Zatekao sam mamu. Tražim savjet.

Zovem se Dan i imam 18 godina i završavam srednju školu. Odličan sam učenik i nekako spadam u kategoriju šmokljana zato jer se uglavnom družim sa moja najbolja prijatelja s kojima provodim vrijeme igrajući igrica. Da, mi smo gejmeri.

Moji najbolji prijatelji su Filip i Stefan. Poznajemo se još od dječjeg vrtića i zajedno pohađamo osnovnu i sada završavamo srednju školu. Vjerojatno da ćemo zajedno i na fakultet. Filip je sličan kao ja miran i povučen dok je Stefan drugačiji. On je popularan u školi, ima djevojke, tuče se sa dickheads i zahvaljujući njemu nas svi poštuju i nitko nas ne maltretira. Ipak, Stefan najviše provodi vrijeme sa nama. Mi smo zaista nerazdvojni prijatelji.


Ja sam jedinac i živim sa mamom. Moj tata je poginuo prije 5 godina. Moja mama Eva je znanstvenik i radi u državnom institutu, mogu reći da je moja mama najbolja mama na svijetu. Ona je zaista cool. Ne pamtim da smo se ikad svađali.

Čak jednom kad smo pušili marihuanu u mojoj sobi, ona je ušla i skužila šta radimo. Nije vikala, nije se ljutila nego nam je objasnila da konstantno pušenje trave uz igranje igrica nije dobro nego je vrlo štetno. Dopustila nam je da ponekad pušimo marihuanu ali ako vidi da smo svakodnevno napušeni, reći će njihovim roditeljima, a oni nisu toliko liberalni. Sigurno bi rekli profesorima a možda i policiji. Od tada uživamo pušenje trave zaista rijetko.


U mojem životu sve je bilo ok do prije 2 tjedna kad sam slavio osamnaesti rođendan. Bila je subota. Naš stan je bio pun rođaka, susjeda, baka i djedova. Djed je donio njegovo čuveno domaće vino i svi su ubrzo postali veseli. Mama je imala pune ruke posla a ja sam sa prijateljima igrao igrice u sobi. Planirali smo igrati igrice cijelu noć.


Prije ponoći gosti su otišli a ja sam išao u kuhinju po grickalice. Mama je čistila i pospremala. Bila je umorna a vjerojatno i pod utjecajem djedovog vina. Rekla je da je gotova i da jedva čeka ići na tuširanje i spavanje.

Ja sam se vratio u sobu i rekao prijateljma da su svi otišli i da sad možemo pušiti marihuanu.

Otvorili smo prozor i počeli pušiti. Stefan se počeo šaliti i podsjetio nas da je jednom Filip rekao da će za moj osamnaesti rođendan platiti striptizetu.

Filip je odgovorio – ”Da, imaš pravo, sad će doći”.

Naravno šalio se, ali u tom trenutku otvorila su se vrata i moja mama je ušla u sobu. Mi se nismo mogli suzdržati od smijeha. Bilo je očito da je izašla iz kupaone jer je imala omotan ručnik oko kose i nosila je kućni ogrtač kao i uvijek nakon tuširanja.

Čim je ušla rekla je – „Došla sam samo reći da idem spavati i da ne budete jako glasni ali sad trebam 2 objašnjenja. Prvo. Šta smo se dogovorili za pušenje trave? Drugo. Zašto mi se smijete?”.

Filip i ja smo se naglo uozbiljili a Stefan je kao i uvijek počeo govoriti u naše ime. „Pa rekli ste da smijemo pušiti ponekad a sad je rođendan pa… a ovo drugo… he he… Pričali smo kako treba imati striptizetu za osamnaesti rođendan i taman ste utvorili vrata…


Mama se počela smijati. Rekla je – „Mislili ste da sam ja striptizeta ha ha. Dečki od 18 godina sigurno ne žele četrdesetogodišnju striptizetu”.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Eldin komentira

    Jebi prijatelju mater ili svoju marer.

Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38