Vanbračne aktivnosti moje žene

Upoznao nas je, u kasno proljeće, zajednički prijatelj, ludo zaljubljen u nju. Tada je već bila bivša djevojka trećeg prijatelja koji nije imao petlje imati seks sa njom jer je bila jebena od nekog starijeg dečka te raskinuo s njom zbog svoje nemoći. Imali smo jedva 16.

Treći je drugom, kao htio namjestiti ju, lagao kako ju je on redovno jebao. Dosadilo mi ih je slušati i rekao sam, ne znam zašto, neka odjebu u skokovima, a da će ona biti moja. Zadirkivali su me i rugali se misleći da nemam šanse kod nje. Nisam želio ustuknuti i iako nisam imao stvarnu želju ni namjeru, počeo sam se nalaziti s njom, izlaziti prijateljski ne bih li dokazao da mogu.

Ljeto je prolazilo, ona i ja smo se sada viđali već svakodnevno. Počela je nova školska godina i mi smo i ne primijetivši postali najbolji prijatelji, ludo zaljubljen par.

Mnogi dečki su se zadivljeno okretali za njom, a mene gledali pogledom punim zavisti i mržnje. Bila je prelijepa, vitka dugokosa brineta, toplih smeđih očiju, punih sočnih usana, čvrste grudi između trojke i četvorke, lijepe tvrde guze i dugih nogu. Pao je prvi seks, pa drugi, treći…

Godine su prolazile, naša ljubav je bivala sve jača. Matura, moj odlazak u vojsku. Nisam ju pitao da me čeka i nije mi obećala čekati me. Vratio sam se iz vojske vjeran njoj, a ona me čekala i bila mi vjerna. Svo vrijeme seks je bio redovan koliko može biti kada nemate gdje. Meni se uvijek činilo premalo, a ona ili nije trebala više ili nije željela reći suprotno. Govorila je da nije bitno koliko ga ima, a da uživa kada ga bude. Počeo sam misliti da nešto radim krivo, da ona zapravo ne uživa, ali ne želi priznati da me ne povrijedi. Sve češće sam započinjao razgovor o tome. Bio sam uvjeren da ne svršava i postao opterećen njenim orgazmom.

Ukazala joj se prilika da ide na more, a ja nisam mogao s njom i rekoh joj da svakako ide. i odlučila je otići. Nekoliko dana prije puta prvi put sam joj rekao da ja ili nisam sposoban izjebati je tako da mi svrši na kurcu ili njoj treba puno veći kurac od moga ili je u pitanju nešto što ne vidim i neka na moru nađe nekog da ju dobro izjebe. Nije vjerovala da joj mogu takvo nešto reći.

Rekla je da je njen prvi dečko koji ju je jebao imao zaista veliki kurac, toliko ogroman da je tek nakon nekoliko uzaludnih pokušaja i puno kreme uspio ući u njenu pičkicu i izjebati je i da joj je nakon toga bilo lijepo jebati se s njim, ali da nikada nije svršila.

Nakon njega je krenula s mojim prijateljem koji se nije usudio ni pokušati jebati je. Ludo je željela njegov lijepi tvrdi kurac duboko u sebi. Bio je nešto veći i deblji od moga. Kada je on iz straha prekinuo s njom bila je jadna i pojavio se jedan stariji dečko i njoj se prijebalo. Raširila je noge za njega i jedno veće primila njegov prosječno velik kurac. I on se izlio i napunio joj pičkicu, ali nije svršila.

Prije nego je otišla na more još sam joj nekoliko puta rekao da hoću da se pojebe da oboje znamo na čemu smo. Kategorički je odbijala i pomisao da bi to napravila. Rekao sam da mora i da joj sigurno neće biti problem naći svako veće nekoliko jebača. Bila je ljuta na mene i s gnušanjem odbijala svaku mogućnost da to učini.

Imala je jednu prekrasnu jako prozirnu bluzicu koju se nije usudila nositi u javnosti, a ja sam tražio da ponese na more i nosi bez grudnjaka tako da joj sise budu potpuno vidljive i da će sigurno biti žestoko jebana. Odbila je i rekla da ju neće ni ponijeti. Govorila je da nije kurva…

Otputovala je rano ujutro. Pisati će mi i zvati me svako veće s govornice. Morao sam biti doma uz fiksni telefon ako sam je želio ćuti jer tada nije bilo mobitela. Bio sam jadan i ljubomoran i krio sam to. Taj dan je trajao tisuću sati, a bio je najkraći od idućih četrnaest. Navečer je nazvala i pričala o tome kako je bilo na putu, smještaju u hotelu, nekoj curi s kojom je bila na plaži i sada izašla. Pričala je o divljoj nudističkoj plaži gdje nije gužva i ima skrovitih mjesta i da li smije ići, a ne mora se ni skinuti. I pričala je o nekom oženjenom lokalcu Ljubi koji je bio stariji od nje sedam godina, a koji sada radi u njenom hotelu. Kojem Ljubi? Pitao sam. Ma znaš onaj koji je imao kafić. Ma znaš, onaj u kojeg sam godinama bila zaljubljena kada sam kao klinka išla na more sa starcima u njihovo odmaralište. Onaj što ima zgodnu ženu. Onaj visoki crni… Ma pričala sam ti kada smo one jedne godine dolazili kod njih na jutarnju kavu i gusti sa šlagom. Pitao sam je misli li nešto s njim sada ili sutra s nekim na nudističkoj plaži. Naravno da ne. Koliko mi puta mora ponoviti. Oštro je prosvjedovala i ljuto mi rekla da mi je jasno rekla da od toga nema ništa. Sada će ići prošetati pa u hotel za šank jer je Ljubo obećao počastiti nju i prijateljicu. Pitam je što je obukla i ona mi reče za neku majicu i šorc u kojima je izgledala jako dobro. Još ju upitah za onu prozirnu bluzicu, ali je nešto mrmljala te mi je ostalo nejasno ima li ju sa sobom ili ne. Prekinuli smo razgovor i obećala mi da će me možda nazvati prije nego ide spavati. I nazvala je oko 1 sat poslije ponoći kratko iz hotela. Ljubo joj je dao da me zove s recepcije. Cijelo su veće provele s Ljubom za šankom. Pile su vino, odnosno prijateljica je otišla spavati poslije prve čaše još oko 22 sata jer je bila umorna. Pitam je zar ona nije umorna i kaže mi da sada je i da ide spavati. Pitam ju da li je ipak odlučila zavesti Ljubu kada je ostala tako dugo s njim na njegovom radnom mjestu. Ipak nije otišla malo prošetati po gradu ili naći neku zabavu negdje drugdje. Govori mi da joj nije do šetnje po gradu i traženja zabave jer je umorna od puta i popodneva na suncu na plaži. Pitam ju, ako je tako, što nije otišla s prijateljicom u 22 na spavanje, ali ne dobivam odgovor nego mi ponovno govori da ne misli ništa niti s Ljubom niti s nekim drugim da ona ima i voli samo mene i nitko joj drugi ne treba. Da ju ja zadovoljavam u potpunosti. Samo su vodili obične razgovore kao stari poznanici koji se nisu vidjeli nekoliko godina. Učinilo mi se da više nije tako kategorički odbijala mogućnost jebanja s nekim drugim i nije to izgovarala ljutito kao do sada. Činila se raspoloženom. Uzbuđenom.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
brigadir
brigadir
26. travnja 2020. 22:22

Ja bi joj lizao picku jer obozavam obrijane picke!!!!

Kvisko
Kvisko
8. prosinca 2020. 10:42

Uhh kako bi volio da sam bio na mjestu tog Ljube 😉