Želje koje većinu muškarca želi

Najbolja strana šarolike lepeze svijeta seksa je ta što postoje nebrojene nijanse i mogućnosti za sve one koji su ih voljni isprobati. Loša strana je što se mnogi od nas boje uopće krenuti s isprobavanjem i drže se provjerene priče. Zašto se bojimo? Bojimo se između ostalog odbijanja, pa neke želje zauvijek ostanu sakrivene. A ovo su njegove želje koje vam nikada neće priznati naglas!

Analni seks. Iako je sve više žena voljno isprobati ga, muškarci kao da u to ne vjeruju, ili barem još uvijek ne vjeruju dovoljno da bi se usudili poželjeti ga naglas. Ali da ih privlači, privlači! I to kako!!! Najslađe je zabranjeno voće… I iako možda nije nikada pokušao ući na stražnji ulaz, a posebice bez vašeg dopuštenja, budite sigurni da je o tome razmišljao.

Rim job. Iliti stimuliranje anusa jezikom i usnama. Bez obzira na to tko ga davao, a tko primao, ideja o jeziku i usnama bilo gdje u blizini tog područja čini se odvratnom, no uz pravilnu higijenu, ovakav seks može biti jednako privlačan kao i bilo koji drugi. Nemojte prekrižiti s popisa nešto što čak niste niti probali!

S&M igra. Unatoč tome što je pola svijeta poludjelo za pričom o Christianu Greyu, upravo zahvaljujući spomenutom (anti)junaku S&M se prestao doživljavati na pravi način te se počeo sve češće pojavljivati u kontekstu najklišeiziranijeg oblika seksualne devijacije. No S&M nesumnjivo ima svojih čari i toga je svjestan i vaš dragi. Možda baš on sanja o tome da ga istučete po guzi, ali se srami priznati vam to…

Gutanje. Iz nekog nama nedokučivog razloga, frajerima je super seksi kada mi žene konzumiramo sve moguće esencije njihovih bića, pa tako i njihovu spermu. Mi žene (iako neke nemaju problema s gutanjem) teško da silno obožavamo gutati spermu i da sanjamo o tom božanstvenom proteinskom desertu.

Seks utroje. Osim ako niste odgojeni u najliberalnijoj obitelji na svijetu ili ako i sami ne sanjate o seksu utroje i to ste i priznali svom dragom, teško da će vam priznati da sanja o seksu utroje s vama i možda vašom najboljom prijateljicom.

Zajednička masturbacija. Čini li se i vama pomalo luckasta činjenica da puštate svog dragog da vas oralno zadovolji, ali vam je neugodno pustiti ga da vas gleda kako masturbirate? Ok, možda vama osobno to nije neugodno, ali u tom ste slučaju u manjini. Iako je masturbacija sveti čin intimnosti i privatnosti između spolnog organa i njegovog vlasnika, vjerujte nam da vaš dragi sanja o tome da vam se približi i na taj način. I nema u tome ništa neobično…

Seks video. Znamo da vas privlači ideja o tome da se snimate dok vodite ljubav sa svojim dragim, no sve one slavne dame čiji su filmovi čudom ugledali svjetlo dana dovoljan su vam podsjetnik zašto biste toj želji ipak trebali odoljeti. No budite sigurni da vaš dragi sanja o danu kada ćete pristati!

 

Koje su Vaše želje?

stavite u komentar

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx