Vidio sam moju curu kako me prevarila sa mojim prijateljem

Nakon naporne radne godine poželio sam svoju djevojku odvesti na ljetovanje. Kako nismo nikad bili na Korčuli, a čuli smo mnogo lijepih priča o njoj, poželio sam je iznenaditi s nekim apartmanom uz more. Mario, moj frend iz studentskih dana, koji je živio u Splitu, ali je rodom bio s Korčule još na faksu mi je rekao da sam dobrodošao. Ivani sam često pričao o njemu i njegovoj neodoljivosti koju su cure osjećale prema njemu. Uvijek je bio mamac za ženske.

Pored toga, što je bio atletske građe i preplanule puti, kod nas kolega je uvijek izazivao laganu zavist kad bi se tuširali nakon tjelesnog. Bio je vrlo obdaren pa je vjerojatno i to bio dodatni razlog zbog kojeg su ženske padale kao lude. Ćim sam ga nazvao, rekao je da mu je kućica upravo slobodna i da se veseli susretu, a i da je vrijeme da upozna moju dragu.

Ivana me je cijelog izljubila kad sam joj rekao plan za ljetovanje, a i veselila se upoznavanju Maria o kojem je toliko toga čula.

– Baš me zanima jeli baš takav kakvim si ga opisao… – rekla je.

Već slijedećeg jutra smo krenuli na put. Pred večer smo stigli na Korčulu i Mario nas je dočekao na pristaništu. Meni je donio bocu vina, a Ivani buket ruža. Uvijek je imao stila.

– Ohhh…baš ti hvala…krasne su.. – rekla mu je i pružila ruku da se upoznaju.

– Takva lipotica zaslužuje barem buket ruža – odgovorio je na svoj zavodnički način.

– Sad mi je i neugodno – zacrvenjela se.

– Ne treba ti biti, Mario je stari šarmer i to je njegov stil – ubacio sam se. 

– Drago mi je što ste došli. Super mi izgledate oboje. Ajde da vas odvedem do kuće – prebacio je temu vidjevši da je Ivani malo neugodno.

Nakon kratke vožnje, stigli smo do kućice pored samog mora. Pred kućom krasna plažica obasjana mjesećinom. Prava romantika.

– Pa ovo je prekrasno Mario….nemam riječi – rekla je Ivana.

– Vauuu….- dodao sam… – pa ovo je raj.

– Drago mi je da vam se sviđa i nadam se da će te uživati kao nikad. – odgovorio je Mario i dodao… – Puštam vas da se odmorite i naspavate. Kućica je samo za vas, a ja spavam na barci doli na vezu – rekao je pokazujući na barku privezanu stotinjak metara dalje.

Ivana i ja nismo mogli odoliti da se ne okupamo. Noć je bila krasna i more toplo. Sve to nas je uzbudilo pa smo vodili ljubav do dugo u noć i zaspali slomljeni od umora.

Ujutro nas je Mariov glas trgnuo iz sna. Dovikivao je i dozivao nas i kad smo sišli pred kuću, on je bio s barkom na plažici.

– Ajde golupčići buđenje….vodim vas u najlipšu valu na otoku.

Brzo smo se spremili i ukrcali na barku. Mjesto na koje nas je odveo,bilo je neopisivo lijepo. More tirkizno i prozirno, a plaža prekrasna šljunčana i skrivena od javnosti.

Proveli smo tamo cijeli dan istinski uživajući u prirodnim ljepotama. Mario je pripremio i rućak te ponio gitaru tako da smo zaista proveli prekrasan dan.

Ivana je bila oduševljena i šapnula mi je da je istina što sam govorio za Maria, a i primjetio sam da jedno drugo odmjeravaju. Dalo se je naslutiti da među njima ima kemije. Bio je baš tip muškarca kakvi joj se sviđaju. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj