Žena mi ispričala istinu sa kime je sve spavala – II dio

Čudio sam se sam sebi. Bilo je neverovatno koliko sam se ložio na bezobrazluk i iskrenost svoje drage ženice Zdenke. Iako je bilo jasno da je u pitanju prava lomikurka, njene jebačke avanture su bile pravi afrodizijak za mene.Nije mi smetalo ništa, samo sam hteo da čujem kako je svoje jebače ostavljala bez daha i sperme.

Žena mi ispričala istinu sa kime je sve spavala – I dio

Ona je znala koliko sam “navučen” na njenu mesnatu i mirisnu pičku, pa je bez imalo blama pričala o sočnim jebačinama. A kad mi je rekla da je bilo jebanja sa strane, dok smo u braku, nije mi bilo svejedno, ali uživanje nije bilo manje, pogotovo kad sam saznao da to i sada traje, da voli da se kresne kad ima dobru priliku .Ova se priča odnosi na jedan period kad smo se razdvojili,skoro razveli,a ona je otišla da radi na more.

…Bilo je leto, ona je tada radila u kafiću,a iznad je imala sobu gde je spavala, ako duže ostane na poslu. Ona, zgodna plaviša kovrdžave kose u miniću, vrckastog ponašanja, mamila je muške poglede, a udvaranja je bilo svaki čas. Pošto sam bio duže odsutan iz njenog života, odlučila je da ipak sebi priredi malo “radosti”.

-I šta je bilo dalje,pitao sam? -Ništa posebno se nije dogadjalo, dok u kafić nisu ušli dva tipa, malo pripiti i odmah počeli da se se zezaju. Smena je bila pri kraju,ja sam htela što pre da završim s poslom , pa da idem u provod.Svi su izašli, osim ove dvojice, Davora i Milana,kako sam kasnije saznala da se zovu.Davor je bio baš zgodan, visok dva metra, crn,mišićav, sa kratkom kosom, preplanuo.Bio je iz unutrašnjosti,a Milan je bio meštanin,kod koga je Davor odseo.Rekla sam da zatvaram, da je kraj radnog vremena, na što je Davor rekao: -Pa mogli bi malo da ti pravimo društvo,ako si sama? Gledao me bezobrazno,u sise i medjunožje, znala sam šta hoće …

Tada je moja ženica odlučila se kresne s Davorom, pa mu je rekla da je čeka posle posla na plaži hotela “Neptun”, da kao idu na noćno kupanje. Pri pomisli da će biti jebana, pička joj je već počela da bubri, a kad je otišla u sobu da se tušira, gurnula je prst u pičku,stresla se od slasti, pri pomisli šta je čeka na plaži. Obukla je samo majicu,skoro providnu i mini suknju, pravi dopičnjak, ispod koje nije htela da oblači gaćice. Neka zna zašto sam došla,rekla je sebi i uputila se na plažu. Davor je čekao ispred, oči su mu sijale, a onda joj je pogled privukla izbočina medju nogama – znači i on zna što ona hoće.Pričali su onako bez veze,odakle je,šta voli,jeli udata i td. Kad je čuo da je udata, ali trenutno bez muža, samo se nasmešio…

Otišli su na kraj plaže, gde nije bilo nikoga, ona je mislila samo na jedno… Kad su prišli do mora, Davor se skinuo i ostao u kupaćim gaćicama koje su bile “pune”. Kad je to videla, moja draga ženica, je skinula majicu,ispod koje su iskočile njene divne sise, sa već ukrućenim bradavicama.Davor je blenuo, nije to očekivao,uzeo je za ruku, privukao k sebi i počeo da je ljubi po vratu, licu,liže vrat,a onda je počeo divljači ljubiti i sisati njene sočne usne. Uzvratila mu je žestoko,kako ona zna,a već je osećala na stomaku njegov tvrdi kurac. Kad je počeo da joj liže sise počela stenjati i uvijati se, a kad je prešao na bradavice, stresla se od užitka i uhvatila ga za kurac, koji je iskočio iz kupaćih gaćica.Bio je to onakav kurac kakav je uvek želela: tvrd, sa žilama po sebi , malo kriv na gore, sa širokim glavićem,baš debeo.,Lagano ga je drkala,on je izgledao tvrd ko kamen, a kad mu je spustila ruku na velika jaja,mazno mu je rekla: -Nadam se da su puna… , na šta je on poludio i zavukao joj ruku pod minić, ispod koga je napipao njenu već zjevnutu, mokru, mesnatu pičku, sa vlažnim dlačicama. -Pa ti si gola…oooh,kako ti je vrela pička!Počeo je da joj zavlači prst koji je sav za čas bio okupan njenim sokovima,a miris njene pice lebdio je medju njima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
12 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
9. srpnja 2021. 00:33

Kako zena zna da uziva,ne uskracuj joj to,ocekujem nastavak 😉

Mario
Mario
Guest
16. srpnja 2021. 01:29

A moja zeli da joj ja nadjem jos jednog…

Nestasni
Nestasni
Reply to  Mario
26. srpnja 2021. 13:37

Pa nadji joj i nek je dobro izjebe

tagg
tagg
Guest
Reply to  Mario
1. kolovoza 2021. 18:48

jel istina ja trazim damoju izjebe al nesto se necka kao joj kako cu ja to,,

Zlatko
Zlatko
Guest
Reply to  tagg
2. kolovoza 2021. 13:46

Bolje da sama sebi nadje,i ova moja se izgleda priprema polako da nadje sebi drugi kurac.

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  tagg
3. kolovoza 2021. 00:32

Procitaj sve tri price “Moja jebozovna zena” pa probaj primjeniti nesto od toga.Sto moj muz nije takav nego se moram kriti?

Oko
Oko
Guest
Reply to  Slatka Mala
3. kolovoza 2021. 06:09

Najbolje da se krijemo zajedno

Nestasni
Nestasni
Reply to  Slatka Mala
3. kolovoza 2021. 11:47

Ja i zlatko imamo isti problem. Mi zelimo da nam se zene jebu a one nece

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Nestasni
6. studenoga 2021. 01:26

Pa sto ovaj moj muz nije kao vas dvoica? Ja moram da se krijem i pazim,dok vase imaju priliku a nece ??

parkg1
parkg1
Guest
17. prosinca 2021. 00:19

I meni je moja prepričavala o svojim bivšim jebačima.

jebi_mi_zeni
jebi_mi_zeni
Guest
25. siječnja 2022. 08:55

sto vise ljudi da ju je jebalo to bolje, zapravo neka ju sad pocnu jebat. Zena sto je jebanija, to je bolja.

Ivan
Ivan
Guest
13. studenoga 2022. 13:33

Moju jebe prijatelj od sina

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
12
0
Ostavi svoj komentarx