Vidio sam moju curu kako me prevarila sa mojim prijateljem

Nakon naporne radne godine poželio sam svoju djevojku odvesti na ljetovanje. Kako nismo nikad bili na Korčuli, a čuli smo mnogo lijepih priča o njoj, poželio sam je iznenaditi s nekim apartmanom uz more. Mario, moj frend iz studentskih dana, koji je živio u Splitu, ali je rodom bio s Korčule još na faksu mi je rekao da sam dobrodošao. Ivani sam često pričao o njemu i njegovoj neodoljivosti koju su cure osjećale prema njemu. Uvijek je bio mamac za ženske.

Pored toga, što je bio atletske građe i preplanule puti, kod nas kolega je uvijek izazivao laganu zavist kad bi se tuširali nakon tjelesnog. Bio je vrlo obdaren pa je vjerojatno i to bio dodatni razlog zbog kojeg su ženske padale kao lude. Ćim sam ga nazvao, rekao je da mu je kućica upravo slobodna i da se veseli susretu, a i da je vrijeme da upozna moju dragu.

Ivana me je cijelog izljubila kad sam joj rekao plan za ljetovanje, a i veselila se upoznavanju Maria o kojem je toliko toga čula.

– Baš me zanima jeli baš takav kakvim si ga opisao… – rekla je.

Već slijedećeg jutra smo krenuli na put. Pred večer smo stigli na Korčulu i Mario nas je dočekao na pristaništu. Meni je donio bocu vina, a Ivani buket ruža. Uvijek je imao stila.

– Ohhh…baš ti hvala…krasne su.. – rekla mu je i pružila ruku da se upoznaju.

– Takva lipotica zaslužuje barem buket ruža – odgovorio je na svoj zavodnički način.

– Sad mi je i neugodno – zacrvenjela se.

– Ne treba ti biti, Mario je stari šarmer i to je njegov stil – ubacio sam se. 

– Drago mi je što ste došli. Super mi izgledate oboje. Ajde da vas odvedem do kuće – prebacio je temu vidjevši da je Ivani malo neugodno.

Nakon kratke vožnje, stigli smo do kućice pored samog mora. Pred kućom krasna plažica obasjana mjesećinom. Prava romantika.

– Pa ovo je prekrasno Mario….nemam riječi – rekla je Ivana.

– Vauuu….- dodao sam… – pa ovo je raj.

– Drago mi je da vam se sviđa i nadam se da će te uživati kao nikad. – odgovorio je Mario i dodao… – Puštam vas da se odmorite i naspavate. Kućica je samo za vas, a ja spavam na barci doli na vezu – rekao je pokazujući na barku privezanu stotinjak metara dalje.

Ivana i ja nismo mogli odoliti da se ne okupamo. Noć je bila krasna i more toplo. Sve to nas je uzbudilo pa smo vodili ljubav do dugo u noć i zaspali slomljeni od umora.

Ujutro nas je Mariov glas trgnuo iz sna. Dovikivao je i dozivao nas i kad smo sišli pred kuću, on je bio s barkom na plažici.

– Ajde golupčići buđenje….vodim vas u najlipšu valu na otoku.

Brzo smo se spremili i ukrcali na barku. Mjesto na koje nas je odveo,bilo je neopisivo lijepo. More tirkizno i prozirno, a plaža prekrasna šljunčana i skrivena od javnosti.

Proveli smo tamo cijeli dan istinski uživajući u prirodnim ljepotama. Mario je pripremio i rućak te ponio gitaru tako da smo zaista proveli prekrasan dan.

Ivana je bila oduševljena i šapnula mi je da je istina što sam govorio za Maria, a i primjetio sam da jedno drugo odmjeravaju. Dalo se je naslutiti da među njima ima kemije. Bio je baš tip muškarca kakvi joj se sviđaju. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx