Žena bivšeg radnog kolege

Prije par godina, na poslu na kojem sam radio imao sam radnog kolegu koji mi je bio jako dobar prijatelj. Družili smo se mimo posla, čak su nam se i žene družile. Često smo išli jedni kod drugih, pijanke, izlasci, Nove godine.

Žena od tog kolege, ovim putem ću je zvati Mina, je veoma lijepa žena, nešto mršavija, ali jako dobre figure. Nema neke velike sise, ali je dupe odlično, a cijeli struk se može obuhvatiti rukama.

Ponekad bi se šalili ne temu seksa, ali nikad nije išlo više od šale. Ovaj kolega je otišao iz firme prije par godina i kontakt je prekinut. Ostalo je poneko usputno viđanje i koja poruka na društvenim mrežama. Kako je vrijeme prolazilo kontakt je bio sve rjeđi.

Prije par dana, na story na Instagramu Mina mi je poslala reakciju. Samo sam lajkao reakciju. Kasnije tog dana, šalje mi jednu sliku u poruci i piše: Nisi se puno promijenio. Pitao sam je li to dobro ili loše. Odgovorila je: “U tvom slučaju dobro”.

Sutradan navečer, sjedio sam s nekim društvom, malo smo cugali. Primjećujem da je stavila story s mora u bikiniju. Vidim nabacila je 2-3 kg, stoje  joj odlično. Napisao sam joj komentar na story: “Malo si se promijenila.” Odgovara: “Je li to dobro ili loše 😛 “. Napisao sam: “U tvom slučaju dobro :P”. Pitala me kako mislim, a ja sam joj rekao da je ko vino, što starija to bolja i da joj super stoji koji kilogram koji je nabacila.

Shvatila je koliko je sati, te me pitala da li to alkohol govori ili ja. Napisao sam da to zaista mislim i da mi je jako žao što se ne viđamo. Više mi se nije javila tu noć.

Ja sam to večer prilično popio, pa sam sutradan stavio na story kiselu vodu, što je bio moj znak da sam mahmuran. Dolazi mi poruka: “Znala sam da ćeš se pokajati.” Odgovorio sam:” Ne znaš ti ništa 😛 Ja se kajem samo zbog stvari koje nisam uradio.” Piše mi: “Npr?” Opet sam napao: “Što se nismo družili zadnjih godina.” Napisala je da je i njoj žao, ali šta bi sad. Još smo razmijenili par rečenica, a ja sam joj napisao na kraju da bih je volio vidjeti. Ubrzo mi dolazi slika. Ona u pidžami, s gornjim dijelom podignutim iznad pupka. Sexy stomačić je krasio divno tijelo.

“Kad je dižeš, digni do kraja.”-napisao sam, a ubrzo dobio odgovor:
“Šta ćeš ti meni poslati onda?”
Odgovorio sam: “Alat mi je napola dignut, ako bude tvoja slika kako valja, šaljem ti sliku dobrog kurca”

Prvo mi je napisala: “Ja volim dobar kurac”, a potom poslala sliku sa podignutom pidžamom iznad sisa. Jednom rukom se držala za bradavicu, a uslikala se tako da se vidi kako grize usnu.
Naravno, nije trebalo dugo, da mi se kurac ukruti, pa sam ispunio obećanje i poslao joj sliku nadignute kurčine.
Vrlo brzo dolazi odgovor: “Gdje si spreman doći po mene, da ti ispraznim ta velika jaja?”
“Na kraj svijeta”-napisao sam, a ona odgovorila dođi za pola sata do mosta u blizini naše zgrade. Zatim mi je poslala sliku dvije haljine i pitala šta da obuče. Odgovorio sam, onu koje ti nije žao da je pocijepam.

Brzo sam se spremio i za pola sata bio na dogovorenom mjestu. Došla je niotkuda i uletila u auto da je niko ne vidi. Odmah sam krenuo, a ona je skinula kapuljaču kaputa i pozdravila me da sam mogao vidjeti koliko joj je drago.
Pitao sam je gdje ćemo, a ona je slegnula ramenima, pa me upitala: “Je li ti još uvijek dignut”
“Malo se spustio, ali siguran sam da ćeš ga ti dignuti.” -odgovorio sam.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
18. studenoga 2020. 00:15

Ko nije probao tudju zenu i tudju tresnju,taj ne zna sta je slatko ?

Adi
Adi
Guest
Reply to  Kvisko
20. studenoga 2020. 10:50

Tacnoje to

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx