Moj san je bio da me pojebu 3 muškarca – Moj san se ostvario

Moj san je bio da me pojebu 3 muskarca.


Zivjela sa u malom gradu punom slatkih mali fantazija..Moja fantazija se konacno ostvarila.

Radila sam u jednoj velikoj firmi, kao asistentica. Dobili smo jaku ponudu za posao pa smo morali da otputujemo u Paris, Sef,dva kolege i ja.Da skratim pricu.

Kada smo dosli u Hotel sa 5 zvezdica. Rezervirali smo sobe i otisli da se odmorimo. Do sastanka. Sef mi je rekao da se sredim sto vise mogu da vide da smo uredni i da smo ozbiljni.Ja sam visoka 165 malo punija sam do nekih 65 kg.imam dobre sise jedno 4, guza je dobra .odmorila sam i pocela sam sa spremanjem.obukla sam crveno crne tange sa cipkom korzet sa dekolte crvenu mini suknjicu koja je vise otkrivala nego pokrivala i crne stike i crveni sakoic.

Sef je rekao da me ceka na recepciji a kolege ce ostati u hotelu jer ako uspijemo dog posao oni ce zajedno sa nama ujutro imati prezentaciju o nasoj firmi.

Da skratim kada sam sisla sef je ostao bez teksta i rekao mi da sam jebozovna.zahvalila sam se i krenuli smo.Tamo su nas docekali dva mladica veoma lijepo gradjena. Sjeli smo narucili pice i jelo.

Pricali smo o poslu i sefu su rekli da moramo skociti do sobe da nam pokazu njihovu prezentaciju na laptopu jer ga trenutno nemaju tu.
Zaputili smo se do sobe ni slutili nismo sta nas ceka.

Usli smo u sobu sjeli smo sef i ja ponudili su nam pice.Meni je bilo vruce pa sam skinula sako i ostala sam u korzetu oni su zinuli u moje grudi.

Sef je pitao da pogledamo prezentaciju pa da idemo.oni du sjeli i poceli da otkopcavaju hlace i rekli prezentacija je tu dobit ce te posao ako pojebemo veceras ovu malu kurvicu koja je zeljna kurceva.

Pred nama su se pojavili kurci nekih 22 cm.ja i sef smo pogledali jedno u drugo i rekli da moramo.

Kleknula sam pored njih uzela kurceve i pocela da ih drkam.poceli su da me hvataju za sise.Ja sam drkala jedan me uhvatio za glavu lupio mi samar i reko pusi kurvo kurac ti iz ociju viri otvorila sam usta pusila sam koliko sam mogla sad jedan sad drugi, gusila se od zadovoljstva.

Sef mi je otkopcavao korzet da mi oslobodi sise.rekli su mu sta cekas hodi da i tebi pusi sigurno si je jebao vec, pusila sam kurceve jebali me usta i rekli mi hajde mala da vidimo picketinu koliko ih je ulazilo ovde.

Skinuli su me pocjepali tange i poceli da me jebu jedan usta a sef i ovaj u picku naizmjenicno.Ovaj jedan je poceo da mi masira guzu i rekao pa ova nije jebana u guzu moramo je razvalit.

Poceli su da mi guraju prste pa onda kurac prvo je bilo tesko nisam se bunila zelila sam to.bolilo je ali uzitak je uzitak.konacno je usaooo.poceli su naizmjenicno da me jebu u supak..onda mi je jedan nabio u dupe drugi u picku treci u usta bila sam ispunjena u sve rupe od uzitka pocela sam svrsavati.

Onda su rekli da ce svsiti oborili su me, pitali me jesam li probala spermu rekla sam da ne rekli su sada ces tri.

Ssvrsili su sve po meni i legli svi.jedan mi rekao naguzi se da ti slikam guzu izresetanu pa mi je slikao facu od sperme.rekli su mi da se operem.

Otisla sam, oprala se i usla gola i jos su me jednom pojebali ovaj put su mi tri kurca bia u meni, 2 u guzi i jedan u picki.posle smo ja i sef dobili posao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj