Vjerna žena

Prvi put pišem pa mi ne zamjerite ,ne mogu da drzim u sebi ….

Ja sam Tina ,35 godina, plavuša ,grudi manje , dupe ekstra. Udata porodična žena i prije svega vjerna do nedavno. Zivim u Republici Srpskoj.


Moja firma je organizovala kolektivni doček nove godine u Bjeljini u jednom hotelu . Bila sam oduševljena. Napokon malo vremen za mene da se odmorim od svakodnevnice. Brzinsko planiranje i shoping , haljinica sa dubokim dekolteom , samostojeće čarape ,tangice i visoke stikle.

Muž samo bljedo gledao na odlasku , dobio je pusu i uskočila sam sa šeficom u auto i krenuli smo na put.

Nakon 4 sata smo stigle , smjestile se u sobu i čekali 21 h da sidjemo na proslavu . Proslava se pretvorila u klasičnu pijanku , a sad zamislite na sta je licili zenski kolektiv od 40tak zena do 40godina i 6 šefova i konobari .

Mužu sam povremeno slala pokoji selfi , a on mi uzvraćao da sam mu bas sexy i da bi volio da je blizu mene . To me je nakako palilo i osjećala sam da vlažim. Bjelo vino mi je počelo mutiti razum , krenule su čestitke u 12 da bi oko pola 1 dobila poruku

“ako zelim da odemo na neko mirnije mjesto” sa nepoznatog broja.

Bila dam iznenađena i uvrijeđena jer sam vjerna supruga u dugogodisnjem braku . Odgovorila sam da me ne interesuje , a nepoznati je počeo toliko komplimenata da mi salje a i vino je učinilo svoje da sam se upustila u razgovor .i nakon pola sata dopisivanja mi šalje sliku nadrkanog kurca i broj sobe u koju da dođem. Kao hipnotisana sam se izvukla od šefice i otišla na noge nepoznatom muškarcu kao naručena kurva.


Pokucala sam , ušla i u polutami me je dočekao jedan od tehničara iz mog kolektiva . Mlađi sigurno 15 godina od mene , zavaljen u fotelji ,raskopčana košulja i hlače i najveći kurac u rukama sto sam vidjela do sad .


“Pa gdje si do sad?”
” Nisam mogla prije ,jbg”
“I”
“Šta I”
“Gutam te očima cjelo veče”
” Jesam ja došla samo da mi to kažeš”


U tom momentu kao da sam mu dala sva odobrenja , skočio je i navalio na mene .ostala sam samo u čarapama i štiklama gola , prvi put pred drugim muskarcem kako sam u braku .


Njegove usne su bile na svakom djelu mog tjela, a kad je do ribice došao iznenadio se koliko je bila vlažna ….

Nakon detaljnog lizanja sjeo me je na krevet i ispred očiju mi se nasla ona grdosija od kurca . Koliko god sam se trudila više od glavića nisam uspjela staviti u usta. Jaja puna velika , igrala dam se kao sa klikerima s njima . Sav depiliran mirišljav , na muza i porodicu sam zaboravila totalno.


Nakon toga me je samo gurnuo da legnem , podigao noge na ramena i u jednom trzaju se zabio u mene do kraja .


“Ahhhh budalo , lakše malo “
“Stare koke vole žestoko nabijanje ” samo je reko i počeo silovito da se zabija
Imam osjećaj da mi je želudac pomjerao svakim ulaskom ….


Mjenjali smo poze , svrsavala sam kao kobila , svakih par minuta …..počela ga moliti da požuri da ne mogu više …. Samo se nasmijao i nastavio .


Napokon ga vadi i treži da mi svrši u usta .


“Ne mogu to , to ni mužu ne radim”
“Ajde ajde ne kvari ovaku sjajnu veče”


Kao poslušna kujica sam otvorila usta dok je on drkao . Svršio je jako malo količinski sto mi je bilo drago u tom momentu pa sam lako progutala i očistila mu glavić .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx