Zadarsko opuštanje

Poslije prekrasnog sexa i moga tuširanja ulazim u sobu a ti nam nešto pripremaš za jelo na kuhinjskom elementu. Oboje smo goli do pasa.

Znaš da me pale tvoje sise i namjerno ne želiš obući neku majicu.

Prilazim ti s leđa i stavljam ti ruke na struk. Ti lagano naginješ glavu u desnu stranu a ja te ljubim po vratu. Lagano ti gricnem resicu na uhu i jezikom se spuštam po vratu. Sočnim i mokrim poljupcima ljubim ti zadnji dio vrata i prelazim na drugu stranu. Ti dižeš ruke i hvataš moju glavu mazeći me po potiljku te usmjeravaš moje poljupce i jezik točno tamo gdje te to užasno pali. Malo okrećeš glavu i sa poluotvorenim ustima tražiš moja usta i jezik. Sisam tvoje lijepe usne a ti uvlačiš moj jezik u usta simulirajući kao da je moj kurac u tvojim ustima.

Ljubimo se strastveno i sočno a ja svoje ruke podižem sa kukova i preusmjeravam ih na tvoje lijepe sise. Pošto su otprilike veličine kao i moje šake obje ih poklapam i počinjem ih stiskat dok na tvom licu ne opazim onaj slatki grč od bola.

Tada stavljam tvoje bradavice između mog kažiprsta i srednjaka i igram se sa već nabubrenim i tvrdim bradavicama. Ti si se već toliko napalila da trljaš svoju slatku guzu od moj već tvrdi kurac i pokušavaš ga smjestit u prorez svoje guze. Jezikom prolazim cijelom dužinom od vrata pa sve do ruba tvojih gaćica. Gaćice koje su ti se uvukle u prorez guze otkrile su ti tvoje obje polutke. Ja ih zatežem još više i sad se čini kao da imaš tange. Sočnim poljupcima i jezikom šaram po tvojoj guzi a ti ju još više isturaš prema meni. Rukama ti mijesim guzove i svakih par sekundi ti opalim šamar po guzovima. Na nekim dijelovima su se već počeli ocrtavat moji prsi.

Skidam ti gaćice a pred menom se ukazuje lijepo izbrijana rupica od guze i sokovima natopljena pičkica. Jezikom kružim po tvojoj rupici od guze a ruku provlačim između tvojih nogu i masiram ti klitić. Ti onako oslonjena na kuhinjski element samo dašćeš i ispuštaš uzdahe zadovoljstva. Stavljam svoj kažiprst u usta te ga natapam svojom slinom a zatim ga stavljam na ulaz tvoje guze.

Samo ispuštaš dugi mmmmmmmm.

Polako ga do pola guram u tebe a zatim ga vadim pa u drugom pokušaju stavljam ga cijelog a u isto vrijeme ti drugom rukom masiram klitić. Tako dok te jebem prstima ti pomičeš kukove sve brže i brže. Na trenutak vadim kažiprst iz tvoje guze i pridružujem mu i srednji prst. Pokušavaš to izbjeći ali onda jedna poprilična jaka pljuska po tvojoj guzi te odvraća od toga.

Polako ali sigurno primaš ih u svoju guzu i vrlo brzo ti se guza prilagođava toj širini. Sada ubrzavam rad obje ruke, a i tvoj se rad kukova ubrzava. Počinješ dahtat sve više i sve glasnije stenjat. Odjednom ti se tijelo počinje trzat a ti glasno kroz zube iscijediš dugi aaaaahhhhhhhh, toooooooo,mmmmmmmm…….

Vadim prste iz tvoje guze i mičem ruku sa tvog klitića te se ustajem. Sa širokim osmjehom na licu i sjajem u očima primičeš svoju glavu mojoj i poklanjaš mi jedan sočan kiss,te mi govoriš „kako je ovo bilo super“.

Dok izmjenjujemo nježne poljupce i igram se tvojim sisama lagano te svojim tijelom guram prema stolu. Pretpostavljaš gdje bi trebalo bit krajnje odredište pa se onako pokvareno smiješ jer znaš da ćeš bit opet jebana i to na istom onom stolu na kojem ćemo poslije jesti. Dotičeš guzicom stol i automatski sjedaš na njega. I dalje se ljubimo a ja se spuštam jezikom prema dolje. Gricnem svaku bradavicu dva puta i obje sise ti po jednom čvrsto stisnem. Raširenih nogu me gledaš kao ti obrađujem jezikom tvoju napaljenu pičkicu. Govorim ti da legneš.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx