Palilo me kad sam curu dao drugome

Ne svidja mi se mnogo kada ljudi o swingu pricaju kao o posledici zasicenja u vezi. Jednostavno mislim da to više ima veze sa mnogo drugih stvari. Primer za to smo nas dvoje. Mi imamo sada po 34g. U vezi smo smo još iz srednje škole. Od samog starta bile su nam zanimljive price na temu swinga. Još od privh naših odnosa, kao srednjoškolci, za vreme seksa pricali smo razne bezobrazluke, a uglavnom se svodilo na pominjanje još jednog para, ili možda cešce – muškarca. Da ne bude zabune, ja sam iskljucivi hetero. Još tada – pri samoj pomeni ideje da u sebi ima dva kurca istovremeno, da nekome puši dok je ja jebem ili obrnuto, svršavala je kao luda, a i ja odmah za njom. Bilo je više nego ocigledno da nas ta ideja užasno uzbudjuje.

Naravno, trebalo je da prodje više godina pa da je i ostvarimo.

Sve je pocelo kada smo se otrgli iz provincije u kojoj smo odrasli. Upisali smo fakultete. Posle pocetne stegnutosti poceli smo sve više da odlazimo na žurke. S druge strane i dalje smo podjednako intezivno za vreme sexa pricali o grupnjacima. Poceli smo cak da se dogovaramo da to i uradimo. Ali, posle sexa – cim bi svršili, na tu temu se nismo vracali kao da nikad o tome nismo ni pricali. Inace, ona je (i sada) izuzetno zgodna 180cm/62kg, duga crna kosa, izrazito svetloplave oci, nešto manje grudi… Muškarci su je saletali. Ona je, naravno, meni sve prepricavala, jer smo uvek imali beskrajno poverenje jedno u drugo.

Jednom, pre nego što sam dobro i razmislio, rekao sam joj:

– “Pojebi se sa nekim od svojih udvaraca, želim to!”

Sam sam sebe šokirao, i nju naravno. Ali kao da je pao neki teret, osetio sam olakšanje. Prvi put smo pricali o tome, a da se istovremeno nismo tucali. Pitala me:

– “Je li stvarno to želiš?”

Potvrdio sam. Rekao sam da bi bila šteta, ako ostanemo zajedno i verni jedno drugom, da takva lepotica u životu ima samo jedan kurac (pošto smo oboje jedno drugom bili i prvo sexsualno iskustvo)… Ali, nije išlo glatko. Zato su mi bezvezne sve ove price gde su i najkrupnije stvari tako banalizovane, da se samo na osnovu toga vidi da sve to nije istina. Ko je stvarno prošao tom stazom, zna da nije lako, ili je ludak, narkoman… Dakle, došlo je dotle, da sam je ja bukvalno preklinjao da se pojebe sa nekim. Cinilo mi se da ako se uskoro to ne desi, nece nikad.

Konacno je došao prvi put. Ovako je to bilo… Krenuli smo na žurku. Bilo je jako toplo. Nagovorio sam je da se obuce izazovno – znali smo da na žurci nece biti nikog iz užeg društva. Obukla je minic, jako kratak, koji joj je divno stajao… Na žurci je definitivno bila ubedljivo najbolja riba. Samo su nju gledali. Rekao sam joj da želim da se to vece pojebe, da izabere nekog, a ja da odlazim sa žurke da joj ne smetam. Opet se bunila, ali sam otišao – vratio sam se u našu studentsku sobu. Sledeci minuti su bili kao godine. Kroz sat vremena me pozvala na telefon. Pitala me drhtavim glasom da li stvarno želim da se tuca. Rekao sam “da” i spustio slušalicu – nisam hteo da joj dam vremena da se predomisli… Cekao sam kao na iglama… Ušla je i rekla samo:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx