se zgrozio.
U mojim očima do tada draga, lepa i poštena mamica Rada je bila nagužena na kauču a gazda apartmana ju je držao za gole guzove i nabijao se u nju svom snagom. Donji dio kupaćeg je bio na podu, gornji na njoj i imala je papuče na štiklu kao klompe one. Jedna noga je bila na podu stojeći a druga dignuta na kauč. Tako nešto sam viđao samo na pornićima. Gazda ju je krvnički guzio bez milosti dok seona uvijala, zabacivala glavu i vrištala. On ju je po koji put ošamario po guzovima, stiskao joj dupe i malo sise koje je vremenom izbacio van. On je rekao:
„Znao sam Rado da si željna kurca čim sam te vidio i čim si došla bez muža“
Ona je samo stenjala glasno. On je nastavio:
„Uhh kako si dobra, vi Srpkinje ste takve kučke, dosta dobro se jebete“.
To me je malo uvredilo ali i palilo što je tako razvaljuje. Jaja su mu lupala od udara od mamu. Moram da priznam da mi je srce jako lupalo i da mi se digao. Tada je izvadio kurac i počeo da je malo udara po guzu a ja sam video da on ima veliku i debelu kurčinu, onakav sam vidio samo u pornićima marke Brazzer kod onih profesionalaca.
Tada sam se prepao da me neće videti, okrenuo sam se i otišao.
Vratio sam se nakon dva sata. Mama je ležala u krevetu i reka mi je:
„Igore,ja ću da spavam popila sam tabletu jel me glava boli“
Rekao sam: „Dobro mama“
A mislio sam možda te boli pičkica, to sam u sebi mislio.
Rating: 4.0/5. From 118 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Bader
Bader
25. kolovoza 2020. 12:58

Predivno! Moja mama se tucala sa komšijom Abdulom kad god je tata bio na putu. Ne znam zasto ali ja sam mamu zbog toga voleo još više. Nikad nisam rekao tati za mamino tucanje. Čika Abdula je često znao da me pomiluje po kosi i da kaže on je pravi mamin sin, a mama se samo smeskala i govorila mama njega zato najvise voli. Kada je jednom tata došao s puta a mama ga na vratima zagrlila i poljubila u usta govoreći gde si do sada ljubavi moja, ja sam momentalno počeo da špricam seme u gače a da nisam… Vidi više »

Boško
Boško
Reply to  Bader
6. rujna 2020. 23:28

Uh što je to popaljjvo kad znaš da mama vara tatu i tuca se sa strane a ti ćutiš! Kad si mlad i napaljen, to je inspiracija za drkanje više puta dnevno. I moja mama je bila vrcava i nestasna i puno puta sam drkao na njene flertove sa tatinim drugarom. Mada je nikad nisam video da se tuca s njim, ali sam puno puta bio svedok kad se pripiju jedno uz drugo, kad se malo povataju onako obučeni ili kad se ljube, što je opet kažem meni bilo dovoljno za besomučno drkanje. Lepa vremena su to bila…

AngelOfLust1
AngelOfLust1
Reply to  Boško
8. rujna 2020. 10:20

Postoji ta emotivna veza muža/sina sa erotskim užistkom i zadovoljstvom supruge/majke. Kada su one srećne i oni osećaju njihovu sreću izadovoljstvo. neka težian i slatka nervoza u stomaku…

Janko
Janko
Reply to  Boško
13. rujna 2020. 04:49

Deci se dogodi na vide golog roditelja ili šuju uzbudljive zvuove i reči iz roditeljske postelje, što ih uzbudi. Ovaj dečo se očigledno napalio i od zadovoljstva opiso šta je video i čuo, ali izgleda da je poželeo da se nešto dogodi. Nije zdravo ali …

AngelOfLust1
AngelOfLust1
Reply to  Bader
8. rujna 2020. 10:21

Bilo bi lepo da malo podrobniej opišeš svoje doživljaje 🙂

Sanja
Sanja
30. listopada 2020. 13:47

Jednom sam isla sama na more i toliko sam se jebala sa gazdom da sam prije povratka kuci morala ici na kvarcanje. A gazda srednjih godina ali jebe kao da nikad picke vidio nije. Samo kad se sjetim popalim se i ubrza mi se disanje.