Vanbračne aktivnosti moje žene

Upoznao nas je, u kasno proljeće, zajednički prijatelj, ludo zaljubljen u nju. Tada je već bila bivša djevojka trećeg prijatelja koji nije imao petlje imati seks sa njom jer je bila jebena od nekog starijeg dečka te raskinuo s njom zbog svoje nemoći. Imali smo jedva 16.

Treći je drugom, kao htio namjestiti ju, lagao kako ju je on redovno jebao. Dosadilo mi ih je slušati i rekao sam, ne znam zašto, neka odjebu u skokovima, a da će ona biti moja. Zadirkivali su me i rugali se misleći da nemam šanse kod nje. Nisam želio ustuknuti i iako nisam imao stvarnu želju ni namjeru, počeo sam se nalaziti s njom, izlaziti prijateljski ne bih li dokazao da mogu.

Ljeto je prolazilo, ona i ja smo se sada viđali već svakodnevno. Počela je nova školska godina i mi smo i ne primijetivši postali najbolji prijatelji, ludo zaljubljen par.

Mnogi dečki su se zadivljeno okretali za njom, a mene gledali pogledom punim zavisti i mržnje. Bila je prelijepa, vitka dugokosa brineta, toplih smeđih očiju, punih sočnih usana, čvrste grudi između trojke i četvorke, lijepe tvrde guze i dugih nogu. Pao je prvi seks, pa drugi, treći…

Godine su prolazile, naša ljubav je bivala sve jača. Matura, moj odlazak u vojsku. Nisam ju pitao da me čeka i nije mi obećala čekati me. Vratio sam se iz vojske vjeran njoj, a ona me čekala i bila mi vjerna. Svo vrijeme seks je bio redovan koliko može biti kada nemate gdje. Meni se uvijek činilo premalo, a ona ili nije trebala više ili nije željela reći suprotno. Govorila je da nije bitno koliko ga ima, a da uživa kada ga bude. Počeo sam misliti da nešto radim krivo, da ona zapravo ne uživa, ali ne želi priznati da me ne povrijedi. Sve češće sam započinjao razgovor o tome. Bio sam uvjeren da ne svršava i postao opterećen njenim orgazmom.

Ukazala joj se prilika da ide na more, a ja nisam mogao s njom i rekoh joj da svakako ide. i odlučila je otići. Nekoliko dana prije puta prvi put sam joj rekao da ja ili nisam sposoban izjebati je tako da mi svrši na kurcu ili njoj treba puno veći kurac od moga ili je u pitanju nešto što ne vidim i neka na moru nađe nekog da ju dobro izjebe. Nije vjerovala da joj mogu takvo nešto reći.

Rekla je da je njen prvi dečko koji ju je jebao imao zaista veliki kurac, toliko ogroman da je tek nakon nekoliko uzaludnih pokušaja i puno kreme uspio ući u njenu pičkicu i izjebati je i da joj je nakon toga bilo lijepo jebati se s njim, ali da nikada nije svršila.

Nakon njega je krenula s mojim prijateljem koji se nije usudio ni pokušati jebati je. Ludo je željela njegov lijepi tvrdi kurac duboko u sebi. Bio je nešto veći i deblji od moga. Kada je on iz straha prekinuo s njom bila je jadna i pojavio se jedan stariji dečko i njoj se prijebalo. Raširila je noge za njega i jedno veće primila njegov prosječno velik kurac. I on se izlio i napunio joj pičkicu, ali nije svršila.

Prije nego je otišla na more još sam joj nekoliko puta rekao da hoću da se pojebe da oboje znamo na čemu smo. Kategorički je odbijala i pomisao da bi to napravila. Rekao sam da mora i da joj sigurno neće biti problem naći svako veće nekoliko jebača. Bila je ljuta na mene i s gnušanjem odbijala svaku mogućnost da to učini.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
brigadir
brigadir
Guest
26. travnja 2020. 22:22

Ja bi joj lizao picku jer obozavam obrijane picke!!!!

Kvisko
Kvisko
Guest
8. prosinca 2020. 10:42

Uhh kako bi volio da sam bio na mjestu tog Ljube 😉

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx