Želim nekog iskusnog za prvi put

Kad sam doselio u ovaj mali gradić na obali u tek kupljenu kućicu od 68 kvadrata nisam poznao nikoga od . Dan po dan i u kratkom vremenu ,za nekoliko mjeseci sam već poznao po imenu i pozdravljao se sa puno njih u ulici jer smo svi tu bili doseljenici manje više. Komunikativan sam i prilično vješt u dosta poslova na građevini iako sam sasvim drugog zanimanja.

Imao sam ponuda za razne fuš – poslove ali nisam želio raditi više jer sam egzistenciju osigurao dok sam živ. Tu i tamo sam kod nekih susjeda znao nešto sitno uraditi bez naplate, kao susjedsku pomoć i tako sam kod jednog susjeda promjenio sve utičnice, prekidače i osigurače u kući a on je auto mehaničar i znao sam da bi mi mogao uskočiti za neki sitniji popravak ili zamjenu ulja i tako pa nisam svoj ništa naplatio.

Imao je suprugu i kćerkicu  koju sam gledao kao dijete jer su mi se pedofili gadili inače u životu.

Ona je bila jako veselo dijete iako je tijelo bilo već lijepo razvijeno i imala je krasnu figuru jer sam ju vidio nakon nekoliko dana na plaži i u ležećem položaju i dok hoda i kad izađe iz vode mokra a sve se lijepo ocrtava kroz kupaći na njoj ali nisam ju doživljavao kao seksualni objekt već kao slatku curicu iz susjedstva za razliku od njene mame koja je imala blizu 40 godina i bila je komad za kojim se uzdisali i mladi i stari, pogotovo kad prošeta do vode i kad izlazi van. Znala je da je poželjna i namjerno je malo i prkosila ali mislim da nije bila sklona varanju muža.

Jedan dan na plaži sam u hladovini na mobitelu malo čitao neke sportske vijesti i pored mene se smjeste sa svojim stvarima susjeda i njena kćer lijepo me pozdrave, i od male me , onako iz pristojnosti pitala kako sam i kakva je voda itd. Priče reda radi. Skinule su haljinice sa sebe i još malo sjedile u hladovini pa se onda otišle kupati. Obadvije su bile zgodne i odlični plivači.

Ubrzo poslije sam i ja otišao u vodu da ohladim malo svoj kurac koji je počeo rasti kad je vidio susjedu, mislim na stariju, ne na klinku. Plivao sam, ronio i nisam namjerno htio ni blizu njima da me moj ludi kurac ne izda. Nisam mogao kad ju vidim ostati hladan. Izašao sam iz vode i opet sjedio na svome ručniku i slučajno pogledam i vidim njih dvije kako izlaze iz vode. Mama je bila bomba a malu nisam želio ni gledati.

Pored mene su se brisale i prizor je bio predobar za gledanje. Dvije manekenski građene dame se ručnicima trljaju da se osuše , veselo se smiju i čavrljaju neku svoju priču. “Izdajica” u mojim gaćama se totalno digao i srećom da su kupaće bile šorc a ne uske spido gaće jer bih morao pokriti se a ovako se nazirao ali nije bilo previše očito. Barem sam ja tako mislio.

Nisam ih više smio gledati nego sam kad su se one zadubile svaka u svoj mobitel ustao i pokupio svoje stvari a ručnik za plažu prebacio preko ramena i namjestio da malo pokrije kurac u erekciji i samo im rekao – pozdrav susjede, uživajte a njih dvije su me pristojno pozdravile s tim što je mlada susjeda još dvije tri sekunde zadržala pogled na meni cijelome.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx