Mokra Je momci, Jebimo Je – IX dio

Ovo je 9 dio od 13 u seriji Mokra je momci

Kad je Žigolo izvukao svoj kurac njezine pičke, golobradi mladić je jedva dočekao taj trenutak te je snažnim i brzim ubodima svoga velikoga kurca nastavio jebati Patriciju čije je tijelo ubrzo potresao još jedan snažan orgazam koji je još više napalio mladića te je i on svršio puneći njezinu pičku toplom spermom. Kad je mladić izvadio kurac iz njezine pičke je istjecala bijela sperma na pod krčme.

Mokra Je momci, Jebimo Je – VIII dio

U tom trenutku na vratima krčme su se pojavile tri atraktivne mlade žene. Sve tri su nosile minice i štikle. Bile su to Sanja, Tihana i Verica. U prvi mah nisu shvatile što se u krčmi događa, ali su vidjele golog Žigola kako mlati kurcem po licu crne žene koja je halapljivo lizala ostatke sperme s njegova glavića te ga je počela uvlačiti u usta i duboko u grlo. One nisu mogle vjerovati svojim očima. Kad ih je ugledao Žigolo ih je pozvao da se pridruže zabavi, ako što za njih bude ostalo.“Zakasnile ste cure, jebali smo Patriciju i sad moramo odmarati. Dođi Sanja, pomogni Patriciji da mi ga do kraja popuši. Ali se prije toga skini do gola.“ Sanji nije trebala dva puta reći, u tili čas je bila gola, kleknula je do Žigola i pokušala Patriciji uzeti njegov kurac iz usta.

Žigolo joj je dirao i gnječio dojke, a Sanja je odmah zastenjala pokušavajući se dočepati kurca kojeg Patricija nije ispuštala iz svojih usta. Patricija se je spustila sa stola, te nastavila pušiti ogromni kurac. Dvije su se žene borile za kurac, što je Žigola još jednom snažno uzbudilo. Naredio je Sanji i Patriciji da legnu na stol i rašire noge, te im je svezao marame oko očiju da ne vide što se događa. Prvo je prišao Sanji iz čije je pičke tekao bistri sok očekujući njegov ubod, kurcem ju je udarao po pički i po bedrima i trbuhu dok je Sanja drhtala od uzbuđenja. Nakon toga je prišao Patriciji i uradio isto.

Patricija se je još jače tresla od uzbuđenja. Žigolo joj je još jednom snažno zabio kurac u pičku, a Patricija je kriknula od iznenađenja. Sanja je naglo ustala i skinula povez s očiju, a kad je vidjela da Žigolo opet jebe Patriciju, prislonila je glavu na njezin trbuh pokušavajući jezikom doći do njegova kurca što joj nije uspijevalo zbog brzih i snažnih uboda Žigola. Tada se je cijelim tijelom bacila na Patriciju koju je ljubila u usta ne bi li isprovocirala Žigola ga i nju ubode. Sanja je bila luda od želje za kurcem i nije birala sredstva da do njega i dođe. Žigolo je to osjetio, izvadio je kurac iz Patricijine pičke i njime mlatarao po njezinim sisama, bradavicama, trbuhu i po pički, radio joj je sve što je Sanju izluđivalo, ali joj kurac u pičku nije gurnuo.

„Koliko novaca ti trebam dati da me konačno počneš jebati?“ – upitala je Sanja Žigola drhtavim i uzbuđenim glasom.
„Nemaš ljubavi toliko novaca da bih te sada jebem, Patricija me je potpuno iscrpila, možda neki drugi put. Danas si zakasnila“- bio je neumoljiv Žigolo.
„Prokleta kurvo, od kud si se baš danas ti pojavila? A nas tri došle smo iz Zagreba samo zbog njega? Odakle si uopće ti Patricija?“- upitala je Sanja Patriciju.
„Iz Zagreba sam. Ne brini za mene, ja sam svoje dobila, a ti se potrudi ako si tako napaljena“ – odbrusila joj je Patricija.

Nastavci<< Mokra Je momci, Jebimo Je – VIII dio<< Mokra Je momci, jebimo Je – VII dioMokra Je momci, jebimo Je -X dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx