Moja sestra Suzana *INCEST* – III dio

Moj rodjendan po svemu je bio za mene prekretnica u životu. Jungfer mi je skinula sestrina najzgodnija prijateljica, sexi sisojka i najtraženija gradska karaljka – Zvjezdana. O curi se pričalo svašta.

Moja sestra Suzana *INCEST* – II dio

Suzana nije dozvoljavala u svom prisustvu niti jednu ružnu riječ o Zvjezdani, ali nije mogla pobijati da je njena frendica bila – fuksa. Bila je redovan gost urnebesnih tuluma gdje je pozivana da bi na koncu bila dobro izjebana. I nikad joj nije bilo mnogo. Ni sa dvojicom, niti redaljka. A kad dobro popije nije se libila opaliti i liz drugim curama.

Zvjezdana je bila ukras u bijesnim kolima lokalnih kriminalaca, vlasnika kafića, butika i sumnjivih biznisa. Gustirali su je neko vrijeme pa prepuštali jedan drugome. A ona se neprestano trudila da bude najbolja ženska, najbolja ljubavnica, jebačica, pušačica… Čak je i počela učiti strane jezike i samoobrazovati se kako ne bi bila samo sisata glupača. Uzalud. Njene veze su bile kratke, burne, skandalozne…

«Nikako da nađem nekog normalnog, finog, nježnog… da se skrasim…» žalila se Suzani koja ni sama nije mogla da sastavi ozbiljnu vezu duže od par mjeseci.
«Mila moja Zvjezdo… tako ti je to. Što si im bolja, oni su veća đubrad. Muškarci. Ali moraš malo misliti i čime ih mamiš. Znaš, svi oni vole vrhunske kurve dok se zabavljaju, a kad se žene traže nevine… Jebi ga, tako je to» zamišljeno joj je objašnjavala Suzana koja je ipak zbog vlastitog ugleda, biznisa koji je vodila i minimuma stida i očuvanog morala, pazila da njen intimni život ne eskalira u bestijalno seksualno orgijanje i ne dodje «na loš glas» u gradu.

I u takav Zvjezdanin život u njenoj 25 godini, kad je blistala u punoj formi i ljepoti uletio sam ja sa svojih 17 godina i nešto više centimetara ukočenog, uzavrelog spolovila misleći da je najvažnije u životu gurati ga u tople vlažne ženske otvore. A ja sam za nju bio nešto sasvim novo. Neiskvaren, mlad, poslušan, nisam mirisao na alkohol, duhan nego maksimalno na zdrav sportski znoj.

Ali uglavnom na dobre parfeme koje mi je Suzana birala i lickala me.
«Uh kako dobro mirišeš… mmmmm…» njuškala me Zvjezdana draškajući me jezikom po golom tijelu. «Mali… volim te skinuti golog i mučiti ovako… mmmm… sviđa ti se, a? Auuu… pa već se digao tvoj ponos… Baš je sladak… aumghhhh…» šaputala je Zvjezdana gutajući moj nabrekli penis, duboko. Kako smo se uigravali, svaki put sve dublje i dublje. Seksali smo se skoro svakodnevno. Zvjezdana je dolazila popodne čim bi završila smjenu u frizerskom salonu i ostajala do uveče, dok Suzana ne dođe i tad sam morao pod njenim nadzorom učiti, raditi tehničke radove, pripremati se za maturu… Ili, ako sam to obavljao ranije, Zvjezdana je dolazila naveče pa bi nekad i prespavala u mom potkrovlju.

«Oh, mali kako me pališ… kako si svilen, i čvrst, i pohotan… voliš da me tucaš, a? Reci da voliš da jebeš svoju Zvjezdanu… svoju učiteljicu jebačine…» dahtala je Zveky i ja sam po njenim prostotama znao da je sve uzbuđenija. A zaista je bila idealna učiteljica.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx