Žena bivšeg radnog kolege

“Evo me Damire s kolegicom, baš te spominjemo. Uživam aha”-rekla je i dodala da neće brzo kući.

Nastavila je da se nabija, a ja sam je okrenuo potrbuške, stavio joj ruke na leđa i počeo da je jebem od pozadi. Koliko sam udarao, na momente su me jaja boljela.
Kada sam osjetio da ću svršiti, rekao sam joj da obuče gaće i svršio joj u gaće. Potom se obukla i krenuo sam da je vratim.
Dok je kupila kosu, rekla je da je uživala i da je spremna da ponovi kad god sam i ja.

Dva dana se nismo čuli, u tom je došao vikend. Probudio sam se nešto prije supruge, ali sam ostao u krevetu. Uzeo sam mobitel i vidio da sam dobio poruku. U pola 4. Od nje. Slika nje kako masira pičku, a u dupetu je anal plug.
Već sam imao jutarnju erekciju, pa sam zavukao ženi ruku u gaće i masirao anus. Mini sam napisao poruku: “Eto šta si uradila, sad ću morati ženi napuniti dupe”.

Prije nego sam ostavio telefon, dolazi poruka:”Lažeeeeeš, uslikaj da vidim.”
Poslao sam joj sliku, a ona mi je odgovorila: “Muž mi je na poslu, a tako bih sad rado primila kurac u dupe. Sinoć sam ga razradila, ali džaba”.
“Šteta tako dobro i razrađeno dupe da ne bude napunjeno. Meni se kurac digao čim sam se probudio, a od tvoje poruke, samo želim da ga stavim u dupe.”- odgovorio sam i sada već budnu ženu počeo da obrađujem.

Stavio sam dosta lubrikanta na anus, malo razradio pa zatim gurnuo kurac. Razmišljao sam o Mininom dupetu, i nabijao kurac u ženino dupe.” Vrlo brzo sam joj svršio po dupetu, uslikao i poslao Mini.
Nešto kasnije mi je napisala: “Da mi je makar bilo da poližem to. Sve i kap bi polizala. Lizala bi joj šupak da tvoj kurac lakše uđe. Lizala bi joj pičku dok je jebeš u dupe. Bila bi tvoja kurva dok god ti to želiš”

Kada sam pročitao poruku, već sam bio ustao, pa sam opet otišao do žene. Iako nije bila preraspoložena, stavio sam joj kurac u usta. Pušila mi je, a ja sam gledao u nju i zamišljao kako joj Mina liže dupe i priprema za mene. Već se i ona napalila i zajahala me. Dok se nabijala na kurac, kratko je rekla: “Koliko si u zadnje vrijeme napaljen, trebat će mi još jedna da te zadovoljim”. Od tih riječi kao da me udarila neka struja i počeo sam svršavati u nju.

Žena je izašla ubrzo vani, a ja sam ostao kući. Čekam da mi dođe neka poruka, kako bi nastavio avanturu sa ženom bivšeg kolege. I svojom. 🙂

Rating: 4.7/5. From 38 votes.
Please wait...

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
18. studenoga 2020. 00:15

Ko nije probao tudju zenu i tudju tresnju,taj ne zna sta je slatko 😎

Adi
Adi
Reply to  Kvisko
20. studenoga 2020. 10:50

Tacnoje to