web hit counter

Majka je ustala od pijanog oca i došla u moj krevet – Drugi dio


me ubijeđivala neprestano da o našem slučaju niko ne smije saznati ni jedno slovo, da ne smijemo baciti ni trun sumnje na nas.


Došli smo kući, je otišla, život se vratio u normalu. Vratio sam se oko dva popodne iz škole, majku sam zatekao samu u kući. Sestre su išle u popodnevnu smjenu, kući su dolazile poslije šest naveče. Često sam izlazio pred njih, za svaki slučaj.


Ručao sam i mislio malo prileći. Kuća je bila topla, prava milina.


Legao sam na kauč u kuhinji, savladavao me drijem. Majka je izašla iz kupatila u očevoj podužoj majici. Sise su joj izbijale, nije imala gaćice. Sagnula se namjerno kod peći i počastila me predivnim prizorom, gole rasne pičke.


-Pomakni se do zida, rekla je. Zaključala sam kuću, sami smo.Da utvrdimo gradivo i naučimo nešto novo, rekla mi je i legla pored mene. Treba mi kurac, kurac mi daje životnu snagu.
Desnu ruku odmah sam joj stavio između nogu, ležala je na desnom boku okrenuta prema meni.
Koljenom mi je dirala kurac, koji je već ludio u gaćama i nastojao je da izađe van.


Znala je tačno šta radi, skinula se potpuno gola i zatražila da se i ja svučem.


-Želim da svojim tijelom osijetim cijelo tvoje tijelo.Želim da osjetim tvoj debeli glavić na svom stomaku, želim da mi miluješ sise, želim da se topimo, nabrajala je majka.


Legla je na leđa i raširila noge, savivši ih u koljenima.


-Pičku sam dobro okupala i istuširala, ako hoćeš da te žene upamte kao savršenog ljubavnika onda moraš da lickaš, ližeš i grickaš pičku i da posmatraš reakciju.

Poslušao sam je i počeo ljubiti prelijepu pikaru.


Ruke stavi na mene, ili ispod guze, možeš mi i butine milovati, a i sise. Moraš praviti osmice jezikom, pa krugove, pa dohvatati dubine, i pratiti moje disanje i reakciju. Kad počnem cviliti i izdizati karlicu onda sam pred svršavanjem onda želim kurac u sebi, podučavala me je.


Slušao sa je, sve mi je polazilo od ruke, ali i od jezika.


-Hajde sine sad mi ga zabij, zabij ga do korijena, zabij ga da mi uši zvone. Prelijep ti je i debeo kurac, ima glavu koja me izluđuje. Mamina pička gori i želi tvoj kurac u sebi.


Jebao sam je sve jače i jače, povremeno smo se ljubili, dirao sam joj sise, a majka me najednom obuhvati i nogama i rukama.


-Mama svršava, mama uživa, mama će eksplodiratiiii. Zabij ga koliko možeš i ostani duboko u meni, molim teee.


Pička joj se grčila, nokte mi je zabila u leđa, svojim nogama me obuhvatila kao piton.
Ja još nisam svršavao, praznio sam jaja drkanjem, već sam dolazio u formu.
Mama se umirila, ustala je i nagnula se preko fotelje.


-Uđi u mene otpozadi, jebi me jako i svrši.
-Držao sam je za kukove i navlačio na svoj debeli kurac.

Sve sam to lijepo vidio u velikom ogledalu kod vrata. Njene sise igrale su u ritmu koje im je zadao moj kurac, mama se promijenila u licu, nozdrve su joj se širile, okretala je glavu lijevo-deno kao da joj nije dobro.


-Je si li dobro mamice, upitao sam je.
-Samo me jebi i ne pitaj.Tvoj kurac me draži unutra , dovodi me do ludila. Nisam se nikad ovako jebala, nikad mi pička nije ovako kvasila, nikad nisam ovako uživala.A probala sam mnogo kurčeva, rekla je nekontrolisano.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx