Vratio sam se u toplice i dobio seks sa dvije terapeutkinje

Erotske priče – Kao što sam već rekao, vratio sam se natrag u toplice, ali ovaj put o svom trošku i to na dva tjedna, a sve zbog Jelene. Zadnjih nekoliko dana terapija bi se našli i u njeno slobodno vrijeme, te bi ona došla u moju sobu i tamo bi se jebali kao zečevi. 

Dobro me je razgibala, pa smo se znali uhvatiti i nekih malo zahtjevnijih poza nakon kojih me sve boljelo. Jednom je donijela i vibrator, pa mi je masirala njime jaja dok je jahala na meni i nakon toga sam svršavao kao lud i punio njenu picu. Mislim da joj nikad nije bilo dosta seksa, pa je bila tužna kad sam odlazio, ali sam obećao da ću se vratiti. 

Prvi dio priče

I tako, eto mene natrag i kad me je vidjela, dobro da me nije srušila kad je skočila na mene. Čim sam se smjestio otišao sam na recepciju i uplatio si masažu za svaki dan navečer kad je ona radila. Nakon toga smo otišli na piće u grad da mi pokaže svoje rodno mjesto, jer zadnji put nisam vidio ništa od grada. Nakon što smo ručali vratili smo se u toplice pošto je njoj počinjala smjena. Ja sam odlučio malo otići na bazen, sreo Zdravka ‘Inkviziciju’ koji mi je skoro slomio šaku kad smo se rukovali, te se napokon opustio na bazenu. 

Bila je prošla večera kad sam došao na masažu, a po običaju, bio sam zadnji. Ušao sam u masažni dio, a ona je upravo pospremala čiste ručnike kad me je vidjela, pa se odmah nasmješila:

– Hajde smjesti se, sad ću ja -dala mi je poljubac i izašla van. 

ja sam se skinuo i legao na masažni stol pokrivši se samo ručnikom preko stražnjice. Ubrzo se vratila i čuo sam kako zaključava vrata, te kako skida sve sa sebe, a onda sam vidio njene gole noge ispred sebe i osjetio njene jake ruke na mojim ramenima. 

– Vidim da si malo ukočen, zar nisi bio na bazenu? 

– Jesam, ali sam se malo opustio kad sam otišao odavde. 

– Aha.. . no dobro sad ćemo mi tebe opustiti.. . -nastavila me je masirati i potpuno sam se opustio, tako da me njeno sljedeće pitanje potpuno iznenadilo- Nego.. . da li si ikad imao seks u troje? 

– Kako to misliš? -lagano sam se odigao na stolu i pogledao ju. 

– Paaaa.. . ono, ti i dvije cure ili tip i cura.. . -gledala me sa zanimanjem. 

– Ne.. . nisam.. . -tiho sam odgovorio. 

– A da li bi te interesiralo.. . sa dvije cure, naravno -rekla je sa smješkom i milovala mi nauljenim rukama guzicu. 

– Ne znam.. . mislim, zvuči zanimljivo, ali ne znam gdje bih našao dvije cure spremne za tako nešto. 

– Ne brini ti za to.. . -obrisala je ruke i otišla do svojih stvari, te utipkala poruku u mob, te došla ponovo do mene i rekla mi da se okrenem na leđa. 

Počela mi je masirati kurac koji je već stajao uspravno kad je netko pokucao. Otišla je do vrata i otvorila, te se nasmješila i rekla:

– Hajde, uđi.. . -kraj nje se provukla vitka crnka koja mi je bila poznata iz toplica od prije, pa je pogledala u mom smjeru i vidješi moj uspravljeni kurac samo tiho izustila:

– Vauuuu.. . Jele moja.. . koji komad kurca.. . 

– Daj tiho.. . da te upoznam -pogledala je u mene i rekla- Tomislav ovo je Marina, Marina ovo je Tomislav.. . u vrlo tvrdom izdanju.. . 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj