Užarite atmosferu u spavaćoj sobi do maksimuma

Užarite atmosferu u spavaćoj sobi do maksimuma…

Zaigrajte ulogu. Danju ste fino odgojena djevojka koja ne zaboravlja reći “hvala” i “molim”, ali iza zatvorenih vrata možete imati život bilo kojeg lika na svijetu, biti zavodljiva špijunka ili francuska plesačica. Tko god odlučili biti, igranje izmišljenih likova može pomoći pri eksperimentiranju s prostotama. Treba vam pomoć da se ufurate u neki lik? Pustite seksi glazbu i prepustite se ritmu.

Odnosite se prema njemu samo kao predmetu požude. Dečki se totalno napale kad ih tretirate kao objekt, pogotovo kao objekt žudnje. Ne ustručavajte se svom dečku reći što vam se sviđa na njemu ili kako vam je dobro dok nešto radi, pogotovo dok je u vama. To je vrlo jednostavno, a njemu će biti genijalno.

Otpustite kočnice. Možda niste najbolji u prostotama – pogotovo ako inače ne volite takve riječi. I nikada ne znate kako će djelovati kad kažete “jebii me” – nekom je to super, nekom prevulgarno. Zato je poneki glasan uzdah odlična zamjena za prostote. A dečki ih vole.

Jasno i glasno kažite što želite. Svaki pravi muškarac priznat će da nema ništa uzbudljivije od žene koja zna što želi u krevetu. A još je uzbudljivije kad mu žena to kaže. Nemojte se stidjeti dečku reći što vam je uzbudljivo, nemojte prešutjeti nijednu stvar koju biste voljele da vam učini, ma koliko vam se ona činila perverznom. A ako vam već radi to što volite, recite mu da uživate i da se osjećate odlično.

Pamćenje dijaloga. Zapamtite prostote koje je netko drugi napisao, baš kako glumice pamte dijaloge za erotske scene. Naravno, ne trebate ponoviti svaku rečenicu koju ste čule u porniću, ali ako već pogledate neki filmić, ako ste već nešto pročitale na tu temu, zapamtite izraze koji su vam se učinili seksi. A onda ih izgovorite u ključnom trenutku.

Otkrijte njegove želje. Ako niste sigurni koliko vašeg dečka uzbuđuje čuti prostotu, voli li više laganu erotičnost ili sirovu seksualnost, napravite mali test. Neka vam opiše što bi želio da mu radite – do detalja. Dečki imaju manji otpor prema verbaliziranju takvih stvari, a iz njihova odgovora možete shvatiti što on želi čuti.


Potpuno se opustite. Kad smo napaljeni, mozak nam radi drukčije i mnoge stvari koje nam se inače čine glupima, u vrućim trenucima djeluju vrlo poticajno. Možda je u pitanju neki pranagon, ali dovoljno je dobar da mu se prepustimo. No što napraviti ako kažete nešto prosto, a on se sledi? Ako je takva budala, ostavite ga – takav vam frajer ionako ne treba.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj