Vanbračne aktivnosti moje žene II-dio

Zatvoren u svojoj sobi, ležao sam na kauču, i tupo buljio u strop. Košmar u glavi. Izmaglica. 22:37 sati, a nakon valjda 2-3 sata raspadanja moje duše na satu je 22:59. Da mi je zaspati i spavati dok se ona ne vrati i probudi me. Ne mogu to izdržati.

Vanbračne aktivnosti moje žene

Sve manje sumnje, a sve više uvjerenja da će ga grliti, spojiti usne, ispreplesti jezike. Milovat će njeno tijelo, svilenu kožu. Stiskati će njene grudi i sisati one male bradavice. Grickat će joj guzu i poljubiti leđa. Pred očima mi se zavrtio film bez početka i kraja. Radnja koja se razvija… Gledao sam nju kako se gubi od užitka. Spušta se na leđa i blago šireći koljena pruža ruku. On se nadvije nad njom ljubeći joj stomak pa grudi. Konačno mu dohvaća kurac i povlači prema svojoj ribici. Stišće ga i osjeća njegovu tvrdoću. Želi ga u sebi i kad napokon osjeti prodiranje ote joj se duboki uzdah. Grli ga rukama, obuhvaća ga nogama, ljubi mu usne i prihvaća jezik. Drhturi od strasti i polako otvara sklopljene vjeđe… I kad se uvjeri da ju jebe drugi muškarac ushićena počinje svojom pičkom hitati ususret njegovom kurcu. Nogama privlačiti njegove kukove sve jače i brže. I u tom filmu kao da staklastim pogledom potraži mene i kao da nam se oči sretnu… I tada počinjem svršavati, sperma me pogodi po obrazu, razli se po vratu i šiklja, ne prestaje. Jaja se grče, a desnica pojačava ritam. Moj kurac kao da je od kamena, nikada veći. Nemam pojma kada sam počeo drkati, ali sad nastavljam i drkam i drkam. Curu mi jebe neki seronja, a ja drkam. I to me dodatno pali. Cura mi je kurva, a ja drkađija. Rogonja. I ponovo počinjem špricati. Ponovo od lica do stomaka. Kurac mi postaje mekši i poče se javljati lagana bol. Rasturio sam ga od drkanja. Pokušavam obrisati spermu, ali ju samo razmazujem još više. I u uho mi se slila. Jurim pod tuš. Zbunjen sam i neugodno mi bilo kada ugledah svoj odraz u ogledalu. Zar me zaista toliko napalila pomisao da me cura vara s drugim. Ovo drkanje je vrh. Topla voda i sapun kao da su zajedno sa spermom oprali i najveći dio srama koji sam osjećao. Sve više je rasla ideja da možda i ne bi bilo tako strašno da se pojebe. Da sam tamo njega bih zgazio, a nju izjebao. Izjebanu bih je jebao! Ne bi prestajao. Njega bih razbio!

Telefon! Drhtavim rukama grabim slušalicu. Ona je. Šuti.

Hej, što ima? – pitam…

Jesi li tu? – glas mi puca…

Ona nešto prošapće, ali ne razaznajem riječi ili mi ne dopiru do svijesti.

Kao grom me pogađa misao da je jebena. Grlo se steže, utroba u grču, koljena klecaju, jedva se držim na nogama, lelujam. Pokušavam ju pitati, ali ne znam da li sam izgovorio ili je to još samo misao u glavi. Ponovo mi nešto šapuće promuklim, isprekidanim glasom kao da je upravo pretrčala maraton… Konačno počinjem razumijevati da mi govori:

Učinila sam to. Dogodilo se… Sve… Znaš da ne volim, ali sve se dogodilo… Da se nisi usudio prigovoriti mi… Sva drhtim…

Ti si to tražio. Zbog tebe sam to učinila. Samo mi probaj prigovoriti. Jedva izgovara riječi da nije mislila do kraja, ali kad je počelo prihvatila je sve… Ne shvaćam o čemu točno govori. Govorim joj da joj neću ništa prigovarati. Priznajem joj da sam drkao, možda baš dok se ona jebala i da mi se i sada digao… I da ću morati ponovo izdrkati. Pitam ju hoće li opet… s njim… ili ima još nekoga… Iako nisam siguran u svoje riječi ipak joj govorim da se treba jebati još. Svaki dan nekoliko puta. Neka joj on bude jebač za svaki dan, ali da obavezno nađe još nekoliko kuronja i da se samo premješta s kurca na kurac. Neka on misli da je njegova, a ona neka ga vara s drugima, a mene sa svima. Treba svaki dan naći novog jebača i pojebati se u moru ili u šumici, na plaži. Prije nego će se ići jebati s Ljubom ili poslije jebačine s njim. Govori mi da nisam normalan i da je i ovo što je učinila previše. Ima neki Ivan koji ju spopada i jako je zgodan, ali joj ne pada na pamet imati bilo šta s njim. Pokušavam ju ohrabriti i spriječiti ju da skuži koliko sam, iako popaljen, zapravo jadan i očajan i bolesno ljubomoran. Tražim da mi ponovo ispriča. Govori da je puna ko šipak, da sva miriše po seksu, upravo je primijetila malo sperme u kosi, nije se još posve ni osušila. Pa nije prošlo ni 15-20 minuta od kad je bio u njoj. Ne zna točno. Odmah me je nazvala. Usta i grlo su joj još puni okusa sperme…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Napaljen
Napaljen
6. travnja 2020. 17:13

Super prica

jebi_mi_zenu
jebi_mi_zenu
Guest
28. prosinca 2021. 22:56

nema bolje od napaljene ženice koja se jebucka sa strane, a doma dolazi draga, nježna, umiljata, ljubit se s mužićem, dok su joj usta, pička, sise puni jebačeve sperme.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx