Zagorjela slavonka

Nakon neuspjelog braka sa jednim mojim susjedom, Marija se osamostalila. Imala je oko 40god i jako se dobro držala. Guza joj je bila jako lijepa i mislim da ju je vrlo rado pokazivala u tankim i pripijenim trenerkama.Iza aviona se vidjelo da ili ne nosi gaće ili ako nosi onda su to tangice. Sise su joj uvijek lijepo stajale mada nisu bile velike. Po vanjskom izgledu,taman za jednu mušku šaku.


Spakirala je kofere,sjela na vlak i otišla u Zagreb. Iznajmila je stan, našla posao, udahnula punim plućima te punom snagom krenula naprijed.

No to je tako izgledalo samo izvana. Očajnički joj je trebao netko tko će je dobro izjebat. Kako smo se znali od prije cesto sam joj dovozio poštu koju joj je sin skupljao i slao po meni. Pozivala me je nekoliko puta da dođem na sok ili kavu. Razgovor se temeljio o njenim problemima sa bivšim mužem,njegovom razbijanju kad dođe pijan i sl. Naravno,nije mi govorila o svojim sexualnim jadima.

Jednom me je pozvala da dođem na sok i kavu. Rekao sam joj da ću doći poslije posla.

Po završetku radnog vremena otišao sam kući, otuširao se i sa laganim bolovima u leđima, na večer se uputio k njoj. Uz kavu i sok lagano sam se svako malo izvijao jer su mi leđa zadavala sve više bolova.I Marija je to primijetila pa se ponudila da me izmasira. Bilo mi je neugodno ali nakon nekoliko ponuda,prihvatio sam.

Skinuo sam majicu i legao potrbuške na kauč. Namazala je ruke nekakvom kremom i krenula sa masažom. Dobro je to radila.

Nakon dvadesetak minuta masaže zahvalio sam joj se i ponovo smo sjeli za stol.Rekao sam joj da mi je sad puno lakše te da sam njen dužnik,i ponudio se da i ja nju izmasiram. Malo se predomišljala ali je na posljetku ipak prihvatila.

Legla je i podigla samo zadnji dio majice.Sjeo sam joj na vrh one lijepe guze te ju počeo masirat.Prsti su mi zapinjali za kopču grudnjaka.Bez njezine dozvole otkopčao sam ga uz tihu psovku.

Svakim slijedećim pokretom ruke su mi silazile prema rebrima.Odlučio sam ići do kraja.Polako sam prste gurao ispod nje tj. prema sisama.I njoj se to dopalo pa se malo uvila i omogućila mi put do njenih sisa.

Sagnuo sam se i počeo ju lizat po vratu.Čuo sam kako uzdiše.Okrenula se na leđa,pogledala me i nasmiješila mi se.

Podigao sam joj majicu i grudnjak. Pred očima su mi se ukazale dvije prekrasne sise sa malim aureolama i dosta velikim bradavicama.Spustio sam glavu te joj stao lizat i grickat bradavice. Liz sam polako spuštao do struka.Lagano sam joj preko trenerke masirao pičku,a ona je kružila kukovima. Tijelo sam okrenuo u pozu 69 i osjetio kako mi skida hlače i gače.

Skinuo sam joj trenerku i počeo joj lizat već dobro narajcanu pičku.Niti ona nije meni ostala dužna.Moj kurac je halapljivo gurala u usta.Okrenuo sam se i našli smo se u misionarskoj pozi.Protrljao sam joj još par puta kurcem po dobro nakvašenoj pički i namjesti joj ga na ulaz te ga naglo nabio u onu lijepo pripremljenu pičku.Samo se uvila i duboko uzdahnula.Jebao sam ju sirovo i rasturao njenu gladnu pičku.

Svakih pola minute se izvila i glasno svršila uz energično gužvanje jastuka.Rekao sam joj da se naguzi.Kleknula je bez pogovora i ponudila mi svoju guzu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx