Želim nekog iskusnog za prvi put 3. dio

U prva dva nastavka sam opisao kako se jedna mlada cura htjela riješiti nevinosti sa nekim tko će to odraditi pažljivo i da joj to ne bude najružniji događaj u životu kao njezinoj prijateljici.

Želim nekog iskusnog za prvi put

Želim nekog iskusnog za prvi put – 2.dio

Nakon drugog snošaja me je zaista ostavila na miru i nije me davila. Znao sam ju poslije vidjeti u gradu ili u našoj ulici i uvijek je normalno pozdravila kao da nikada nije bilo ništa među nama. Nakon nekoliko godina sam ju jedno večer vidio u gradu sa društvom i lijepo me pozdravila. Ja sam malo “ćakulao” sa svojim društvom u jednom lokalu i oko 11 sati navečer sam krenuo kući kao i ostatak društva. Čuo sam da netko ide iza mene ali se nisam okretao i kad je došla uz mene mlada susjeda mi se obrati

– što je susjed, društvo se razišlo
– da, stariji ljudi. Šta ćeš. Otkud ti tako rano ideš doma?
– ma ne da mi se više slušati uvik iste priče. Ništa novog u našem gradu dok ne počme sezona
– viđao sam te sa dečkom nedavno. Nije valjda pukla veza?
– jeste. Nije to ono što tražim.
– nema idealnog muškarca ni idealne žene. Svi mi imamo neke nedostatke i neke vrline.
– ne tražim ja idealnog ali ovaj nije ni prosječan a kamo li idealan. Tebi mogu reći. Ti znaš da je ono ostala tajna i nikada ni najboljoj prijateljici nisam rekla a kamo li kome drugome. Ovaj dečko je katastrofa u seksu. Kud mu je “mići” (mali) još je i brži od zeca majke ti , dvi – tri minute i kraj. Ne vridi gubit sa njim dane. Ni jedan nije bio ka tvoj, mislim toliki. Svi su bili manji. Uh jeba te ne smim više ni mislit, odma sam gotova.
– mlada si, pojavit će se netko, polako.
– kako bi ti ga sad primila. Znaš što, nisam više dite, mogli bi se potrošit dok ne naiđe pravi
– samo mi još treba da me netko vidi. Znaš da sam ti sa ćaćom dobar.
– Znam, a znaš li ti da ja kad se god sama zadovoljavam samo na tvoju karu mislim. Susjed, pomozi svojoj susjedi ugasiti ovaj požar.

U toj priči smo došli do moje kuće i ja sam joj rekao “laku noć” i krenuo a ona je tiho dodala
– ostavi vrata otključana večeras, molim te i produžila doma.

Naravno da sam nezasitni gad koji kad je seks u pitanju nema svoj čvrsti stav i dobro mi je bivša žena rekla da trošim od 7 do 77 a možda i starije. Ostavio sam vrata od hodnika otključana i otišao se otuširati. Upalio sam tv i gledao u njega ali nisam u biti ni znao što gledam. Mislio sam na “malu” koja se stvarno razvila u jako zgodnu mladu ženu. Bila je još bolji komad od mame. Istovremeno me je bilo i strah da se ne pročuje jer bih “umro” od stida i vjerojatno bih morao odseliti barem u drugi dio grada ako ne i dalje.

Rating: 4.3/5. From 32 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Realan
Realan
Guest
2. ožujka 2022. 17:59

Ma druze puni ti to u pizdu, mala je idealna za tebe