web hit counter

Vruće privatne instrukcije iz kuhanja

Nakon godina rada po restoranima kod nas i vani zamoljen sam da predajem i na ugostiteljskoj školi budućim kuharima. Prihvatio sam, ali mi je pao entuzijazam kad sam shvatio da je većina njih upisala kuharstvo čisto radi upisa, a ne radi znanja. 

Jedan dan me je Martina, moja dobra prijateljica, upitala da li bi mogla doći na moje predavanje, te im ponuditi kuharsku opremu i odjeću. Imala je firmu koja se time bavila, pa sam pristao. Oduzela mi je cijeli jedan sat, ali s obzirom kakao su pojedinci bili zainteresirani za nastavu znao sam da su oduševljeni promjenom.

Kad je završila, upitala me je da li bi mogla ostati da promatra nastavu na što sam se ja složio. Kad smo završili prišla mi je i upitala me:

 

– Jesi li za kavu?

– Može…samo da se presvučem.

 

Sjeli smo u kafić blizu škole, te razgovarali o svemu i svačemu, a u jednom trenutku me upitala:

 

– Znaš šta…da li bi ti davao privatne instrukcije iz kuhanja? -pogledala me i brzo dodala sa smješkom- Mislim, meni, ne nekom drugom. Volim kuhati, ali sam tudum u kuhinji.

– Naravno -dodao sam i ja sa smješkom- Samo se moramo dogovoriti kada i gdje.

– Hmmmm…kod mene nikako, nemam niš od pribora u kuhinji -tu me pogledala sa nevinim izrazom na licu, na šta sam se ja nasmijao.

– U redu, onda kod mene, ali donesi sa sobom kuharsku odjeću da se ne zaprljaš, i vidimo se onda u subotu kod mene. Radimo ručak, OK?

– OK, onda se vidimo….

 

Došla je i ta subota, a ona se pojavila na mojim vratima krcatih ruku sa vrećicama punih hrane i ruksakom na leđima. Uzeo sam joj vrećice i odnio ih u kuhinju, a ona je rekla da se ide presvuć. Kad je došla u kuhinju ostao sam bez teksta, jer je bila u strukiranoj kuharskoj bluzi koja je naglašavala njene grudi i kratka minica na gole mišićave noge, a sa klompama je dosezala do mog ramena. Dugu plavu kosu je svezala u rep i bila je izuzetno sexy. Moj se počeo buditi u gaćama, te sam brzo krenuo sa podukom kako ne bi razmišljao o njoj. 

 

Radilo se brzo i bila je dobar učenik, jedino su joj pultovi bili malo previsoki, ali se je trudila. Uskoro je kuhinja bila vruče mjesto ispunjeno mirisima i aromama hrane i začina. U jednom trenutku se je našla ispred mene i naslonila se svojim tijelom na mene. Osjetio sam njeno mišićavo tijelo uz svoje i malo mi se kurac uzdigao, te sam se nadao da nije primjetila.

Uskoro smo bili gotovi sa pripremom, te smo krenuli sa slaganjem hrane na tanjure i objasnio sam joj par tehnika kako da slaže. Kad smo sve završili bila je oduševljena i smješkala se kao da je osvojila jackpot na lotu. Nakon toga sam rekao da sad sve to trebamo pojesti jer se hrana ne smije bacati, a ona me pogledala raširenih očiju i upitala:

 

– Ti se šališ?!?!?!

– Ne…srećom pa nismo radili desert -dodao sam sa smješkom i namignuo joj, a ona je samo pognula glavu i sjela za stol te se primila hrane.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx